MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > PUMA > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Nemcsak szép, de okos is. A Ford Puma stílusos belterében kellemes tapintású bőrkárpit, kifinomult dizájn és részletekig átgondolt technológiai és formai megoldások fogadják az utasokat. Az első ülések kényelméről speciális deréktámasz és integrált masszázsfunkciók gondoskodnak, az egyedülálló vezetési élményért pedig innovatív technológiák és intelligens funkciók sora felel. 12,3"-os digitális műszerfal, külső alkalmazások futtatására is felkészített SYNC 3 információs- és szórakoztatóközpont fejlett, 8"-os érintőképernyővel és beépített FordPass Connect modemmelTooltip - mindez azért, hogy a Ford Puma vezetése az Ön számára a lehető legélvezetesebb legyen. 

 

Ford Puma close up on screen showing info from FordPass Connect

Összeköttetésben a világgal

A Ford Puma az innovatív FordPass Connect modemmelFordPass Connect hu is megrendelhető, ami olyan hasznos szolgáltatásokat kínál Önnek és utasainak, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot hu, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A rendszer műszerfalon felvillanó figyelmeztető jellel tájékoztatja a helyi útakadályokról, baleset esetén pedig automatikus eCalleCall hu hívást kezdeményez, és megadja a segélynyújtók számára a jármű tartózkodási helyét. (A FordPass Connect modem jelenleg Magyarországon nem elérhető.)

Férjen hozzá minden intelligens funkcióhoz!

A FordPass alkalmazás észrevétlenül kapcsolja új Pumájához, intelligens, intuitív módon mozgásban tartva Önt és az autót egyaránt. A kapcsolat segítségével bárhonnan hozzáférhet a járművéhez, nyomon követheti a pozícióját, és akár távolról is bezárhatja az extra nyugalom érdekében. A jármű navigációs rendszerébe érkező valós idejű forgalmi hírekkel elkerülhető a késés. A közvetlenül a telefonjára küldött járműállapot-riasztások segítségével azonnal értesülhet az esetleges problémákról, és a szükséges információk birtokában gyorsan tud intézkedni.

A woman holding mobile phone with FordPass App
Ford Puma close up showing digital cluster

Mindig szem előtt, ami Önnek fontos

A Ford Puma egyedülálló belterének fókuszpontja az új digitális műszerfal. Ez az intelligens, 12,3"-os, színes LCD-kijelző már ún. Free-flowing technológiával készült, ezért a kijelző alakja tökéletesen illeszkedik a belső dizájn ívelt formáihoz. Az információkat nagy felbontásban, intuitív és jól érthető ikonokkal jeleníti meg, melyek színét és elrendezését a kiválasztott üzemmódnak megfelelően módosítja is. Igény szerint beállíthatja, hogy a rendszer milyen információkat jelenítsen meg, beleértve a navigációs figyelmeztetéseket is, továbbá egyéni megjelenítési sémákat is beprogramozhat a különböző vezetők számára. 

A SYNC 3 használatához az ujját sem kell mozdítania

A Ford SYNC 3 rendszerrel egyszerű a kapcsolattartás. Természetes hangvezérléssel irányíthatja a telefonját, a zenelejátszást és a navigációt. A vezeték nélküli térképfrissítéseknek és a Live Traffic információknak köszönhetően az útvonal automatikusan igazodik az ön előtt álló úthoz, hogy nyugodtan és időben érkezhessen meg. A 8"-os színes érintőképernyő intuitív, csippentés-pöccintés kézmozdulatokkal működik, valamint kompatibilis az Apple CarPlay és Android Auto alkalmazásokkal.

Ford Puma close up on SYNC 3 screen
Ford Puma close up on speakers

Zene füleinek

A Ford Pumához tervezett prémium formavilágú B&O hangrendszer hangminősége rendkívül meggyőző. A fejlett, 10 hangszórós, 575 wattos rendszert a B&O hangmérnökei egyedileg hangolták a Ford Puma belteréhez, így kedvenc zenéit az előadók szándékának megfelelő hangzással  élvezheti. A rendszerben beállíthatja, hogy a zene a hangulatának megfelelően szólaljon meg. A kijelzőn négy különböző „érzelmi állapot” közül válaszhat: nyugodt, energikus, meleg és élénk.

Masszázsülések deréktámasszal

A Ford Puma vezető- és utasoldali üléseinek beépített derékmasszázs funkciója jobb támaszt és extra kényelmet biztosít. Az egyetlen gomb megnyomásával aktiválható, háromféle üzemmódban is működő ülésmasszázs szinte új életre kelti a fáradt izmokat – ideális a hosszabb utazásokhoz.Tooltip

Ford Puma close up on massage seats
Ford Puma close up on removable seat covers

Kiömlött italok? Sáros lábnyomok? Nem gond.

A városi élet mozgalmas tud lenni. Az autókban néha kiömlenek az italok, és a nedves cipőkön a sár és piszok is gyorsan megtalálja az útját az utastérbe. Különösen, hogy Ön talán nem is olyan típus, aki mindenképp arra törekszik, hogy autója mindig makulátlanul tiszta legyen. Ezért is terveztünk olyan első és hátsó üléseket a Ford Puma számára, melyeknek cipzáras huzata könnyen eltávolítható, és mosógépben egyszerűen kimosható. A frappáns megoldás akkor is hasznos, ha csak egy kis változatosságra vágyik. A Ford márkakereskedésekben kedvére válogathat gyorsan cserélhető, cipzáras üléshuzataink között. 

Engedje be a napfényt

A Ford Pumához választható, elektromosan nyitható panorámatető teljesen felváltja az eredeti fémpanelt. Az üvegen át beáradó természetes fénynek köszönhetően a belső tér még világosabbnak és tágasabbnak hat. A tető eleje motorosan billenthető vagy teljesen elhúzható, a teljes hosszában elhúzható napellenző pedig akkor is árnyékot ad, ha a panorámatető nyitva van és épp friss levegőt enged be.

 

Ford Puma view of panoramic roof
Ford Puma close up of heated steering wheel

Fűtsön okosan!

A vezető- és utasoldali ülések fűthető változatban is megrendelhetők, az ülések hőmérséklete pedig - igény szerint - akár három fokozatban is  állítható. A csípős hideg reggeleken, fagyos téli napokon és éjszakákon pedig bármilyen kesztyűnél melegebben tartja kezét a kényelmes fogású, fűthető kormánykerék. A FordPass alkalmazással még a házból kilépés előtt  beállíthatja a hőmérsékletet, és már útra kész az autója. Egyszerűen indítsa be távirányítással a motortTooltip, hogy a szélvédő jégmentesen, Önnel tökéletes szinkronban álljon rajtra készen.

request a test drive icon

Jelentkezzen tesztvezetésre

Töltse le a katalógust

Töltse le a katalógust

Top