Home > Személyautók és Személyszállítók > FIESTA > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Fiesta ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Fiesta

FORD FIESTA

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford Fiesta 5-ajtós Connected 1,1l 75 LE motorral – már bruttó 4 299 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással*

  Az ajánlat 2020. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát biztosítunk (PDF 30KB).

  Red Ford Fiesta
  A Connected alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
  • Sebességtartó automatika
  • Sávtartó automatika, sebességhatároló
  • Választható vezetési módok
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
  • FordPass Connect modem
  • Manuális légkondicionáló berendezés
  • ICE  csomag 55: SYNC 2.5 AM/FM rádió + DAB, Bluetooth, 8" érintőképernyő, kormányról vezérelhető 6 hangszórós audiorendszer 2 USB csatlakozóval, vészhelyzeti asszisztens

  *Az ajánlat új Fiesta 5-ajtós Connected 1.1l 75LE EUR6.2 M5 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,64% - 24,9% érték közötti lehet, 3.439.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti.  A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2020.01.01. és 2020.03.31. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja.

  A képen látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,6-6,6 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 106-149 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a Ford márkakereskedésekben!

Top