Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ FOCUS

ÚJ FORD FOCUS

Soha rosszabb választást…

Színt és karosszériát választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

New Ford Focus ST-Line exterior 360 animation
New blue Ford Focus driving along road

Minden okkal olyan, amilyen

Az új Focus célja, hogy minden lehetséges módon fokozza a vezetési élményt. Ezért olyan modern vezetést segítő rendszereket terveztünk bele, mint az Adaptív sebességtartó automatika, valamint az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika. A gondos mérnöki munkának köszönhetően ezek a technológiák kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a gyorsítást, a fékezést és könnyebben irányíthatóvá teszik az autót. Hiába nem ismeri egyelőre ezeket a funkciókat, annyira praktikusak, hogy hamarosan nélkülözhetetlennek érzi majd őket.

Utazzon kényelmesen, maradjon elérhető!

Letisztult vonalvezetés és aprólékos kidolgozottság. Az új Focus belső tere minden korábbinál kényelmesebb, tágasabb és stílusosabb. Ráadásul segít, hogy Ön mindig elérhető maradjon. A SYNC 3 Hangvezérléssel lehetővé teszi, hogy biztonságosan kezelje a telefont, valamint a szórakoztató és navigációs eszközöket. (A hangvezérlés funkció magyar nyelven jelenleg nem elérhető)

Ford Focus interior steering wheel and screen
New Ford Focus transmission

Teljesítmény és gazdaságosság

Az új Focus több erős és üzemanyag-takarékos motorral kapható, amelyekhez 8-sebességes automata vagy 6-sebességes manuális váltó választható. De nemcsak a motorok, hanem az autó áramvonalas külseje is fokozza a gazdaságos üzemeltetést.

Biztonságban autózna? Ezen dolgozunk!

Az Ön és családja, valamint a többi közlekedő biztonságát számos intelligens funkció igyekszik megőrizni. Ilyen az Aktív fékezés, valamint a Gyalogos- és kerékpáros-felismerő rendszerrel felszerelt Ütközésmegelőző rendszer, melyeknek köszönhetően a jármű nemcsak arra képes, hogy időben figyelmeztesse Önt a közelgő veszélyre, hanem automatikusan működésbe hozza a fékeket, ha Ön nem reagál időben.

New red Ford Focus pre-collision assist
New red Ford Focus stowage space

Mindennek jut elég hely

A vadonatúj belső tér minden négyzetmilliméterét kihasználó Focus minden eddiginél rugalmasabban variálható. Mind elöl, mind hátul bőséges helyet biztosít a fejnél, lábnál és könyöknél is, így még a legmagasabb utas is kényelmesen utazhat. A csomagtér bővíthetősége érdekében a 60/40 arányban osztott hátsó ülések szinte teljesen síkba hajthatók. Emellett az állítható csomagtérpadló feljebb emelésével rejtett tárolóhely alakítható ki, míg leengedésével a raktér növelhető.

Büszkén jelentjük be, hogy az új Ford Focus az Év Autója 2019 döntőse.

Az Év Autója Díj az európai autóipar egyik legrangosabb szakmai elismerése. A versenyben az előző évben megjelent, legalább 5 országban forgalmazott és minimum 5000 darabban értékesített modellek vehetnek részt.

Az autós szaklapok újságíróiból álló zsűri a következő szempontok alapján értékeli az autókat: design, biztonság, kezelhetőség, teljesítmény, funkcionalitás, környezetvédelem, vezetői elégedettség és ár. Fontos szempont emellett az ár-érték arány és az innováció is.

A díjra nevezett közel 40-féle típus közül csak a legkiválóbb 7 juthat a döntőbe. A pontozás során minden zsűritag 25-25 pontot oszt fel az általa érdemesnek tartott típusok között. A Díjat a legmagasabb pontszámot elérő modell nyeri el. Az Év Autója 2019 Díj ünnepélyes eredményhirdetésére 2019. március 4-én, a Genfi Autószalonon kerül sor.

Car of the year logo
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top