Az új Ford Capri® töltése

Close

Töltés otthon


Otthoni EV töltő használata

Az otthoni töltés leggyorsabb és legkényelmesebb módja az otthoni EV töltőpontCX740L - Home Charger, ezért javasoljuk, hogy szereltessen fel egyet. Akár éjszaka is töltheti Ford Capri® járművét, akár a telefonját.

 

Háztartási csatlakozó aljzat használata

Az opcionális 2-es típusú töltőkábel bármely 230 V-os háztartási csatlakozóaljzatbólCX740L - Home Socket képes feltölteni járművét. Javasoljuk, hogy csak esetenként, elkerülhetetlen helyzetekben használja.

Töltés útközben

 

BlueOval Charge Network

A Ford BlueOval Charge Network segítségével elektromos Ford Capri® járművét 36 európai ország több mint 600 000 váltóáramú és egyenáramú köztéri töltőpontjának bármelyikén feltöltheti.

 

IONITY

A BlueOval Charge Network több töltőpont-hálózatának egyikeként az IONITY nagyteljesítményű egyenáramú töltőkhöz biztosít hozzáférést, hogy Capri® járművét teljes sebességgel tölthesse fel.

 

Töltőkábelek

Az új Ford Capri® alapfelszereltségként 2-es típusú, 3-as üzemmódú töltőkábellel rendelkezik, melyet bármely váltóáramú köztéri töltőponton használhat. Az egyenáramú töltőpontok beépített kábellel rendelkeznek az utazás megkönnyítésének érdekében.

Person using the Ford EV Life website tool on their mobile phone.

Ismerje meg az EV Life-ot

Az alapvető tudnivalóktól a legközelebbi töltőpont megkereséséig tudjon meg mindent az életről új elektromos autójával.

Fedezze fel az EV Life-ot