Home > Személyautók és Személyszállítók > KUGA > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Kuga ajánlat magánszemélyeknek

focus

FORD KUGA

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford Kuga Business rendkívüli extrákkal felszerelve és ajándék téligumi-szettel, akár bruttó 6 350 000 Ft-ért Ford Credit finanszírozással*

  Az ajándék téligumi-szett a Ford Nyílt Hétvégén megvásárolt Ford Kuga Business modellekre érvényes. A Ford Nyílt Hétvége 2019. november 15-én és 16-án kerül megrendezésre.

  Az ajánlat 2019. december 13-ig megkötött vevőszerződésekre, a készlet erejéig érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát biztosítunk (PDF 30KB).

  alt
  A Business felszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP és Visszagurulásgátló, Vészfékasszisztens, Elektronikus fékerőelőkészítés
  • Halogén fényszórók LED nappali menetfénnyel 
  • Borulásgátló, Vontatmánykilengés szabályozó, Sebességtartó automatika
  • Sötétített üvegezés a B oszloptól hátrafele
  • Kétzónás elektromos automata klímaberendezés
  • 17"-os, 5x2 küllős, Sparkle Silver könnyűfém keréktárcsák
  • Hátsó parkolóradar
  • Téli csomag: fűthető szélvédő, fűthető első ülések, fényszórómosó berendezés, fűthető kormánykerék
  • ICE csomag 12: navigáció teljes Európa térképpel, CD-s rádió, Duál AM/FM antenna, USB bemenet, 4,2" TFT kijelző a kormánykerék mögött, SYNC 3 - hangvezérlő rendszer, Vészhelyzeti Asszisztens, Bluetooth®, 8"-os érintőképernyő a középkonzolon, Kormányról vezérelhető audiorendszer 6 hangszóróval
  • Kényelem csomag: automata esőérzékelős ablaktörlő, automata fényszóróvezérlés, automatikusan elsötétülő belső tükör, hazakísérőfény

  *Az ajánlat KUGA Business FWD 1.5l EcoBoost 150LE S6.2 M6 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,62% - 24,9% érték közötti lehet, 5.080.000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.
   

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2019.10.01. és 2019.12.13. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A képen látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek és a készlet erejéig érvényes. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 7-10 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 158-227 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a Ford márkakereskedésekben!

Top