Home > Személyautók és Személyszállítók > FIESTA > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Élvezze a teljesítményt, használja ki a hatékonyságot!

Miért kellene választania a teljesítmény és a költségkímélő hatékonyság között? A Fiestával mindkettőt megkaphatja. Az 1,0 literes Ford EcoBoost benzinmotor hatszor nyerte el az Év motorja nemzetközi díjat. Az Auto Start-Stop indítórendszerrel üzemanyagot takarít meg, valahányszor megáll a lámpáknál. A kifinomult vezetési dinamika és a precíziós kezelés kompromisszumok nélküli, élvezetes vezetési élményt biztosít.

Több erő, nagyobb hatékonyság, kellemesebb élmény

Választhatja az 1,1 literes benzinmotort, amely akár 85 LE-re is képes, miközben a károsanyag-kibocsátása csak 101 g/km.

Dízelhajtás

Jobban szereti a dízelt? Akkor válassza az 1,5 literes TDCi motort, amely a 3-ajtós változat esetében 85 LE-t kínál takarékos, 3,2 l / 100 km fogyasztás és mindössze 82Tooltipg/km CO2-kibocsátás mellett, míg 5-ajtós változat esetében ez 3,3 l / 100 km és 84Tooltipg/km.

Render of Ford diesel engine
Ford Fiesta manual transmission

Ford PowerShift automata sebességváltó. Gyors és üzemanyag-takarékos.

Ötvözve az automata sebességváltó kényelmét és a manuális kezelhetőségét, ez a fejlett hatsebességes váltó előre kiválasztja a vezetőnek a következő sebességet, így a váltásnál sem veszít teljesítményéből a jármű. A Ford PowerShift automata sebességváltó, szemben egy átagos automata váltóval, villámgyors, zökkenőmentes sebességváltása a vezetést sokkal egyenletesebbé teszi, miközben üzemanyagot takarít meg és csökkenti a CO2-kibocsátást.

Ford Fiesta battery

Akkumulátortöltés hatékonyabb formában

A hagyományos rendszerekkel ellentétben a Fékenergia-visszanyerés csak akkor tölti az akkumulátort, amikor szükséges; amennyiben lehetséges, igyekszik elkerülni a töltést, amikor a vezető a gázpedált nyomva tartja. Ily módon még több üzemanyagot takaríthat meg és tovább csökken a károsanyag-kibocsátás.

Top