Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ EXPLORER > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Élmény az utazás

A digitális műszerfal minden egyes sora. A remekbe szabott bőrülések minden öltése. A különféle anyagok, amiket az utastérben látunk és tapintunk. Az új Explorer gyönyörűen kidolgozott, sokoldalúan alakítható belterének tervezésekor minden apró részletre ügyeltek. És akkor még nem is beszéltünk az egyedi B&O hangrendszerről, a telefonjának vezeték nélküli töltési lehetőségéről és a kifinomult FordPass Connect modemről. Bármikor találhat okot, hogy az Explorert elvigye egy körre. 

Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen

A SYNC 3 használatához az ujját sem kell mozdítania

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes, 10.1 hüvelykes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, az Applink funkció pedig különböző okostelefonos alkalmazások használatát is lehetővé teszi. 

Összeköttetésben a világgal

Az új Ford Explorer beépített FordPass Connect modemmelFordPass Connect 2020 is érkezik, mely számos innovatív szolgáltatással teszi az utazásokat még kellemesebbé. Ilyen például az akár tíz eszköz kiszolgálására alkalmas, 4G sebességű Wi-FiWi-Fi hotspot hu vagy a navigációs rendszerbe továbbított Valós idejű forgalmi adatokLive Traffic HU. Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazással párosítva további hasznos funkciók válnak elérhetővé. Például távolról is megkeresheti járművét, nyithatja-zárhatja az ajtókat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, a kilométeróraállást, az abroncsnyomást, valamint értesítéseket kaphat az autó műszaki állapotával kapcsolatban. És hogy plug-in hibrid jármű tulajdonosként még kényelmesebb legyen az élete, az okostelefonján is ellenőrizheti az akkumulátorok töltöttségi szintjét és áttekintheti a töltési beállításokat is.  

Hand holding mobile with FordPass App
Ford Explorer B&O sound system close up

Zene füleinek

Mindegy, hogy milyen stílusért rajong. Kedvenc zenéi megérdemlik, hogy úgy szólaljanak meg, ahogyan azt az alkotók elképzelték. Az autóhoz fejlesztett B&O hangrendszernek köszönhetően az új Ford Explorerben pontosan erre számíthat. A 980 watt teljesítményű, 14 hangszórós, prémium minőségű rendszert kifejezetten az Explorerhez tervezték és hangolták a B&O hangmérnökei. Csak kapcsolja be és élvezze kedvenc előadóinak műsorát a saját koncerttermében.

Mindenre gondoltunk

A Ford Explorer gondoskodik róla, hogy elektronikus eszközeiTooltip mindig feltöltve és útrakész állapotban legyenek. Próbálja ki a középkonzolba integrált vezeték nélküli töltőpadot, fedezze fel a hatalmas médiatároló rekeszt - nagyszerű példái annak, hogy a letisztult és végletekig átgondolt dizájn hogyan segíti a hatékony helykihasználást és az utasok kényelmét. 

Ford Explorer close crop on Wireless charging
Ford Explorer electronic parking brake close up

Átgondolt, kényelmes és helytakarékos

Az elektromos kézifék rendkívül egyszerű szerkezet, mégis rengeteg előnye van. Például nem foglal helyet az utastérben, ritkábban kell javíttatni és használni is nagyon egyszerű: mindössze egy gombot kell megnyomni a középkonzolon és az autó máris stabilan rögzítve van.

Töltésellenőrzés okostelefonnal

Ha plug-in hibridre esik a választása, a jövőben még egyszerűbben gondoskodhat az új Explorer töltéséről. A Ford szorosan együttműködik Európa legnagyobb nyilvános töltőhálózatával, a NewMotionnal. A partnerség lehetővé teszi, hogy okostelefonja segítségével Ön további nyilvános töltőpontokhoz férjen hozzá. A mobilalkalmazás segítségével egyszerűen megkeresheti a legközelebbi töltőpontot és akár fizethet is vele a szolgáltatásért. 

Woman checking her phone whilst charging Ford
Top