Home > Személyautók és Személyszállítók > FIESTA > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Fiesta ajánlatok magánszemélyeknek

fiesta

FORD FIESTA

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford Fiesta 5-ajtós Trend Technology 1,1l 85LE EUR6.2 M5 már bruttó
  3 499 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással*

  *Az ajánlat új Ford Fiesta 5-ajtós Trend Technology 1,1l 85LE EUR6.2 M5 modell vásárlása esetén 2018. december 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

  alt
  A Trend Technology alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
  • 6 légzsák
  • Manuális légkondicionáló berendezés
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
  • Sávtartó automatika
  • Távirányítós központi zár
  • Rádió, 2 USB, Bluetooth, 6 hangszóró, Ford MyDock (ICE csomag 15 részeként)

  *Az ajánlat Ford új Fiesta 5-ajtós Trend Technology 1,1l 85LE EUR6.2 M5 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,50% - 24,9% érték közötti lehet, 2.799.200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, szintén a Ford Credit honlapján. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 3,7-6,1 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 94-138 g/km.

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555!

Top