Range of Ford commercial vehicles

ONE-STOP SHOP A JÁRMŰ-ÁTALAKÍTÁSOKHOZ

 

A Ford haszongépjárművek ideális platformmal szolgálnak a legkülönbözőbb szabadidős- és üzleti célú átalakításhoz.  Kínálatunkban széles választékban talál teljesen menetkész haszongépjármű átalakításokat is, melyeket gyorsan és kényelmesen, egyablakos ügyintézéssel rendelhet meg márkakereskedőinknél. Járműveinkhez és a kívánt átalakításokhoz finanszírozási megoldásokat is ajánlunk, a módosított modellekre pedig garanciát vállalunk. Az egyszerűbb ügyintézés érdekében a járművásárlással és átalakítással kapcsolatos összes költségről egyetlen számlát állítunk ki. Látogasson el valamelyik Ford Transit Centrumba, ahol szakértőink az átalakítással kapcsolatos igényfelméréstől a projektek finanszírozásig, a módosított jármű karbantartási igényétől a garanciális feltételekig minden lényeges tudnivalóról részletesen tájékoztatják és lelkiismeretesen végigkísérikCV warranty plans Önt a megrendelés teljes folyamatán. 

LEGFŐBB JELLEMZŐK

KÉNYELMES

Rendelje meg új járművét bármelyik Ford Transit Centrumban és One-Stop Shop szolgáltatásunkon keresztül a kívánt átalakítás minden lépését megszervezzük Önnek.

KÖLTSÉGHATÉKONY

Egyszerűsített, stresszmentes szolgáltatásunknak köszönhetően  Ön egyetlen számlán fizetheti ki a járművásárlással, garanciával és karbantartással kapcsolatos összes költséget.

GARANCIA

Elkészült járművére a Ford 3 éves / 160 000 km-es  garanciátCV warranty plans vállal.

ONE-STOP SHOP – ELÉRHETŐ ÁTALAKÍTÁSOK

BILLENCSEK

Az építőipari vállalkozások számára kínált egy-, vagy három oldalra billenő platók megkönnyítik a nehéz, ömlesztett áruk pontos célbajuttatását. 

LEHAJTHATÓ OLDALFALÚ ÉS FIX PLATÓK

Robusztus fülkés alváz átalakítások lehajtható oldal- és hátsó falakkal, amelyek megkönnyítik a be- és kirakodást.

DOBOZOS- ÉS PONYVÁS ÁRUSZÁLLÍTÓ

Robusztus átalakítások a raktérkapacitás maximalizálása érdekében. Ideális megoldás költöztetési-, vagy egyéb szállítási szolgáltatásokhoz.

KÉNYELMI ÁTALAKÍTÁSOK

Külső helyszínen dolgozó munkatársak kényelmét szolgáló speciális raktérátalakítások ételmelegítési, kézmosási és egyéb lehetőségekkel. 

KEMPINGAUTÓ

Egyedi kempingautó-átalakítások, melyek az otthon kényelmét kínálják az utazások alatt is.

ÉTELSZÁLLÍTÁS

Hűtött, fagyasztott, vagy szobahőmérsékletű (vagy ezek kombinációja) élelmiszerek szállítására alkalmas, hőmérséklet-szabályzott raktér átalakítások. 

TESTRESZABÁS ÉS SPORT

Egyedi fejlesztések, amelyek remekül ötvözik a haszongépjárművek erőt sugárzó megjelenését a motorsport ihlette stílusjegyekkel.

Special Vehicle Options colour palette

SPECIÁLIS JÁRMŰOPCIÓK

A Ford One-Stop Shop szolgáltatásában elérhető átalakított járművek  menetkész állapotban várják Önt, de az utolsó simításokat természetesen Ön is elvégezheti. Tekintse meg Speciális járműopciók (SVO) katalógusunkatSVO Catalogue, melyben további funkciókat és tartozékokat is talál ahhoz, hogy Fordja tökéletesen alkalmas legyen a rá váró feladatok elvégzésére.

Fedezze fel a Speciális járműopciókat PDF (12MB)