Home > Érdeklődőknek > Ismerje meg > Aktuális ajánlatok > Készletes ajánlatok
Ford model range


Az idén tavasszal tervezte megvásárolni első Fordját vagy szerette volna újra cserélni régi autóját? Gazdaságosabb haszonjárművekre van szüksége vállalkozásának?

Legyen Öné álmai autója. Ráadásul a rendkívüli körülmények miatt most különleges kedvezményekkel.

Hozza ki a legtöbbet a rendkívüli helyzetből! Válogasson kedvére a készleten álló Ford személyautók és haszongépjárművek között, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb típust. Találjon rá az alábbi modellek között az év vételére és vásároljon kedvező áron készletről, azonnal elvihető modelljeink közül.

Ford készletes modellek Ford Opció finanszírozással (PDF 337KB)

 Ford készletes modellek Ford Credit finanszírozással (PDF 364KB)

Ford Mondeo standing near building

Ford Mondeo

Lenyűgöző stílust és a Ford fejlett technológiájának legjavát nyújtó felső kategóriás autónk páratlan vezetési élményt, testre szabható kényelmi szolgáltatásokat és intelligens biztonságtechnikai funkciókat kínál Önnek. A Ford Mondeo kifinomult megoldásai észrevétlenül teszik a dolgukat, amíg Ön az utazást élvezi.

További információk

Ford Focus

Van, aki a Focusok legendás megbízhatóságát dicséri. Mások a karakteres vonalvezetését. Egyesek a példás kidolgozottságára büszkék. És akadnak, akik a dinamizmusát emelik ki. Hogy Ön miért választ következő autójának egy remek Ford Focust, maradjon az Ön titka. Mi nem titkoljuk, hogy büszkék vagyunk rá, ha mellette dönt.

További információk

Ford Focus in Blue
Ford Fiesta in Blue

Ford Fiesta

Az új Ford Fiestát úgy terveztük, hogy benne minden az élményről szóljon. Fürge, hogy kényelmesen tartsa a tempót a forgalommal városban és autópályán egyaránt. Fiatalos, hogy jókedvvel töltse fel minden alkalommal, amikor csak vezeti. És intelligens is, hogy modern technológiája megkönnyítse az életét.

További információk

Ford Ranger

Hogy is lehetne jó szívvel haszongépjárműnek nevezni valamit, ami ennyire izgalmas? Mert a Ranger tagadhatatlanul az. Aki meglátja, utána fordul. Aki meghallja, gyomrában érzi a dübörgését. A Ranger azonban nem csak a szívre hat. Hasznos funkciói és különleges szolgáltatásai a legmegbízhatóbb munkatársává avatják.

További információk

Ford Ranger in Orange
Ford Transit in Blue in harbour

Ford Transit haszongépjárművek

Strapabíró, erős, funkcionális – a Ford Transit haszongépjárművek kétségkívül munka közben érzik magukat elemükben. Gyorsan és egyszerűen pakolható hatalmas raktér, számos ötletes megoldás segíti a rakomány biztonságos elhelyezését. Az erős és hatékony motorok a vontatmányokkal is könnyedén megbirkóznak. Intelligens technológiai megoldások teszik pihentetőbbé és biztonságosabbá a vezetést. Válasszon vállalkozása igényeinek megfelelő típust a Transit Van és a Transit Custom modellek közül.

További információk

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top