Home > Személyautók és Személyszállítók > MUSTANG > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Egyszerre erős és kifinomult

A Ford Mustang egyes jellemzőit azonnal látni fogja. Másokat pedig csak hallani és érezni fog. Ilyen például a továbbfejlesztett 5,0 literes V8 motor, vagy az innovatív, új technológiák egész sora.

Növeltük a túltöltést a 2,3 literes Ford EcoBoost® motoron

Egy két üzemanyagú, nagy nyomású, közvetlen befecskendezésű motort és egy alacsony nyomású, közvetett befecskendezésű megoldást is hozzáadtunk a Mustang híres 5,0 literes V8 motorjához. Növeltük a túltöltést a 2,3 literes EcoBoost® motoron, miközben még tovább csökkentettük a károsanyag-kibocsátást.

Aktív szelepes kipufogó

Ezzel az új műszaki megoldással a Mustang motorhangja szabályozható. Csak válassza ki az Aktív kipufogót a digitális műszerfal menüjéből, és máris beállíthatja a kipufogóhang intenzitását: Csendes, Normál, Sport vagy Versenypálya. Csendes üzemmódban egy időzítőt is beállíthat, hogy pontosan tudja, mikor fog bekapcsolni.

Active Valve Exhaust
Close-up of New Ford Mustang alloy wheel

Komoly fékerő

A speciálisan kifejlesztett, nagy teljesítményű fékrendszer négydugattyús féknyerget és léghűtéses tárcsákat tartalmaz, amelyek paramétereit aprólékosan kidolgozott elektronikus biztonsági és vezetéssegítő technológiák szabályozzák. Az 5,0 literes V8 GT teljesítménycsomagban még minőségibb alkatrészeket talál: a 6-dugattyús Brembo™ elülső féknyergek 15”-es, léghűtéses forgórészekre kulcsolódnak rá.

Top