Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Áruszállítók és Pick Up-ok > FIESTA VAN

FORD FIESTA VAN

Vettük a Ford Fiesta figyelemfelkeltő megjelenését, intelligens technológiáját és az örömteli vezetési élményt. Hozzáadtuk a Ford haszongépjárművek közismert praktikusságát, tartósságát és nagyvonalú csomagterét. Az eredmény: az Ford Fiesta Van. Lelje örömét a munkában!

Katalógusok és árlisták Fiesta Van Felszereltség és specifikáció (PDF 1.4MB)

Fiesta Van Race Red video

Praktikus kiegészítők

Ford Fiesta Can cargo space with flowers

Tágas raktér

Az Ford Fiesta Van tágas, 0,96 m³-es rakterében négy rögzítési pont és faltól-falig érő gumiszőnyeg gondoskodik arról, hogy a szállítmány útközben se mozduljon el és Ön biztonságban elérjen vele úti céljához. 

Vezetési élmény

Kevésbé fárasztó, gazdaságosabb utak

A Fiesta Van Sebességtartó automatikája Beállítható sebességhatárolóval felszerelt Intelligens sebesség asszisztenst tartalmaz. A rendszer menet közben felismeri a közúti jelzéseket és az előírt határokon belül tartja a jármű sebességét. Használatával üzemanyag takarítható meg, csökkenthető a felesleges gyorsítások száma, és mint minden hasonló rendszer, képes folyamatosan tartani a beállított sebességet anélkül, hogy Önnek nyomni kellene a gázpedált.

Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown
Ford Fiesta Van with detail of full beam

LED nappali menetfény: stílus és láthatóság

Fejlett, energiatakarékos nappali menetfény teszi láthatóvá Önt nappal és nyújt kiváló láthatóságot éjszaka is.

A rendszer, mely figyelmezteti, ha pihenésre van szüksége

Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan figyeli a vezető viselkedését, és felismeri a fáradtság miatt a vezetésében bekövetkező változásokat. Ha a rendszer azt érzékeli, hogy a vezető már kevésbé éber, egy figyelmeztető jelzés villan fel a kijelzőn, pihenést javasolva. Amennyiben a vezető ébersége tovább csökken, az ismétlődő figyelmeztetéshez hangjelzés is társul.

Ford Fiesta Van parked at café
Ford Fiesta Van with detail of full beam

Automata fényszóróvezérlés. Jobb látási viszonyok mások elvakítása nélkül.

Hasznos segítség éjszakai vezetésnél, hogy az Automatikus ködfényszóró automatikusan tompítottra vált, amikor szembejövő forgalmat érzékel, így megakadályozza, hogy elvakítsa a szembejövőket. Miután elhaladtak a fényszóró automatikusan visszavált távolságira, maximális láthatóságot biztosítva Önnek a vezetéshez.

Teljesítmény és hatékonyság

Erősebb. Hatékonyabb. Élvezetesebb.

Az innovatív 1,0 literes 3-hengeres EcoBoost benzinmotor elismerésre méltó, 125 lóerős teljesítményre képes. A hagyományos motorok esetében ehhez egy 1,6 literes motorra lenne szükség. Ráadásul az Ecoboost rendkívül kedvező 4,8 l/100 km-es fogyasztása figyelemre méltóan alacsony kibocsátással párosul. Nyerő kombináció.

High-performing diesel technology
High-performing diesel technology

Dízel teljesítmény

Jobban szereti a dízelt? Akkor válassza az 1,5 literes TDCi motort, ami kifejezetten gazdaságos megoldásként kínál meggyőző, 85 LE-s teljesítményt, 3,8 l/100 km-es fogyasztást és mindössze 96 g/km-es* CO2 kibocsátást. Ha pedig még nagyobb erőre és hatékonyságra van szüksége, rendelkezésére áll a 120 LE-s motorváltozat 4,2 l/100 km-es fogyasztással és 107 g/km-es* CO2 kibocsátással. 

*15”-os nyári gumikkal.

Kényelem és praktikum

Kifinomult, beszédhanggal vezérelhető technológia

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, amellyel Ön telefonálhat, navigálhat vagy éppen zenéket hallgathat. A beszédhanggal és a 8-hüvelykes, színes érintőképernyőn keresztül is irányítható SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, az Applink funkció különböző okostelefonos alkalmazások használatát teszi lehetővé, a Live Traffic pedig a forgalmi dugók elkerülésében is segít. Ön akár a környéken található éttermek között is böngészhet, elég annyit mondania a rendszernek, hogy “éhes vagyok”. Vagy válaszhat a Michelin Guide ajánlásai alapján és menet közben is lefoglalhatja asztalát. A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Ford SYNC. Advanced hands-free technology
FordPass app

Útközben is kapcsolatban

A Ford Fiesta Van mostantól beépített FordPass Connect modemmelFordPass Connect 2020 is rendelhető, ami hasznos, új szolgáltatásokkal teszi a vezetést még kényelmesebbé és élvezetesebbé. Az akár 10 eszközt is kiszolgálni képes 4G WiFiWi-Fi hotspot hu Hotspot-nak köszönhetően minden utasa online maradhat. Úti céljai elérésében pedig hatékonyan segíti a navigációs rendszert valós idejű forgalmi adatokkal ellátó Live TrafficFord Pass with Live Traffic hu alkalmazás. Biztos lehet benne, hogy Fordja és okostelefonja között még soha nem volt ilyen jó a kapcsolat.

Biztonság és védelem

Ford Fiesta Van Pre-Collision Assist

Védelem a gyalogosoknak is

A Gyalogosfelismerő érzékelőkkel felszerelt Ütközésmegelőző rendszer észleli a jármű előtti, mintegy 130 méteres útszakaszon az ott tartózkodó vagy azt keresztező gépkocsikat és gyalogosokat, majd figyelmezteti a vezetőt a jelenlétükre. Amennyiben a vezető nem reagál, a rendszer automatikusan működésbe hozza a fékeket. Ez a technológia a balesetek elkerülésére vagy azok súlyosságának csökkentésére szolgál. A rendszer éjszaka is használható és egészen a 80 km/h sebességhatárig működik.

Figyelmeztet az abroncsnyomás csökkenésére

Mindig ügyeljen a gumiabroncsok megfelelő nyomására, így nem csak üzemanyagot takaríthat meg, hanem megóvhatja a gumik épségét és fokozhatja a biztonságot. A járműbe szerelt szenzorok folyamatosan figyelik a gumiabroncsokat és jelzik, ha probléma adódik - így Ön félreállhat, ellenőrizheti, mi a gond, és szükség esetén felfújhatja az abroncsokat vagy lecserélheti a kereket.

Ford Fiesta Van alloy wheel
Two Red Ford Fiesta Vans in front of building

Felszereltség és technikai specifikáció

Ismerje meg a modell felszereltségét és technikai specifikációját, vagy töltse le katalógusunkat!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top