Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ EXPLORER > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Kalandra terveztük

A Ford Explorer alapjaitól kezdve a megbízhatóság és a kifinomultság jegyében épült. Kényelmes utasterében 7 személy is elfér, az üléseket lehajtva egy 2274 literes, sokoldalú csomagtér áll a rendelkezésére, a 840 Nm-es nyomatékú erőforrással pedig akár egy 2500 kg-os utánfutót is elvontathat. Szóval nem számít, hogy golfhétvégét, vagy hosszabb családi utazást tervez, az Explorerrel soha nem lesz helyszűkében.

Ford Explorer viewed from above showing 7 seats / power fold

Élvezze a nagy terek nyújtotta luxust

A Ford Explorer sokoldalúan alakítható utastere akár hét fő számára is elegáns és kényelmes ülőhelyet kínál. A második sorban található ülések elektromosan mozgathatók, így a harmadik üléssor is könnyűszerrel megközelíthető. A Power Fold technológiának köszönhetően a harmadik sor ülései egyetlen gombnyomással teljesen lehajthatók, így a csomagtér mérete nagyszerűen megnövelhető.

Mindennek jut hely

A Ford Explorer csomagtartójában még akkor is elfér két teljes golfütő-készlet, ha már minden ülőhely foglalt. A hátsó ülések mindegyike önállóan lehajtható, így igény szerint szabadon variálható a belső tér. Az összes hátsó ülést lehajtva hatalmas, 2274 literes csomagtér áll a rendelkezésünkre. A csomagtér hatékony kihasználása érdekében a padló állítható magasságú. Ez azt jelenti, hogy a padlót megemelve kialakíthat egy rejtett rekeszt a csomagtérben, vagy teljesen leengedheti a padlót a csomagtér méretének maximalizálása érdekében.

Ford Explorer interior showing boot capacity with luggage
Ford Explorer with boat on tow bar parking by the lake

Komoly vonóerő

Válassza az extraként rendelhető vonóhorgot és a Ford Explorer impresszív, 840 Nm-es nyomatékával akár 2500 kg tömegű vontatmányt is képes elhúzni. Ez bőven elég egy lakókocsihoz, vitorláshoz, vagy bármihez, amit egy hétvégén vagy egy nyaralás során magával vinne. 

Még több mindent kell szállítania?

Ha nagyobb tárgyakat kell szállítania, rendelhet az autóhoz tetősínt és leszerelhető vonóhorgot is.

Ford Explorer viewed from above to show roof rails
Ford Explorer interior with person folding seats

Töltse fel eszközeit

Többé nem kell azon aggódnia, hogy lemerülnek az elektronikus eszközei. Bárhol is foglal helyet, az utastérben karnyújtásnyira talál USB töltőt és 12 V-os csatlakozóaljzatot, melyekről menet közben is feltöltheti az akkumulátoraikat. Sőt, a jármű hátuljába épített 220 V-os csatlakozóaljzatról nagyobb teljesítményű elektromos gépeket is működtethet.

Top