FORD RANGER RAPTOR

A Ford Ranger Raptor nem hétköznapi jármű. A Rangerek legendás keménységét ötvözi a Focus RS teljesítményorientált karakterével. Az eredmény egy különleges pick-up, ami terepen jóformán legyőzhetetlen.

A speciális felépítésű, 2 literes, dupla turbófeltöltős, Ford EcoBlue dízelmotor egy kifinomult, kormányra szerelt kapcsolókkal vezérelhető, 10 sebességes, automata sebességváltóval működik. A Raptor fejlett Terepvezérlési rendszerével együtt lélegzetelállító élményt kínál közúton és terepen egyaránt. 

NÉZZE MEG, MIRE KÉPES A RANGER RAPTOR

New Ford Ranger Raptor

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

Blue Ford Ranger Raptor driving uphill off road

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

Ford Ranger Raptor Special Edition profile view

RANGER RAPTOR SPECIAL EDITION

Az új Ranger Raptor Special Edition a Ranger Raptor modell kiemelkedő teljesítményét nyújtja egy új, limitált kiadású kialakításban. Az ikonikus Ford hűtőrács, a könnyűfém keréktárcsák, a lökhárítók, a kerékjárati ívek és a sport gumiabroncsok mind fekete színűek. Ezenkívül feltűnő piros dizájnelemek díszítik az autót kívül-belül, beleértve a piros vonóhorgokat és oldalsó matricákat, a belső sportülések kontrasztos piros varrását és az egyedi piros díszítést a kormányon. További információért kérjük, keresse Ford márkakereskedőjét!

További hasznos információkért kattintson az alábbi linkekre