Home > Személyautók és Személyszállítók > FIESTA > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Élvezze a teljesítményt, használja ki a hatékonyságot!

Miért kellene választania a teljesítmény és a költségkímélő hatékonyság között? A Fiestával mindkettőt megkaphatja. Az 1,0 literes Ford EcoBoost benzinmotor hatszor nyerte el az Év motorja nemzetközi díjat. Az Auto Start-Stop indítórendszerrel üzemanyagot takarít meg, valahányszor megáll a lámpáknál. A kifinomult vezetési dinamika és a precíziós kezelés kompromisszumok nélküli, élvezetes vezetési élményt biztosít.

Több erő, nagyobb hatékonyság, kellemesebb élmény

Választhatja az 1,1 literes benzinmotort, amely akár 85 LE-re is képes, miközben a károsanyag-kibocsátása csak 101 g/km.

Dízelhajtás

Jobban szereti a dízelt? Akkor válassza az 1,5 literes TDCi motort, ami kifejezetten gazdaságos megoldásként kínál meggyőző, 85 LE-s teljesítményt. A 120 LE-s motorváltozat pedig még ennél is erősebb és hatékonyabb.

Render of Ford diesel engine
Ford Fiesta manual transmission

Kifinomult 8-sebességes automata váltó

Az S-MAX fejlett, új automata váltója jobb gyorsulást, és hihetetlenül finom váltást biztosít. Arra terveztük, hogy teljesebbé tegye a vezetési élmént, optimalizálja a fogyasztást és maximalizálja a teljesítményt. Az elegáns, helytakarékos forgatható váltógombbal pedig igazán egyszerű a sebességváltás.

Ford Fiesta battery

Akkumulátortöltés hatékonyabb formában

A hagyományos rendszerekkel ellentétben a Fékenergia-visszanyerés csak akkor tölti az akkumulátort, amikor szükséges; amennyiben lehetséges, igyekszik elkerülni a töltést, amikor a vezető a gázpedált nyomva tartja. Ily módon még több üzemanyagot takaríthat meg és tovább csökken a károsanyag-kibocsátás.

Top