Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT COURIER > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Felhasználási területek

Igaz, hogy kompakt jármű, de 2,3 m³-es raktere a kategória más járműveiénél 10%-kal tágasabb. Az alapfelszereltséghez tartozó válaszfal mögött elfér egy szabványos raklap, és jól rakodható 660 kg teherrel. Leleményes megoldások igyekeznek megóvni a járművet és rakományát a napi munkavégzés igénybevételeitől. Mivel a furgon a szigorú haszongépjármű-szabványoknak megfelelően készül, hosszú élettartama mellett a fenntartási költségei is alacsonyak.

Lehajtható válaszfal: elég hely jut a hosszabb rakománynak is

A Lehajtható válaszfal nemcsak azért jó, mert a segítségével akár 2,59m hosszú tárgyakat is szállíthat, hanem azért is, mert segít megvédeni a vezetőt a rakománytól, hiszen az a lehajtott utasoldali ülésen van. Ez a felszereltség Van modelleknél érhető el, a Síkba hajtható és padlóba süllyeszthető ülésekkel együtt. 

Jobban megvilágított raktér a könnyebb rakodás érdekében

A raktérvilágítás az alapfelszereltség részét képezi. A magasfényű LED raktérvilágítás választható felszereltségként érhető el.

Cargo tie-down points

A rakományrögzítési pontokkal teljes biztonságban szállíthatja rakományát.

Mind a DIN, mind az ISO szabványnak megfelelő, oldalfalra szerelt Rakományrögzítési pontok segítenek tisztán tartani a raktérpadlót.

Szigorúan ellenőrzött autók 

Minden, az utastérben felhasznált anyagot szigorú teszteknek vetettünk alá, hogy meggyőződjünk a tartósságukról. Tartósságuk és strapabírásuk hosszú távon gondoskodik az autó okos, professzionális megjelenéséről, így az értékét is jobban tartja.

Blue Ford Transit Courier in motion going uphill
Red Ford Transit Courier showing the rear bumper in detail

Több darabból álló lökhárító a könnyebb javíthatóságért

A kategória többi furgonjával ellentétben a Transit Courier modelleknél horpadás esetén sem kell a teljes lökhárítót lecserélni, hiszen három darabból áll, így csak a sérült elemet kell lecserélni, ami jóval kisebb költséget jelent.  

Hosszú szervizintervallum, mert nincs idő leállni

Egy intelligens olajmennyiség-jelző figyelmezteti Önt a multifunkciós kijelzőn, ha szervizelésre van szükség az olaj miatt. Ez az okos technológia lehetővé teszi, hogy ezentúl ne kelljen kötelező szervizintervallumokban gondolkodnunk: elég akkor cselekedni, ha tényleg szükség van rá. Így mindig biztos lehet abba, hogy az autója a maximumot nyújtja Önnek.

Service intervals
Specialist support from Ford Transit Centres

Különleges támogatás a Ford Transit Centrumoktól

Legyen akár egyetlen Zárt áruszállító tulajdonosa vagy üzemeltessen egy egész flottát, a Ford Transit Centrumok állnak rendelkezésére. Ezekben a szakközpontokban erre kijelölt értékesítők és képzett műszaki szakemberek nyújtanak segítséget, ezen felül pedig a legújabb járműveket a helyszínen ki is próbálhatja. Felszerelésük a Ford haszonjárművek karbantartására is alkalmas, és az elvárt gyors, problémamentes szervizelést nemcsak munkaidőben biztosítják.

Könnyű megfordulni

Az autó fordulóköre kivételesen kicsi, mindössze 10,5m, és mindössze 2,6 kormányfordulat szükséges hozzá. Az eredmény: gond nélkül leparkolhat vele szűk helyekre is, és még a keskeny utcákban is könnyen elmanőverezheti.

Turning Circle
Top