MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Érdeklődőknek > Ismerje meg > Aktuális ajánlatok > Készletes ajánlatok
Ford model range

A mai felgyorsult világban imádunk mindent egyszerűen és gyorsan elintézni, és nem szeretünk várakozni. Főleg sokat nem!
Éppen ezért gyűjtöttük össze önnek egy helyre az összes készletről elérhető Ford modellt.

Válogasson kedvére a készenlétben álló modellek széles kínálatából, vásárolja meg az Önnek legmegfelelőbb típust kedvező áron készletről, és vigye haza azonnal az új autóját!

Irány a készlet!

Ford Kuga

Elegáns stílus és erőteljes SUV képességek. Fejlett hibrid technológiájának köszönhetően a Ford SUV-k tisztább, halkabb és kifinomultabb vezetési élményt kínálnak. Az új Kuga pedig három különböző hibrid változatban is elérhető: EcoBlue Hybrid, Full Hybrid és Plug-in Hybrid. Hagyományos motorral szerelt járművet keres? Válassza a Ford Kuga hasonlóan kifinomult EcoBlue dízel (FWD és AWD) és az EcoBoost benzin motorokkal szerelt változatait.

Aktuális ajánlatok

Ford Kuga in red
Ford Puma driving

Ford Puma

Arra tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a mai, modern életből. Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV formák és kifinomult hibrid motor: a Ford Puma nem kéri az Ön figyelmét - egyszerűen megköveteli. Kiváló teljesítményével, bámulatosan alacsony üzemanyagfogyasztásával és rendkívül kedvező CO2-kibocsátásával a Ford Puma jövőbemutató, EcoBoost hibrid motorja messze megelőzi a hagyományos, nem hibrid versenytársait.

Aktuális ajánlatok

Ford Focus

Van, aki a Focusok legendás megbízhatóságát dicséri. Mások a karakteres vonalvezetését. Egyesek a példás kidolgozottságára büszkék. És akadnak, akik a dinamizmusát emelik ki. Hogy Ön miért választ következő autójának egy remek Ford Focust, maradjon az Ön titka. Mi nem titkoljuk, hogy büszkék vagyunk rá, ha mellette dönt.

Aktuális ajánlatok

Ford Focus in Blue
Ford Mondeo standing near building

Ford Mondeo

Lenyűgöző stílust és a Ford fejlett technológiájának legjavát nyújtó felső kategóriás autónk páratlan vezetési élményt, testre szabható kényelmi szolgáltatásokat és intelligens biztonságtechnikai funkciókat kínál Önnek. A Ford Mondeo kifinomult megoldásai észrevétlenül teszik a dolgukat, amíg Ön az utazást élvezi.

Aktuális ajánlatok

Ford Ecosport

Azért kutatunk az újabb és újabb technológiák után, hogy megkönnyítsük, kényelmesebbé vagy éppen biztonságosabbá tegyük az életünket. Az EcoSport épp ilyeneket kínál az Intelligens összkerékhajtástól kezdve a Visszagurulásgátló funkcióig és a Ford SYNC rendszerig. Fedezze fel azokat az előremutató műszaki megoldásokat, amelyekkel a vezetés megnyugtató és élvezetes lesz, az élet pedig annyira stresszmentes és könnyed, amennyire csak lehet.

Aktuális ajánlatok

Ford EcoSport in yellow
Ford Fiesta in Red

Ford Fiesta

Az új Ford Fiestát úgy terveztük, hogy benne minden az élményről szóljon. Fürge, hogy kényelmesen tartsa a tempót a forgalommal városban és autópályán egyaránt. Fiatalos, hogy jókedvvel töltse fel minden alkalommal, amikor csak vezeti. És intelligens is, hogy modern technológiája megkönnyítse az életét.

Aktuális ajánlatok

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top