Home > Személyautók és Személyszállítók > FIESTA > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Pihentető, üdítő és intelligens

Ha az okos műszaki megoldások jól működnek otthonában, jól kell működniük az autójában is. Ezért a Fiesta a SYNC 3 technológiával könnyíti meg az életét, B&O rendszerrel teszi kellemesebbé az utazást, és nyitható panorámatetővel fokozza az élményt. Számos további funkció mellett ezzel is találkozhat a minden elképzelhető komfortot biztosító beltérben.

A hand touching central display in Ford Fiesta

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, mely segítségével Ön telefonálhat, navigálhat, vagy éppen zenét hallgathat. A beszédhanggal és a 8”-os, színes érintőképernyőn keresztül kézmozdulatokkal is irányítható SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, emellett iPhone BT kompatibilis. A rendszer Applink funkciója különböző okostelefonos alkalmazások használatát teszi lehetővé, míg a Live Traffic funkció a folyamatosan frissülő térkép - és forgalmi adatok alapján segít elkerülni a különböző forgalmi akadályokat. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.)

Útközben is kapcsolatban

A Ford Fiesta mostantól beépített FordPass Connect modemmelFordPass Connect hu is rendelhető, ami hasznos, új szolgáltatásokkal teszi a vezetést még kényelmesebbé és élvezetesebbé. Az akár 10 eszközt is kiszolgálni képes 4G WiFiWi-Fi hotspot hu Hotspot-nak köszönhetően minden utasa online maradhat. Úti céljai elérésében pedig hatékonyan segíti a navigációs rendszert valós idejű forgalmi adatokkal ellátó Live TrafficFord Pass with Live Traffic hu alkalmazás. Biztos lehet benne, hogy Fordja és okostelefonja között még soha nem volt ilyen jó a kapcsolat.

Töltse le a FordPass applikációt és használja ki a lehetőségeit

A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha az okostelefonjával is párosítja. Ehhez csak a FordPass applikációra lesz szüksége és a csatlakoztatás után máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Például a mobiltelefonjának segítségével könnyedén megtalálhatja a járművét, amennyiben elfelejtette, hol parkolt le vele, vagy akár távolról is nyithatja, zárhatja az ajtókat. Ellenőrizheti továbbá az üzemanyagszintet, a futásteljesítményt, a gumiabroncsnyomást, és közvetlenül a telefonjára kaphat a járművének állapotával kapcsolatos értesítőket. Sőt, üzembe is helyezheti az autót (automata váltós változatok esetén), így amikor odaér, az jég- és páramentesen, menetkész állapotban várja. A telefonról közvetlenül az autóba küldött úti cél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról.

Kedvenc zenéi végre úgy szólnak, ahogy kell

Zenei ízléstől függetlenül úgy gondoljuk, egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. A Fiesta pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O hangrendszer segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a maga 10 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten a Fiesta számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, autója utastere koncertteremmé változik, ahol épp a kedvenc előadója játszik.

Ford Fiesta speaker detail

A panorámatető világosabb, tágasabb érzetet biztosít

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

Az Ön Fiestája épp olyan, amilyennek szeretné

Személyre kívánja szabni a Fiestáját, hogy valóban mindenben megfeleljen az elképzeléseinek? Különféle extrák széles skálájából választhat. Egyszínű, fémes, kéttónusú és speciális külső színek, belső árnyalatok, változatos szegélyek és tűzések és személyre szabható keréktárcsák... Bármilyennek is szeretné látni az autóját, a választékunkból könnyedén valóra válthatja.

A wheel and four Ford Fiesta models
Ford Fiesta dock with cell phone

Egy biztonságos hely valamennyi készüléke számára

Az USB-porttal ellátott dokkoló a hordozható készülékek (műholdas navigáció, okostelefon vagy MP3-lejátszó) elhelyezésére szolgál.

Mindennek jut hely

Az ötletes kialakításnak köszönhetően rengeteg hely szolgálja a vezető és az utasok kényelmét, és bőven akad tárolóhely az USB-töltős telefonok, napszemüvegek, aprópénz, poharak, italok és rágcsálnivalók számára is.

Ford Fiesta interior stowage

Állítsa be a hangulatához illő éjszakai világítást!

A Hangulatvilágítás segítségével ízléses és kifinomult világítást választhat az éjszakai utazáshoz.

Ford Fiesta ambient lighting

Gyors szélvédő-jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

Top