Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT COURIER > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Teljesítmény és hatékonyság

Elsőkerék-hajtás, különleges vezetői pozíció, továbbfejlesztett kormányrásegítő és jól megtervezett karosszéria biztosít olyan vezetési élményt, amilyet furgontól nem is várt volna. Személyautós szintű motorválasztékkal is szolgálunk: dízel vagy benzines, köztük a forradalmi 1,0 literes EcoBoost motor. Az ECOnetic technológia még teljes rakomány mellett is minimálisra csökkenti a jármű fogyasztását.

Okosan használja a benzint

Az új 1,0 literes, háromhengeres EcoBoost benzinmotor 100 LE-t,170 Nm nyomatékot nyújt és ötsebességes kézi váltóval érkezik. Más üzemanyag-takarékos megoldásokkal ötvözve (mint például az Auto Start-Stop) ez a díjnyertes motor egy hagyományos 1,6 literes motor teljesítményét kínálja, kb. 24 %-kal alacsonyabb fogyasztás és 25 %-kal alacsonyabb (Auto Start-Stop mellett mindössze 115 g/km) CO2-kibocsátás mellett.

Erős és kis fogyasztású dízelmotorok

Ha Ön inkább dízelmotort választana, elérhető a 1,5 l-es Duratorq TDCi dízelmotor 75 vagy 95 LE-s változata is ötsebességes kézi váltóval. Az Auto Start-Stop opcióként választható bármely motor esetén.

Powerful and fuel-efficient diesel engines
Auto Start Stop

Alacsonyabb fogyasztás Auto Start-Stop indítórendszerrel

Ez a technológia automatikusan leállítja a jármű motorját közlekedési lámpánál vagy dugóban történő várakozás esetén (míg az olyan az alapvető funkciók, mint a fényszórók, a klímaberendezés, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátása továbbra is biztosított). Ha ismét lehet haladni, csak nyomja le a kuplungot, tegye egyesbe az autót, illetve automata váltó esetén csak nyomja le a gázpedált, és a motor beindul. Az Auto Start-Stop indítórendszer különösen városi forgalomban hatékony, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Top