Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > RANGER RAPTOR

FORD RANGER RAPTOR

Ez nem egy hétköznapi pick-up. Ez egy szuper pick-up.

A Ford Ranger Raptor egy terepre született vérbeli kalandor. Minden részét úgy tervezeték meg, hogy uralja az utat - legyen az bármilyen. Egyedülálló a maga nemében.

Katalógusok és árlisták

Soha rosszabb választást…

Színt és karosszériát választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

New Ford Ranger Raptor

Hódításra tervezték

Ahogy helyet foglal a Raptor egyedileg tervezett, kényelmes ülésein, rögtön érezni fogja, hogy ez nem egy hétköznapi pick-up. A különböző intelligens rendszerek és fejlett technológiák egyedülálló vezetési élményt kínálnak Önnek, ami semmi máshoz nem fogható. Ráadásul mindössze egyetlen gombnyomással aktiválhatja a hatékony új Terepvezérlési rendszert is, ami a jármű félelmetes képességeit a 6 különböző tereptípushoz optimalizálja. A Normál üzemmód, a Sport üzemmód, a Fű, Kavics és Hó üzemmód, a Sár és Homok üzemmód, valamint a Szikla üzemmód mellett az igazán kemény off-road élményekhez választhatja a különleges Baja üzemmódot is. 

Ford Ranger Raptor panther engine diagram

Teljesítmény mindenek felett

A Ford Ranger Raptor az erőteljes terepképességeket egyesíti a GT szupersportkocsikat és a Focus RS-t is átható Ford Performance DNS-sel. A Ford 2.0 literes EcoBlue dízelmotor precízen megtervezett, speciális bi-turbó változatát egy 10-sebességes automata váltóval és kormányra szerelt sebességváltóval párosítottuk. Az eredmény: egyedülálló vezetési élmény. A speciális terepjáró gumiabroncsok segítségével Ön bármilyen terepet meghódíthat a magas homokdűnéktől a sűrű sártengereken és sebes folyású gázlókon át egészen a sziklás és meredek hegyi utakig.

Fejlett biztonsági technológiák

Akár autópályán vezet a célja felé, akár folyókon gázol át, a Raptorban kifinomult biztonsági rendszerek sora gondoskodik az Ön és az utasai védelméről. A fejlett Borulásgátló- és Elektronikus menetstabilizáló rendszerre minden helyzetben számíthat, az Ütközésmegelőző rendszer és a független Vészfék-rásegítő rendszer pedig hatékonyan csökkenti a balesetek előfordulását.

Ford Ranger Raptor indicating various safety systems
Blue Ford Ranger driving on forest road

Mindenre felkészült

A Ford Ranger Raptor a gondos tervezés eredményeképpen a világ legdurvább terepein is könnyedén megállja a helyét. Az egyedülálló, nagy szilárdságú acélötvözetből kovácsolt alváz a legszélsőségesebb környezeti igénybevételnek is ellenáll. A 28 cm-es hasmagassággal akár egy 85 cm mély vízfolyáson is képes átvágni. A Raptor minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy olyan off-road vezetési élményt nyújtson, amihez semmi nem fogható.

Az Év Pick Up-ja

2020-ban

Nem szeretnénk dicsekedni. De a nyers erő, az intelligens technológia és a kiemelkedő kényelem páratlan kombinációjával nem meglepő, hogy a Ford Ranger lett a 2020-as Nemzetközi Pick Up Díj győztese.

Az erőátvitel, a teherbírás, a biztonság, valamint a vezető- és utasoldali kényelem kategóriákban szerzett magas pontszámaival a Ford Ranger minden versenytársát felülmúlta, és ismét bizonyította, hogy nem véletlenül Európa legkelendőbb pick up-ja. 

Az Év Pick Up-ja 2020-ban
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top