MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Finanszírozás > Ford Credit Termékek > Haszongépjármű finanszírozás > Nyíltvégű pénzügyi lízing

NYÍLTVÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING

Kapjon extra árkedvezményt új autójából vagy élvezze akciós kamatainkat Ford Credit finanszírozás esetén!

Nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlatunk egy maradványértékes pénzügyi konstrukció, mely elérhető 20% kezdő befizetéstől, forint alapon, maximum 96 hónapos futamidőre, melynek végén a lízingbevevő az alábbi lehetőségek közül választhat:

 • maradványértéken megvásárolja és így a tulajdonába kerül az eszköz
 • megjelöl egy harmadik felet aki a maradványérték megfizetését követően tulajdonjogot szerezhet
 • visszaadja a Banknak a lízingelt eszközt.

Igényeinek megfelelően választhat változó vagy fix kamatozású konstrukcióink közül.

A céges használatra eső havi lízingdíjak ÁFA tartalma visszaigényelhető.

Válasszon az Ön számára megfelelő havidíjat és élvezze új autójának illatát!

Személyreszabott ajánlatainkért forduljon az Önhöz legközelebb eső Ford márkakereskedéshez.

alt

Finanszírozási lehetőségek összehasonlítása

Összehasonlítás

 • Kérjük, olvassa el a saját érdekében!

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy egy autó vásárlása fontos és nagy döntés, ezért, kérjük, olvassa át alaposan a finanszírozási ajánlatot, és vegye figyelembe a költségek hosszú távú lehetséges alakulását, és az ezzel vállalt kockázatot is!

  Fontos megérteni, hogy a kockázatok miatt a fizetendő esetleges részletek összege a futamidő alatt növekedhet. Ezért döntésekor, kérjük, vegye figyelembe ezt is, az Ön anyagi biztonsága érdekében!

  Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy a felelős döntéshez fontolják meg a háztartásuk teljes teherviselő képességét, vegyék figyelembe a háztartásukban élők vagyoni-jövedelmi helyzetét, eladósodottságát és a leendő adóssággal összefüggő teherviselő képességüket is.

  A megalapozott döntéshez segítséget nyújthat a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ tájékoztatója (http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem) az ott szereplő termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások (pl.: háztartási költségvetés-számító program). Kérdéseit, észrevételeit az alábbi elérhetőségek (https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/elerhetosegek) bármelyikén megteheti.

  Amennyiben termékeinkkel kapcsolatos további kérdése, észrevétele merülne fel, kérjük, hogy keressen fel bennünket személyesen ügyfélszolgálatunkon, a 1051 Budapest, József Attila utca 8. alatti címen vagy telefonon az (1) 429-7777 központi ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve írásban az ugyfelszolgalat.fordcredit@mail.merkantil.hu elektronikus elérhetőségen.

  Felhívjuk figyelmét, hogy fogyasztóvédelmi jogvita esetén a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti illetékes békéltető testülethez fordulhat.

  Reméljük, mindezeket figyelembe véve, a lehető legjobb döntést hozza meg, és sokáig élvezheti autója kényelmét!

Top