Home > Személyautók és Személyszállítók > KUGA > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Kuga ajánlat magánszemélyeknek

focus

FORD KUGA

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford Kuga Business 1,5l 150LE EcoBoost motorral már bruttó
  6 050 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással*

  Az ajánlat 2019. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

   

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát (PDF 30KB) biztosítunk.

  alt
  A Business alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP és Visszagurulásgátló
  • Halogén fényszórók LED nappali menetfénnyel 
  • Vészfékasszisztens, Elektronikus fékerőelőkészítés, Borulásgátló, Vontatmánykilengés szabályozó
  • Hátsó parkolóradar 
  • Sebességtartó automatika
  • 17"-os, 5x2 küllős, Sparkle Silver könnyűfém keréktárcsák 
  • Kétzónás elektromos automata klímaberendezés
  • ICE csomag 12: navigáció teljes Európa térképpel, CD-s rádió, Duál AM/FM antenna, USB bemenet, 4,2" TFT kijelző a kormánykerék mögött, SYNC 3 - hangvezérlő rendszer, Vészhelyzeti Asszisztens, Bluetooth®, 8"-os érintőképernyő a középkonzolon, Kormányról vezérelhető audiorendszer 6 hangszóróval

  *Az ajánlat Ford Kuga 5-ajtós Business Technology 1.5l Ecoboost 150LE EUR6.2 2WD M6 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,46% - 24,9% érték közötti lehet, 4.840.000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat. A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozási ajánlata 2019.01.01. és 2019.03.31. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. 

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 7-10 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 158-227 g/km. A feltüntett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a letölthető árlistákban,a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top