Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ EXPLORER > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Élmény az utazás

A digitális műszerfal minden egyes sora. A remekbe szabott bőrülések minden öltése. A különféle anyagok, amiket az utastérben látunk és tapintunk. A Ford Explorer gyönyörűen kidolgozott, sokoldalúan alakítható belterének tervezésekor minden apró részletre ügyeltek. És akkor még nem is beszéltünk az egyedi B&O hangrendszerről, a telefonjának vezeték nélküli töltési lehetőségéről és a kifinomult FordPass Connect modemről. Bármikor találhat okot, hogy az Explorert elvigye egy körre. 

Közlekedj okosan

A FordPass alkalmazással bárhonnan kapcsolatba léphet az autójával. Mobiltelefonján ellenőrizheti, hol tartózkodik a járműve, sőt az ajtókat távolról is ellenőrizheti, vagy akár le is zárhatja. A rendszerbe érkező valós idejű forgalmiTooltip adatok alapján elkerülheti a késedelmet okozó forgalmi dugókat, és mobiltelefonján is megtekintheti a jármű műszaki állapotával kapcsolatos értesítéseket, pl. az üzemanyag és az akkumulátorok töltöttségi szintjét, az abroncsnyomást és még sok minden mást. Plug-In Hybrid tulajdonosaként ezen felül ellenőrizheti a hibrid-hajtás akkumulátorainak töltését és módosíthatja a töltési beállításokat, mindezt egyetlen intelligens mobilalkalmazásban.

Hand holding mobile with FordPass App
Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen

SYNC 3 – kezelés kéz nélkül

A SYNC 3 a rendszer fejlettebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható (magyar nyelven nem elérhető). Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság érdekében nagyobbak a gombok, és a 8”-os érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők.

Zene füleinek

Mindegy, hogy milyen stílusért rajong. Kedvenc zenéi megérdemlik, hogy úgy szólaljanak meg, ahogyan azt az alkotók elképzelték. Az autóhoz fejlesztett B&O hangrendszernek köszönhetően a Ford Explorerben pontosan erre számíthat. A 980 watt teljesítményű, 14 hangszórós, prémium minőségű rendszert kifejezetten az Explorerhez tervezték és hangolták a B&O hangmérnökei. Csak kapcsolja be és élvezze kedvenc előadóinak műsorát a saját koncerttermében.

Ford Explorer B&O sound system close up
Ford Explorer close crop on Wireless charging

Mindenre gondoltunk

A Ford Explorer gondoskodik róla, hogy elektronikus eszközeiTooltip mindig feltöltve és útrakész állapotban legyenek. Próbálja ki a középkonzolba integrált vezeték nélküli töltőpadot, fedezze fel a hatalmas médiatároló rekeszt - nagyszerű példái annak, hogy a letisztult és végletekig átgondolt dizájn hogyan segíti a hatékony helykihasználást és az utasok kényelmét. 

Ford Explorer electronic parking brake close up

Átgondolt, kényelmes és helytakarékos

Az elektromos kézifék rendkívül egyszerű szerkezet, mégis rengeteg előnye van. Például nem foglal helyet az utastérben, ritkábban kell javíttatni és használni is nagyon egyszerű: mindössze egy gombot kell megnyomni a középkonzolon és az autó máris stabilan rögzítve van.

Töltésellenőrzés okostelefonnal

Ha plug-in hibridre esik a választása, a jövőben még egyszerűbben gondoskodhat a Ford Explorer töltéséről. A Ford szorosan együttműködik Európa legnagyobb nyilvános töltőhálózatával, a NewMotionnal. A partnerség lehetővé teszi, hogy okostelefonja segítségével Ön további nyilvános töltőpontokhoz férjen hozzá. A mobilalkalmazás segítségével egyszerűen megkeresheti a legközelebbi töltőpontot és akár fizethet is vele a szolgáltatásért. 

Woman checking her phone whilst charging Ford
Top