Home > Személyautók és Személyszállítók > C-MAX > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Teljesítmény és hatékonyság

A C-MAX erejét fejlett, nagy hatékonyságú motorcsalád biztosítja. Benzin? Dízel? Ön dönt. A legkülönfélébb űrtartalmú és teljesítményű motorok közül biztosan mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Hozza ki a maximumot motorjából

A forradalmi 1,0 literes, 3 hengeres EcoBoost benzinmotor 125 LE-t és Compact esetén 131 g/km, Grand esetén mindössze 136 g/km CO2-kibocsátást ér el. Ez a teljesítmény egy hagyományos 1,6 literes motornak felel meg, csak hatékonyabb üzemanyag-felhasználás és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett. Hatodik egymást követő éve a „Nemzetközi Év Motorja”.

Egy teljesen új dízel opció

A 1,5 literes TDCi teljesen új motor. Az alapjául szolgáló 1,6 literes TDCi motorral megegyező 95 LE alapszintű teljesítményt kínál, de növelt teljesítménye már 120 LE (115 LE helyett). Maximalizálja az üzemanyag-hatékonyságot és minimalizálja a károsanyag-kibocsátást is. Az új 1,5 literes dízelmotor a C-Maxon 95LE-s kivitelben 6 sebességes manuális váltóval, 120LE-s változatban pedig 6 sebességes manuális és PowerShift automata váltóval érhető el.

Diesel engine
Low emission diesel power

Alacsony kibocsátású dízel teljesítmény

Új dízelmotor-családunk 2,0 literes 150 LE-s változata 6 sebességes manuális és Power Shift automata váltóval, míg 170LE-s változata 6 sebességes PowerShift automata váltóval érhető el a C-Maxon.

Top