Home > Tulajdonosoknak > Szerviz és karbantartás > aktualis-ajanlatok > Kedvezményes tavaszi ajánlataink
Ford Stand

Gondoskodjon autójáról tavasszal is!

A hosszú, téli hónapok autónkat is megviselik, ezért tavasszal fokozott figyelmet követel meg tőlünk. Szerencsére néhány egyszerű szervizművelettel megelőzhető, hogy az év során kellemetlen meglepetésekkel találjuk szembe magunkat. A Fordnál hasznos ajánlatokkal készültünk, hogy a tavaszi átállás igazán zökkenőmentes legyen. Ismerje meg akciós szerviz ajánlatainkat!

 

Klímatisztítás és pollenszűrő csere 14 990 Ft1


Klímatisztítás

A klíma megfelelő karbantartásával fertőzéseket, betegségeket is megelőzhetünk. A klímarendszer sötét, nedves tereiben könnyedén elszaporodhatnak a kórokozók, amelyek az autó légteréből közvetlenül az utasok szervezetébe juthatnak. A penész, gombák és atkák elpusztítása érdekében javasolt a rendszert évente egyszer teljes tisztításnak alávetni.

Pollenszűrő csere2

Sokan észre sem veszik, hogy a hosszú, téli kihagyás után újra bekapcsolt klímájuk nem megfelelő hatékonysággal üzemel. E mögött többek között a pollenszűrő eltömődése is állhat. A pollenszűrő felel az utastérbe jutó levegő megtisztításáért, valamint a fűtés és a klimatizálás optimális működéséért. Ezért a pollenszűrő cseréje minden tavaszi karbantartás alkalmával javasolt.

 

Nyári kedvezményes gumiabroncs ajánlataink

Miért kell lecserélni a gumiabroncsokat nyárira? 7 fokos hőmérséklet fölött a téli gumi túlságosan felpuhul, hamarabb felkopik és nem biztosítja a kellő tapadást, ezzel pedig veszélyesebbé teszi a közlekedést. A nyári gumi keményebb anyagból készül, így biztonságosabban vezethet vele, ráadásul még az autó fogyasztását is segít csökkenteni.

Gumiabroncs méret és terhelhetőség Márka
Ár3
205/55R16 91H Barum
15 590 Ft
205/55R16 91H Semperit
18 990 Ft
205/55R16 91H Goodyear
 19 590 Ft
205/55R16 91H Continental
 23 390 Ft

 

További nyárigumi ajánlataink!


Ford Video Check

Új, ingyenes szolgáltatásunkkal az Ön kezébe adjuk az irányítást! A Ford Video Check során szakembereink videófelvételekkel dokumentálják a feltárt hibákat, valamint ismertetik Önnel a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. Így elkerülhetők a kellemetlen meglepetések és a rejtett költségek.

Átlátható, egyszerű, kényelmes. Pont, ahogyan Ön szereti.

Foglaljon szerviz időpontot és kérje ingyenes Video Check szolgáltatásunkat Ford márkakereskedőjétől!

Tudjon meg többet!

Top