Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ MUSTANG > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Egyszerre erős és kifinomult

Az új Mustang egyes jellemzőit azonnal látni fogja. Másokat pedig csak hallani és érezni fog. Ilyen például a továbbfejlesztett 5,0 literes V8 motor, vagy az innovatív, új technológiák egész sora.

Egy Mustang. Két bivalyerős motor.

Egy két üzemanyagú, nagy nyomású, közvetlen befecskendezésű motort és egy alacsony nyomású, közvetett befecskendezésű megoldást is hozzáadtunk a Mustang híres 5,0 literes V8 motorjához. Növeltük a túltöltést a 2,3 literes EcoBoost® motoron, miközben még tovább csökkentettük a károsanyag-kibocsátást.

Aktív kipufogó

Az új Aktív kipufogó technológiája a gázadás mértékétől függően még dögösebbé, még mélyebbé teszi az új Mustang hangját. Ráadásul minden vezetési módhoz egyedi hang állítható be. Nyugodtabb környékeken autózva pedig Csendes üzemmódra is válthat.

Active Valve Exhaust
Close-up of New Ford Mustang alloy wheel

Komoly fékerő

A speciálisan kifejlesztett, nagy teljesítményű fékrendszer négydugattyús féknyerget és léghűtéses tárcsákat tartalmaz, amelyek paramétereit aprólékosan kidolgozott elektronikus biztonsági és vezetéssegítő technológiák szabályozzák. Az 5,0 literes V8 GT teljesítménycsomagban még minőségibb alkatrészeket talál: a 6-dugattyús Brembo™ elülső féknyergek 15”-es, léghűtéses forgórészekre kulcsolódnak rá.

Top