Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ FOCUS > Ajánlatok > Ajánlatok magánszemélyeknek

Új Ford Focus ajánlatok magánszemélyeknek

új focus

ÚJ FORD FOCUS

Válassza ki az Önnek megfelelő ajánlatot

Másik modell választása

 • Új Ford Focus 4- vagy 5-ajtós Trend 1,0l EcoBoost 125LE EUR6.2 M6 akár bruttó 4 840 500 Ft-ért*

  *Az ajánlat új Ford Focus 4- vagy 5-ajtós Trend 1,0l Ecoboost 125LE EUR6.2 M6 modell vásárlása esetén 2018. december 31-ig megkötött vevőszerződésekre érvényes.

  új ford focus trend
  A Trend alapfelszereltségének főbb elemei:
  • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
  • Távirányítós központi zár
  • 6 légzsák
  • ICE csomag 1: Rádió, USB, Bluetooth, 4,2"-os TFT, színes kijelző, 6 hangszóró, Vészhelyzeti asszisztens, kormányról vezérelhető audiorendszer
  • Manuális légkondicionáló berendezés
  • LED nappali menetfény
  • Elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök integrált irányjelzőkkel

  *Az ajánlat új Ford Focus 4 - vagy 5-ajtós Trend  1.0l EcoBoost 125LE EUR6.2 M6 modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,48% - 24,9% érték közötti lehet, 3.872.400 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.  

  A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2018.10.01. és 2018.12.31. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja.

  A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 3,7-6,1 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 94-138 g/km.

  A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

  További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555! 

Top