MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Tulajdonosoknak > Hasznos > SYNC és BLUETOOTH ismerteto > SYNC 3 Applinkkel

Ford Alkalmazáskatalógus

Itt találhatók meg a legújabb alkalmazások, amelyek mind a Ford Sync AppLink rendszerhez készültek. Tallózzon köztük, majd töltse le a kívánt alkalmazást a Google Play-ből vagy az iTunes App Store-ból.


Az applikációk szinkronizálása a SYNC rendszeren keresztül magyar nyelven nem elérhető.

Ford SYNC 3 AppLinkkel

Glympse

Glympse Inc.

Ingyenes

A Glympse a legegyszerűbb módja annak, hogy valós időben megossza másokkal a tartózkodási helyét. A címzettek az Ön által előre meghatározott ideig nyomon követhetik a mozgását és láthatják a várható érkezési időpontját. Az alkalmazás biztonságos, használatához még regisztrálnia sem kell.

Cityseeker

Wcities

Ingyenes

A Cityseeker alkalmazás széleskörű és naprakész információkat ad világszerte több mint 500 város legjobb éttermeiről, turistalátványosságairól, szórakozóhelyeiről és eseményeiről.

AccuWeather

AccuWeather, Inc.

Ingyenes

A díjnyertes AccuWeather alkalmazás segít az utazások megtervezésében, időben figyelmeztet a várható rossz időjárásra, és rendszeres időjárásjelentést ad, így az utazásai nem csak biztonságosabbak, de kellemesebbek is lehetnek.

Waze - GPS, térkép és valós idejű forgalmi infók

Waze Inc.

Ingyenes

Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket. A legfrissebb információk forgalomról, rendőrségi ellenőrzésekről, útakadályokról és még sok minden másról. Töltse le most!

Eventseeker 

Wcities

Ingyenes

Az Eventseeker az Ön személyre szabott, autós programszervezője. Használatával lerövidítheti a keresést, így több ideje jut a programok felfedezésére. Töltse le, és többé nem marad le semmiről!

HearMeOut 

HearMeOut

Ingyenes

A HearMeOut egy új, audió-alapú közösségi hálózat.

Sygic

Sygic a.s.

Fizetett

Csatlakoztassa a Sygic Car Navigation alkalmazást a SYNC 3-hoz, és az okostelefon navigációs adatai közvetlenül megjelennek az autó központi képernyőjén.

Radioplayer

UK Radioplayer Ltd

Ingyenes

Az Egyesült Királyság hivatalos rádiós alkalmazása.

Acast

Acast AB

Ingyenes

Válassza ki, milyen podcastot szeretne hallgatni a Fordjában az Acast SYNC AppLink-kel. Az alkalmazást egy érintéssel vagy a hangjával bármikor aktiválhatja.

App Catalog
Épp úton van? A fenti információkat alkalmazásunkban is megtalálja.
Töltse le még ma a Ford Alkalmazáskatalógust, és tudjon meg többet kedvenc alkalmazásairól.
 
 
Top