A VADONATÚJ FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET

KALAND HATÁROK NÉLKÜL

Feliratkozás Ford hírlevélre

Érezze otthon magát az új generációs Ford Transit Custom Nugget lakóautóban! Extra sokoldalúsággal tér vissza a többzónás elrendezés. Ez a Nugget, újratervezve a még nagyobb kalandokhoz.

2024 végén pedig  begördül a színre a rugalmas űj plug-in hibrid (PHEV) Transit Custom Nugget is. Felvillanyozza a nyaralását - bárhová is vigye az út.

ÜLÉS

5

FEKVŐHELY

4

FRISS VÍZ

33 L

STÍLUS ÉS KÉNYELEM MINDEN ALKALOMMAL

All-New Ford Transit Custom Nugget 360 video

VEGYE SZEMÜGYRE KÖZELEBBRŐL

All-New Ford Transit Custom Nugget in forest with people camping

EBÉD KILÁTÁSSAL

Fogyassza el kedvenc ételeit az új kempingasztalnál és két kempingszéken helyet foglalva. Ha befejezte, az új integrált tárolóhelyre egyszerűen el is pakolhatja őket.

OTTHONI KÉNYELEM

Főzzön. Mosogasson. Kész is van. Az új beépített főző- és mosogatóegység két gázégővel rendelkezik, sőt most már hideg és meleg vízzel is. Ételkészítés - és takarítás - utazás közben, gond nélkül.

All-New Ford Transit Custom Nugget camper interior with kitchen board and fruit
All-New Ford Transit Custom Nugget interior with fridge drawer and kitchen board

TÖBB HELY, TÖBB LEHETŐSÉG

Átalakítva, hogy praktikusabb legyen, mint valaha. Az új Transit Custom Nugget konyha elrendezése 20%-kal több munkalapot tartalmaz. Praktikus 33 literes, fiókos hűtőszekrénnyel, plusz lágyan záródó reteszekkel és kiugró fogantyúkkal, hogy könnyen hozzáférjen mindenhez.

MELEG A BOJLERBŐL

Dacoljon az elemekkel! Egy beépített bojler meleg vízzel látja el a hátul felszerelt zuhanykifolyót. Az opcionális, csomagtérajtóra szerelhető sátor pedig privát szférát biztosít a forgalmasabb területeken.

All-New Ford Transit Custom Nugget camper rear shower being used

További információkért kattintson az alábbi linkre