All-New Ford Transit Custom Nugget parked in forest with people sitting in front

KALAND HATÁROK NÉLKÜL

VADONATÚJ FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET

VADONATÚJ FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET LAKÓAUTÓ

Érezze otthon magát a következő generációs, teljesen új Ford Transit Custom Nugget lakóautóban. Egyedülálló többzónás elrendezése extra sokoldalúsággal tér vissza. Két dupla ággyal, melyeken négy felnőtt alhat. Beltéri és kültéri étkezési lehetőségekkel. Hátulra szerelt zuhanycsatlakozóval. Továbbfejlesztett csatlakoztathatósággal, beleértve a 13"-os SYNC 4 érintőképernyőtTooltip, csatlakozókat, LED-es világítást és hátsó USB-C portokat. Vadonatúj konyhai funkciókkal. Ez a Nugget, felújítva a még kényelmesebb felfedező utakra.

2024 végén pedig érkezik a rugalmas, új plug-in hibrid (PHEV) Nugget. Felvillanyozza a nyaralását - bárhová is vigye az út.

Az új Ford Transit Custom Nugget belső tere hűtőszekrénnyel és munkalappal.

OTTHONI KÉNYELEM

Teljesen felszerelt, útrakész. A Nugget lakóautó konyháját az utazó életmódra optimalizáltuk. Az új funkciók közé tartozik a 33 literes fiókos hűtőszekrény, a beépített főzőlap és mosogatóegység hideg és meleg vízzel, a 20%-kal nagyobb munkalap. Lágy záródású reteszek és kiugró fogantyúk a gyerekujjak védelméért. Ezen felül felhajtható matrac növeli a konyhai fejteret.

KÖNNYED PRAKTIKUSSÁG

Az intelligensebb kialakításnak köszönhetően a Nugget alakítása gyerekjáték: a felnyitható tető mostantól önhajtogató szövetből készült. Alapfelszereltség a hátulra szerelt hideg-meleg zuhanykifolyó. Beépített tárolóhely a kültéri asztal és székek számára. Fényzáró sötétítő roló biztosítja a magánszférát. És ez még nem minden. Ez a Nugget, a minden eddiginél rugalmasabb és praktikusabb lakóautó.

Az új Ford Transit Custom Nugget lakóautó hátsó zuhanyzó használat közben