Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > FIESTA VAN

FORD FIESTA VAN

Vettük a Ford Fiesta praktikusságát, figyelemfelkeltő megjelenését, intelligens technológiáját és élvezetes vezetési dinamikáját, hozzáadtuk a tartósságot és a tágas csomagteret, amiről a Ford haszongépjárművek ismertek. A Fiesta Van már elérhető EcoBoost Hybrid motorral is, hogy a vezetés még nagyobb élmény, a szállítás pedig az eddigieknél is hatékonyabb legyen. A FordPass Pro segítségével pedig számos hasznos tudnivalót és járműfunkciót érhet el egyszerűen az okostelefonjáról.

Katalógusok és árlisták Fiesta Van Felszereltség és specifikáció (PDF 1.5MB)

Fiesta Van Race Red video

Praktikus kiegészítők

Ford Fiesta Can cargo space with flowers

Tágas raktér

Az Ford Fiesta Van tágas, 0,96 m³-es rakterében négy rögzítési pont és faltól-falig érő gumiszőnyeg gondoskodik arról, hogy a szállítmány útközben se mozduljon el és Ön biztonságban elérjen vele úti céljához. 

Vezetési élmény

Kevésbé fárasztó, gazdaságosabb utak

A Fiesta Van Sebességtartó automatikája Beállítható sebességhatárolóval felszerelt Intelligens sebesség asszisztenst tartalmaz. A rendszer menet közben felismeri a közúti jelzéseket és az előírt határokon belül tartja a jármű sebességét. Használatával üzemanyag takarítható meg, csökkenthető a felesleges gyorsítások száma, és mint minden hasonló rendszer, képes folyamatosan tartani a beállított sebességet anélkül, hogy Önnek nyomni kellene a gázpedált.

Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown
Ford Fiesta Van with detail of full beam

LED nappali menetfény: stílus és láthatóság

Fejlett, energiatakarékos nappali menetfény teszi láthatóvá Önt nappal és nyújt kiváló láthatóságot éjszaka is.

A rendszer, mely figyelmezteti, ha pihenésre van szüksége

Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan figyeli a vezető viselkedését, és felismeri a fáradtság miatt a vezetésében bekövetkező változásokat. Ha a rendszer azt érzékeli, hogy a vezető már kevésbé éber, egy figyelmeztető jelzés villan fel a kijelzőn, pihenést javasolva. Amennyiben a vezető ébersége tovább csökken, az ismétlődő figyelmeztetéshez hangjelzés is társul.

Ford Fiesta Van parked at café
Ford Fiesta Van with detail of full beam

Automata fényszóróvezérlés. Jobb látási viszonyok mások elvakítása nélkül.

Hasznos segítség éjszakai vezetésnél, hogy az Automatikus ködfényszóró automatikusan tompítottra vált, amikor szembejövő forgalmat érzékel, így megakadályozza, hogy elvakítsa a szembejövőket. Miután elhaladtak a fényszóró automatikusan visszavált távolságira, maximális láthatóságot biztosítva Önnek a vezetéshez.

Teljesítmény és hatékonyság

EcoBoost Hybrid hatékonyság

Az új Fiesta Van elérhető 125 lóerős EcoBoost Hybrid motorral. A hibrid technológia csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és segíti az alacsonyabb károsanyag-kibocsátást egy kis akkumulátorral működő elektromos motorral, amely szükség esetén extra támogatást nyújt a benzinmotor számára . A kinetikus energia és a regeneratív fékezés vezetés közben feltölti a 48 voltos hibrid akkumulátort.

High-performing diesel technology

Kényelem és praktikum

Kifinomult, beszédhanggal vezérelhető technológia

A Ford SYNC 3 egy választható frissítés, amely lehetővé teszi a telefon, a zene és a navigáció vezérlését hangutasításokkal vagy az innovatív 8 ”-os színes érintőképernyővel. A legújabb változat még intuitívabbá teszi a hangvezérlést, és okos „csippentéses-húzásos” érintési opciókat vezet be az érintőképernyőhöz. Az AppLink, az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével hozzáférhet kedvenc telefonos alkalmazásaihoz. A Live Traffic pedig segít elkerülni a dugókat, hogy mindig időben érkezhessen.

Ford SYNC. Advanced hands-free technology
FordPass app

Útközben is kapcsolatban

A Fiesta Van rendelkezik FordPass Connect modemmel. A FordPass Pro alkalmazás mellett ez számos hasznos funkció elérését teszi lehetővé ön és a vállalkozása számára. A telefonos alkalmazást úgy tervezték, hogy akár öt járművet is egyszerűen kezelhessen. Nyomon követheti az egyes járművek futásteljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, értesítéseket kaphat a műszaki vagy a biztonsági állapotukról, megtekintheti, hogy éppen hol tartózkodnak, és további hasznos információkat is megtudhat róluk.

Biztonság és védelem

Ford Fiesta Van Pre-Collision Assist

Védelem a gyalogosoknak is

A Gyalogosfelismerő érzékelőkkel felszerelt Ütközésmegelőző rendszer észleli a jármű előtti, mintegy 130 méteres útszakaszon az ott tartózkodó vagy azt keresztező gépkocsikat és gyalogosokat, majd figyelmezteti a vezetőt a jelenlétükre. Amennyiben a vezető nem reagál, a rendszer automatikusan működésbe hozza a fékeket. Ez a technológia a balesetek elkerülésére vagy azok súlyosságának csökkentésére szolgál. A rendszer éjszaka is használható és egészen a 80 km/h sebességhatárig működik.

Figyelmeztet az abroncsnyomás csökkenésére

Mindig ügyeljen a gumiabroncsok megfelelő nyomására, így nem csak üzemanyagot takaríthat meg, hanem megóvhatja a gumik épségét és fokozhatja a biztonságot. A járműbe szerelt szenzorok folyamatosan figyelik a gumiabroncsokat és jelzik, ha probléma adódik - így Ön félreállhat, ellenőrizheti, mi a gond, és szükség esetén felfújhatja az abroncsokat vagy lecserélheti a kereket.

Ford Fiesta Van alloy wheel
Two Red Ford Fiesta Vans in front of building

Felszereltség és technikai specifikáció

Ismerje meg a modell felszereltségét és technikai specifikációját, vagy töltse le katalógusunkat!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top