MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ FIESTA > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Pihentető, üdítő és intelligens

Ha az okos műszaki megoldások jól működnek otthonában, jól kell működniük az autójában is. Ezért a Fiesta a SYNC 3 technológiával könnyíti meg az életét, B&O rendszerrel teszi kellemesebbé az utazást, és nyitható panorámatetővel fokozza az élményt. Számos további funkció mellett ezzel is találkozhat a minden elképzelhető komfortot biztosító beltérben.

A hand touching central display in Ford Fiesta

SYNC 3 – kézhasználat nélkül

A Ford SYNC 3 rendszerrel egyszerű a kapcsolattartás. Természetes hangparancsokkal vezérelheti a telefonját, a zenelejátszást és a navigációt. Még célállomásokat is küldhet okostelefonjára a FordPass alkalmazásból, egyenesen a SYNC 3 navigációs rendszerébe. A rendszer 8"-os, csippentés-pöccintés kézmozdulatot is támogató, színes érintőképernyője intuitív módon kezelhető. A SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazáshoz is, míg az AppLinkkel hozzáfér több kedvenc okostelefon-alkalmazásához. 

Útközben is kapcsolatban

A Ford Fiesta mostantól beépített FordPass Connect modemmelFordPass Connect hu is rendelhető, ami hasznos, új szolgáltatásokkal teszi a vezetést még kényelmesebbé és élvezetesebbé. Az akár 10 eszközt is kiszolgálni képes 4G WiFiWi-Fi hotspot hu Hotspot-nak köszönhetően minden utasa online maradhat. Úti céljai elérésében pedig hatékonyan segíti a navigációs rendszert valós idejű forgalmi adatokkal ellátó Live TrafficFord Pass with Live Traffic hu alkalmazás. Biztos lehet benne, hogy Fordja és okostelefonja között még soha nem volt ilyen jó a kapcsolat.

Férjen hozzá minden intelligens funkcióhoz!

A FordPass alkalmazás zökkenőmentesen csatlakoztatja új Ford Fiestájához, intelligens, intuitív módon tartva mozgásban Önt és az autót egyaránt. Bárhonnan hozzáfér távolról a járművéhez, nyomon követheti a tartózkodási helyét, és akár távolról is bezárhatja az extra nyugalom érdekében. A jármű navigációs rendszerébe érkező valós idejű forgalmi hírek segítenek abban, hogy időben odaérjen a kitűzött céljához. A közvetlenül a telefonjára küldött járműállapot-riasztásoknak köszönhetően gyorsan, nyugodtan intézkedhet az összes szükséges információ birtokában.

Zene füleinek

A Ford Fiestához tervezett prémium formavilágú B&O hangrendszer hangminősége rendkívül meggyőző. A fejlett, 10 hangszórós, 575 wattos rendszert a B&O hangmérnökei egyedileg hangolták a Ford Fiesta belteréhez, így kedvenc zenéit az előadók szándékának megfelelő hangzással élvezheti. A rendszerben beállíthatja, hogy a zene a hangulatának megfelelően szólaljon meg. A kijelzőn négy különböző „érzelmi állapot” közül válaszhat: nyugodt, energikus, meleg és élénk.

Ford Fiesta speaker detail

A panorámatető világosabb, tágasabb érzetet biztosít

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

Az Ön Fiestája épp olyan, amilyennek szeretné

Személyre kívánja szabni a Fiestáját, hogy valóban mindenben megfeleljen az elképzeléseinek? Különféle extrák széles skálájából választhat. Egyszínű, fémes, kéttónusú és speciális külső színek, belső árnyalatok, változatos szegélyek és tűzések és személyre szabható keréktárcsák... Bármilyennek is szeretné látni az autóját, a választékunkból könnyedén valóra válthatja.

A wheel and four Ford Fiesta models
Ford Fiesta dock with cell phone

Egy biztonságos hely valamennyi készüléke számára

Az USB-porttal ellátott dokkoló a hordozható készülékek (műholdas navigáció, okostelefon vagy MP3-lejátszó) elhelyezésére szolgál.

Mindennek jut hely

Az ötletes kialakításnak köszönhetően rengeteg hely szolgálja a vezető és az utasok kényelmét, és bőven akad tárolóhely az USB-töltős telefonok, napszemüvegek, aprópénz, poharak, italok és rágcsálnivalók számára is.

Ford Fiesta interior stowage

Állítsa be a hangulatához illő éjszakai világítást!

A Hangulatvilágítás segítségével ízléses és kifinomult világítást választhat az éjszakai utazáshoz.

Ford Fiesta ambient lighting

Gyors szélvédő-jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

Top