MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT COURIER > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Tegye még hatékonyabbá a vállalkozását!

Hatékony, agilis és élvezet vezetni. Az új Ford Transit Courier egyszerre nyújt minden igényt kielégítő menetdinamikát, meglepően alacsony CO2-kibocsátást és hihetetlenül alacsony fogyasztást. A díjnyertes 1 literes Ford EcoBoost benzinmotor és a továbbfejlesztett TDCi dízelmotor a 6-sebességes váltóval könnyed, mégis magabiztos teljesítményt nyújt, bármerre is jár éppen.

New Ford Transit Courier 6-speed manual transmission

Takarítson meg üzemanyagot a 6-sebességes váltóval!

Az új Transit Courier 6-sebességes manuális váltójával gazdaságosan és rendkívül hatékonyan működik. Ha pedig útközben elérte a kívánt gyorsaságot, 6. sebességfokozatra váltva üzemanyagot takaríthat meg. Ráadásul a váltásokat is még simábbá tettük.

Hozza ki a maximumot a motorjából!

A forradalmian új 1,0 literes, 3-hengeres Ford EcoBoost benzinmotor egy hagyományos 1,6 literes motor teljesítményét nyújtja, de üzemanyag-felhasználása gazdaságosabb, CO2-kibocsátása pedig alacsonyabb. Így mindenki jól jár.

New Ford Transit Courier auto Start Stop

Alacsonyabb fogyasztás az Auto-Start-Stop rendszernek köszönhetően

Közlekedési lámpánál vagy dugóban történő várakozás esetén a rendszer automatikusan leállítja az üresbe tett jármű motorját, miközben az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a klíma, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátása továbbra is biztosított. Amint ismét lehet haladni, egyszerűen nyomja ki a kuplungot, tegye egyesbe a váltót, és a motor újraindul. Az Auto-Start-Stop különösen a városi forgalomban hatékony, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Gyerekjáték manőverezni vele

Nagyobb társaival ellentétben az új Transit Courier fordulóköre mindössze 10,5 méter, így még a szűkebb utcákban is könnyű megfordulni vagy leparkolni vele.

 

Ford Transit Courier turning circle
Top