Home > Személyautók és Személyszállítók > FIESTA > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Pihentető, üdítő és intelligens

Ha az okos műszaki megoldások jól működnek otthonában, jól kell működniük az autójában is. Ezért a Fiesta a SYNC 3 technológiával könnyíti meg az életét, B&O rendszerrel teszi kellemesebbé az utazást, és nyitható panorámatetővel fokozza az élményt. Számos további funkció mellett ezzel is találkozhat a minden elképzelhető komfortot biztosító beltérben.

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Kedvenc zenéi végre úgy szólnak, ahogy kell

Zenei ízléstől függetlenül úgy gondoljuk, egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. A Fiesta pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O hangrendszer segítségével. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer a maga 10 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten a Fiesta számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, autója utastere koncertteremmé változik, ahol épp a kedvenc előadója játszik.

Ford Fiesta speaker detail

A panorámatető világosabb, tágasabb érzetet biztosít

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

Az Ön Fiestája épp olyan, amilyennek szeretné

Személyre kívánja szabni a Fiestáját, hogy valóban mindenben megfeleljen az elképzeléseinek? Különféle extrák széles skálájából választhat. Egyszínű, fémes, kéttónusú és speciális külső színek, belső árnyalatok, változatos szegélyek és tűzések és személyre szabható keréktárcsák... Bármilyennek is szeretné látni az autóját, a választékunkból könnyedén valóra válthatja.

A wheel and four Ford Fiesta models
Ford Fiesta dock with cell phone

Egy biztonságos hely valamennyi készüléke számára

Az USB-porttal ellátott dokkoló a hordozható készülékek (műholdas navigáció, okostelefon vagy MP3-lejátszó) elhelyezésére szolgál.

Mindennek jut hely

Az ötletes kialakításnak köszönhetően rengeteg hely szolgálja a vezető és az utasok kényelmét, és bőven akad tárolóhely az USB-töltős telefonok, napszemüvegek, aprópénz, poharak, italok és rágcsálnivalók számára is.

Ford Fiesta interior stowage
Ford Fiesta ambient lighting

Állítsa be a hangulatához illő éjszakai világítást!

A Hangulatvilágítás segítségével ízléses és kifinomult világítást választhat az éjszakai utazáshoz.

Gyors szélvédő-jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

Top