Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ EDGE

ÚJ FORD EDGE

Hatékony teljesítmény, stílusos külső, korszerű műszaki megoldások

 

Az új Ford Edge aprólékos kidolgozottsága, ultramodern külseje és finoman kidolgozott belső tere gondoskodik arról, hogy mindig stílusosan és kényelmesen utazhassunk. A minden igényt kielégítő vezetési élményről pedig modern megoldások, csúcstechnológiás kommunikációs rendszer és a vezetést támogató funkciók egész sora gondoskodik.

Soha rosszabb választást…

Színt választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

New Ford Edge product film

Aprólékos kidolgozottság

Az új Ford Edge számos olyan modern műszaki megoldást tartalmaz, amelyek hatékonyan fokozzák a vezetési élményt. Csúcstechnológiás rendszerei közé tartozik például az Auto Start-Stop indítórendszer és a Sávtartó automatikával ellátott Sebességtartó automatika. A vezetést támogató rendszereknek köszönhetően nyugodtan odafigyelhetünk az élet fontosabb dolgaira.

Kényelemre tervezve

Az új Edge belső terének hihetetlen kidolgozottsága és prémium anyaghasználata azonnal jelzi: nem akármilyen autóban ülünk. A FordPass Connect modem biztosította adatkapcsolatnak köszönhetően minden korábbinál jobban megéri a Ford mellett dönteni. A járműre szabott, 1000 W-os, 12-hangszórós B&O hangrendszer pedig olyan zenei élményt biztosít, mintha egy koncerten ülnénk.

Ford engine diagram

A legszigorúbb szabványok szerint tervezve

Az új Edge az átgondolt kialakítás és minden részletre kiterjedő gondosság ötvözete. Új motorjai közé tartozik az aprólékosan kidolgozott 4-hengeres, 2,0 literes Ford EcoBlue dízelmotor, amelyhez 6-sebességes kézi vagy 8-sebességes automata váltó választható forgatható váltótárcsával. Az eredmény: egy erőteljes és gazdaságos SUV, amely dinamikus menettulajdonságaival kiemelkedően magabiztos úttartást biztosít.

Modern biztonsági rendszerek

Az új Ford Edge intelligens védelmi rendszereivel nemcsak önnek és családjának, hanem a többi közlekedő számára is a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja. Egy esetleges üközéskor olyan megoldásokkal segíti az utasai védelmét, mint például a légzsákrendszer. Míg más megoldások, mint például az Ütközésmegelőző rendszer, a baleset megelőzéséért dolgoznak. 

Animation of Ford Edge car trailing another car with Pre-Collision assist
Ford Edge foldable back seats

Mindent útba ejthet

Akár egy jól megérdemelt üdülésre indul, akár egy bevásárlásra vagy a golfpályára készül, az új Ford Edge bármelyikhez biztosítja a szükséges helyet. Még a hátsó ülésen ülő, magasabb utas is kényelmesen ki tudja majd nyújtani a lábát. Az extraként elérhető, leszerelhető vonóhoroggal és a tetősínekkel pedig még tovább fokozható a jármű eleve meggyőző méretű raktere. 

ÚJ EDGE modellek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top