MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Ismerje meg > Aktuális ajánlatok > Készletes ajánlatok
Ford Kuga and Puma

KÉSZLETRŐL, AZONNAL

Válasszon most évindító ajánlatainkból!

KÉSZLETRŐL, AZONNAL

Mi is tudjuk, hogy egy új autó vásárlása előtt milyen izgalmas egyenként kiválasztani a különböző extrákat, a motort, a színt, a kárpitot, azonban az egyedileg összeállított autók gyártási ideje az utóbbi időben jelentősen megnőtt. A problémák nemcsak a Fordot, hanem világszerte az összes autógyártót sújtják.

 

Érdemes-e ilyen helyzetben új autót vásárolni? Határozottan IGEN.

Méghozzá KÉSZLETRŐL, AZONNAL!

 

Ford Kuga, Puma, EcoSport és Focus modelljeink Önre várnak márkakereskedéseinkben. Többféle motorváltozat, különböző színárnyalatok, felszereltségi szintek – érdemes alaposan átböngészni kínálatunkat, hiszen könnyen lehet, hogy most megtalálja leendő autóját.

Évindító ajánlatainkért látogasson el a fordkeszlet.hu oldalra, ahol naprakész információk alapján tájékozódhat a kedvezményes árakról és a folyamatosan változó kínálatról.

Indítsa az évet egy új Forddal, válassza ki az igazit ajánlatainkból!

 

Irány a készlet!

Ford Kuga

Tágas, kényelmes, erőteljes… Minden megvan benne, hogy akár hosszabb utakra is örömmel induljon el vele. A plug-in hibrid változat kényelmesen, otthon is tölthető, tisztán elektromos üzemmódban akár 64 km-t is megtesz, full hibrid változata rendkívüli üzemanyag-hatékonyságot biztosít, de elérhető benzin- és dízelmotorral is. Külföldi üzleti út? Fejlett vezetéstámogató rendszereinek és valós idejű forgalmi adatokat használó navigációs alkalmazásának köszönhetően kipihenten és garantáltan időben érkezik. Családi nyaralás a tengerparton? A kényelmes üléseken észre sem veszik a gyerekek, hogy röpül az idő és suhan az autó. Exkluzív társasági esemény? A Kuga stílusa és eleganciája az Ön ízlését dicséri. Próbálja ki márkakereskedéseinkben, és fedezze fel, mit kínál még Önnek ez a remekbe szabott SUV!

Aktuális ajánlatok

Ford Kuga in red
Ford Puma driving

Ford Puma

Számos márkakereskedésünkben már ugrásra készen várja új gazdáját ez a pompás SUV, mely lendületes formáival és erőtől duzzadó, dinamikus motorjával Önt is minden nap új kalandra csábítja.  Fedezze fel intelligens vezetéstámogató rendszereit, fejlett kommunikációs szolgáltatásait, kényelmes és ergonomikus belterét, valamint extra tárolórekesszel megnövelt, tágas csomagterét. Látogasson el hozzánk, és ismerkedjen meg leendő Pumájával!

Aktuális ajánlatok

Ford Ecosport

Ha erőre, hatékonyságra és teljesítményre vágyik kompromisszumok nélkül a városon belül és kívül, a Ford EcoSport modellben biztos, hogy nem csalódik! A többszörösen díjnyertes 1,0 literes Ford EcoBoost benzinmotorral elérhető azért, hogy a legtöbbet hozhassa ki az autóból! Az örömteli vezetési élményt tovább fokozzák a Ford fejlett vezetéstámogató rendszerei, például az Intelligens összkerékhajtás, a Visszagurulásgátló, a LED-es nappali menetfény, vagy épp a Táblafelismerő rendszer. Tapasztalja meg a Ford EcoSport teljesítményét és intelligens funkcióit, válasszon most készleten lévő modelljeinkből!

Aktuális ajánlatok

Ford Ecosport
Ford Focus

Ford Focus

A Ford Focus feltűnő dizájnjával és új generációs intelligens megoldásaival jobb vezetési élményt nyújt elődeihez képest. Intuitív 13,2”-os színes érintőképernyő, SYNC 4 technológia, csúcstechnológiás biztonsági funkciók érhetőek el a modellben. Az EcoBoost Hybrid PoweShift automata sebességváltó pedig a zökkenőmentes utakról gondoskodik, hatékonyabb és könnyebb vezetést biztosít, ami jól kiegészíti a hibrid motor elektromosan felerősített teljesítményét.

Aktuális ajánlatok

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top