MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > PUMA > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Praktikus kiegészítők

A modern életstílus innovatív megoldásokat igényel a helykihasználás terén is. Kategóriájában legnagyobb, kompromisszumoktól mentes csomagterével a Ford Puma itt sem vall szégyent. Az egyedi megjelenés és a gyönyörűen megtervezett, stílusos formák a Ford Puma esetében átgondolt funkcionalitással párosulnak. A sokoldalúság és praktikum a dizájn minden apró részletében tetten érhető. 

 

Igazán praktikus

A Ford Puma csomagtere alatt egy rendkívül praktikus, extra tárolóhely is rejtőzik. Az új MegaBox nem csak azért érdekes, mert a 80 literrel nagyobb csomagtérben akár 115 cm magas tárgyak is elhelyezhetők. Igazi különlegessége, hogy vízálló bevonattal és zárható lefolyóval rendelkezik, ezért vízzel is remekül tisztítható. A MegaBox tökéletes tárolóhely a vizes-sáros csizmáknak és sportfelszerelésnek. 

Mindennek jut hely

Bármelyik változatra is esik a választása, a Ford Pumában mindennek talál helyet. A jobb pakolhatóság érdekében a hátsó ülések 60:40 arányban oszthatók, vagy akár teljesen lehajthatók, így a csomagoknak szükség esetén még több hely jut.

Ford Puma interior showing rear seats
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Adaptív csomagtartópolc

A Ford Puma csomagtartópolca nincs a második üléssorhoz rögzítve, illetve a csomagtérajtó nyitásával együtt ez is felemelkedik. Mivel a helyzete igény szerint állítható, nagyobb csomagok is elhelyezhetők alatta.

Nincs több kulcskeresés

A Kézhasználat nélkül működtethető csomagtérajtónak köszönhetően a Ford Puma csomagtartójához akkor is kényelmesen hozzáfér, ha esetleg mindkét keze foglalt. A KeyFree kulcsot elő sem kell vennie: csak húzza el lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és az ajtó automatikusan felnyílik. A csomagtérajtó természetesen az autóban ülve is nyitható és zárható.

 

Ford Puma with a couple opening booth hands free
Ford Puma close up on Tow Bar

Még több dolgot kell szállítania?

Ha még nagyobb tárgyakat kell szállítania, válassza a praktikus levehető vonóhorgot (mely manuális váltó esetén érhető el).

request a test drive icon

Jelentkezzen tesztvezetésre

Töltse le a katalógust

Töltse le a katalógust

Top