Home > Személyautók és Személyszállítók > FIESTA > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Fiesta ajánlatok magánszemélyeknek

Ford Fiesta

FORD FIESTA

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Ford Fiesta 5-ajtós Technology 1,1l 85 LE motorral – már havi 45 190 Ft lízingdíjtól Ford Opcióval*

  Az ajánlat 2019. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  Ford Opció, a rugalmas megoldás új Fordjához! A választás az Ön kezében van: a futamidő végén megtartja autóját vagy új Fordra cseréli.

  Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát biztosítunk (PDF 30KB).

  Red Ford Fiesta
  A Technology alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
  • Sávtartó automatika, sebességhatároló
  • Hátsó parkolóradar
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
  • Elektronikus automata légkondicionáló berendezés
  • ICE  csomag 54: SYNC 2.5 rádió, Bluetooth, 8" érintőképernyő, kormányról vezérelhető 6 hangszórós audiorendszer 2 USB csatlakozóval, vészhelyzeti asszisztens

  * Jelen finanszírozási konstrukció 2019. július 1-től visszavonásig, Ford Fiesta 5-ajtós Technology 1.1l 85LE EUR6.2 M5 modellre érvényes. A meghirdetett 45 190 Ft-os lízingdíj 4 100 600 Ft bruttó vételár mellett, 30% önerő befizetésével, 49 hónapos  futamidővel, 30% utolsó kiemelt lízingdíjjal, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A 6,47%-os THM értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett (önerő, az utolsó kiemelt lízingdíj és a futamidő) feltételek figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. Jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! 

  A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,2-7,7 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 116-174 g/km. A feltüntett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555

Top