Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ FOCUS ST > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Az új Focus ST-t arra terveztük, hogy mindenhol feltűnést keltsen. Ennek szellemében alakítottuk ki az autó belső terét is. Az ST-jelzéssel ellátott RECARO üléseket alul egyenesített sport kormánykerék egészíti ki, a látványt pedig az alumínium váltó és az acélötvözetből készült pedálok teszik igazán teljessé. A Ford SYNC 3 rendszernek köszönhetően minden az irányítása alatt áll - a belső hőmérséklettől kezdve, az audio- és mobiltelefonbeállításokon át egészen a GPS-ig. Ezt a 8 hüvelykes érintőképernyő és a hangparancsokkal irányítható rendszer teszi még egyszerűbbé. Ha pedig zenét szeretne hallgatni, a B&O rendszer gondoskodik a tökéletes hangzásról.

Ford Focus ST recaro seats close up

Teljesítményre tervezett vezetőülés

A Focus ST versenyautók által inspirált RECARO sportülésekkel is elérhető, hogy a legtöbbet hozhassa ki Fordjából. Kialakításuknak köszönhetően tökéletes pozícióba helyezkedhet el, amelyből élmény lesz autóját irányítania. 

Egy kulcs, ami összeköt a világgal

Történetében először az új Focus ST FordPass Connect modemmelFocus ST FordPass Connect modemmel is elérhető. A rendszer rengeteg előnnyel rendelkezik, többet között az akár 10 eszközt is kiszolgálni képes 4G LTE WiFi-vel és a valós idejű forgalmi információkkal szolgáló Live Traffic szolgáltatással, amellyel elkerülhetők a forgalmi dugók. Baleset esetén pedig a FordPass Connect eCall szolgáltatásaWi-Fi hotspot hu automatikus vészhelyzeti segélyhívást indít, közölve a mentőszolgálattal a baleset pontos helyszínét. (A FordPass Connect modem jelenleg Magyarországon nem elérhető.)

Ford Focus ST FordPass connect mobile app
Ford Focus ST interior wireless charging pad

Töltődjön fel útközben!

Az új Focus ST belső tere maximális kényelmet és tágas teret biztosít. A sebességváltó előtt elhelyezett tárolóban a legnagyobb méretű okostelefon is kényelmesen elfér. Sőt, a vezeték nélküli töltőfelületnek köszönhetően a rendszerrel kompatibilis eszközök tápkábel nélkül is feltölthetőek.

Top