Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Explorer PHEV

ÚJ FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

HAMAROSAN

Az új Ford Explorer egy rendkívül precízen megtervezett, kiváló vezetési élményt kínáló SUV. Merész, lenyűgöző dizájn. Masszív terepjáró képességek. Fejlett vezetéstámogató technológiák. És persze a kifinomult plug-in hybrid erőátviteli rendszer, ami tökéletes összhangot teremt teljesítmény és hatékonyság között.

ÚJ FEJEZETET NYIT

Az új Ford Explorer az SUV képességek, a kényelem és a hatékonyság tökéletes összhangját kínálja Önnek. Minden részletének megalkotása során arra törekedtünk, hogy Önnek valódi luxusélményben legyen része, akár a városi utcákon, akár nehezebb terepen közlekedik. Az új Ford Explorer fejlett hybrid technológiájának köszönhetően Ön minden eddiginél hatékonyabban fedezheti fel a világot.

Sötét szürke Ford Explorer PHEV félig hátulról egy hegyi úton
Új, piros Ford Explorer Plug-in Hybrid félig szemből

Kifinomult hybrid technológia

Az új Ford Explorer a legnagyobb, legkifinomultabb és legsokoldalúbb Ford SUV, amit Európában valaha is kínáltunk. Ez egyben az első SUV kategóriás járművünk, ami már fejlett plug-in hybrid hajtással is elérhető. A plug-in hybrid erőátviteli rendszer mellett a szükséges teljesítményről és hatékonyságról egy 3.0 literes, V6-os turbófeltöltős, 450 LE-s EcoBoost motor gondoskodik, a megfelelő erőátvitelért pedig egy intelligens, 10 sebességes, automata sebességváltó felel. Mindez együtt páratlan menetdinamikát biztosít az autónak, akár egy hegyet kell másznia, akár folyón kell átgázolnia, akár autópályán kell suhannia az úti célja felé.

Hatékonyság kompromisszumok nélkül

A fejlett plug-in hybrid hajtáslánc maximalizálja az Explorer hatékonyságát, miközben Önnek azokról a különleges képességekről sem kell lemondania, melyeket méltán vár el egy Ford SUV-tól. Az Explorert intelligens összkerékhajtású rendszerrel szereltük fel, ami képes arra, hogy mindig az adott körülmények között a legjobban tapadó kerekek felé irányítsa a legnagyobb nyomatékot. Ez párosul az új Terepvezérlési rendszerrel, ami lehetővé teszi, hogy Ön az Explorer teljesítményét a körülményekhez és a terepviszonyokhoz igazítsa. Amikor pedig visszatér a városba, az olyan intelligens rendszerek, mint az Auto Start-Stop indítórendszer és az Aktív hűtőrács lamellák a fejlett hybrid hajtóművel együtt hozzájárulnak ahhoz, hogy autójának alacsonyabb legyen a kibocsátása és a benzinkutakat is ritkábban keresse fel.

Új Ford Explorer PHEV műszerfala közelről
Piros Ford Explorer PHEV hátulról, nyitott csomagtérrel, bevásárlótáskákkal megpakolva

Mindenre elegendő hely a csomagtérben

Az új Ford Explorer pazar kivitelű utasterében akár 7 fő is luxus körülmények között utazhat. Tágas és kényelmes ülések, gondosan kidolgozott beltér és csúcstechnológiát képviselő megoldások teszik az utazást feledhetetlenné, bárhol is foglal helyet az autóban. A nagyvonalú térkínálatnak köszönhetően a harmadik üléssor mögött még akkor is elfér két teljes golffelszerelés, ha már minden ülés foglalt. Ha pedig lehajtja az üléseket, feltárul a hatalmas 2274 literes csomagtér, ahová kényelmesen berakodhat mindent, amire egy hétvégi kaland vagy egy hosszabb utazás során szüksége lehet. A legújabb SYNC 3 rendszernek, a beépített FordPass Connect modemnek* és a kiváló B&O hangrendszernek köszönhetően az utazás végén alig akar majd kiszállni az új Ford Explorerből.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top