MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > TRANSIT COURIER > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Nagy raktér, könnyű pakolás.

Az új Transit Courier szinte minden munkát megkönnyít. Az 1620 mm-es raktérpadló (a válaszfal mögött) akár 600 kg-mal is elbír, és bőven van elég hely a rakománynak, szerszámosládáknak és más felszerelésnek. A behajtható rácsos válaszfal és a lehajtható első utasülés kombinációja biztosítja, hogy akár 2,59 m hosszú tárgyakat is szállíthat. A jobboldali tolóajtó pedig könnyű ki- és berakodást tesz lehetővé.

 

Praktikusan kialakított raktér

Az új Transit Courier többféle válaszfallal érhető el, amelyek elválasztják az utasteret a raktértől. A behajtható rácsos válaszfal és a lehajtható első utasülés együttesen lehetővé teszi, hogy akár 2,59 m hosszú tárgyakat szállítson.

 

Lenyűgözően nagy raktér, könnyű rakodás

A gondos tervezésnek köszönhetően az új Transit Courier minden irányban lenyűgöző méretű rakteret biztosít: hosszú, széles és magas is. Az 1620 mm-es raktérpadló 2,3m3 -es raktérkapacitást biztosít. Ha pedig a válaszfal a helyén van, a tolóajtó 453 mm szélesre nyitható, így igazán könnyű a pakolás.

New Ford Transit Courier smart load space
Cargo tie-down points

Praktikus rakományrögzítési pontok

A rakományrögzítési pontok általában a padlón vannak. De gyakran nehezen érhetőek el, amikor biztonságosan rögzíteni szeretnénk a rakományt. Ezért a Transit Courier modellekben a rakományrögzítési pontok a padló fölött, az oldalfalon találhatóak. Így a padló akadálymentes, könnyebb pakolni és tisztán tartani is, mert nem rakódik a mélyedésekbe a szennyeződés.

 

Bárhol, bármikor dolgozhat

A választható felszereltségként elérhető LED lámpa bevilágítja az egész rakteret, így még sötétedés után is könnyen és biztonságosan pakolhat.

 

Cargo area lighting
Ford Transit Courier man in snow gear

Szigorúan ellenőrzött

Minden, az autóban felhasznált anyagot szigorú teszteknek vetettünk alá, hogy meggyőződjünk a tartósságukról. Tartósságuk és strapabírásuk hosszú távon gondoskodik az autó intelligens, professzionális megjelenéséről, így az értékét is tovább őrzi meg.

Több darabból álló lökhárító

Kategóriájának más furgonjaival ellentétben a Transit Courier modellek lökhárítóját nem kell teljes egészében lecserélni, ha az egyik részén megsérül. A háromrészes kialakításnak köszönhetően az egyes részek egyenként is cserélhetőek, ami csökkenti a javítási költségeket.

 

Ford Transit Courier Multi-Piece Rear Bumper
Specialist support from Ford Transit Centres

Ford üzleti célra

Ne feledje, hogy a Transit Centrumokból és üzleti márkakereskedőkből álló hálózatunknak köszönhetően sosem lehet messze a szakértő segítségtől, tanácsadástól és szerviztől.

 

Top