Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ FOCUS ST > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

A Focus ST-t arra terveztük, hogy mindenhol feltűnést keltsen. Ennek szellemében alakítottuk ki az autó belső terét is. Az ST-jelzéssel ellátott RECARO üléseket alul egyenesített sport kormánykerék egészíti ki, a látványt pedig az alumínium váltó és az acélötvözetből készült pedálok teszik igazán teljessé. A Ford SYNC 3 rendszernek köszönhetően minden az irányítása alatt áll - a belső hőmérséklettől kezdve, az audio- és mobiltelefonbeállításokon át egészen a GPS-ig. Ezt a 8 hüvelykes érintőképernyő és a hangparancsokkal irányítható rendszer teszi még egyszerűbbé. Ha pedig zenét szeretne hallgatni, a B&O rendszer gondoskodik a tökéletes hangzásról.

Ford Focus ST recaro seats close up

Teljesítményre tervezett vezetőülés

A Focus ST versenyautók által inspirált RECARO sportülésekkel is elérhető, hogy a legtöbbet hozhassa ki Fordjából. Kialakításuknak köszönhetően tökéletes pozícióba helyezkedhet el, amelyből élmény lesz autóját irányítania. 

Egy kulcs, ami összeköt a világgal

Történetében először a Focus ST FordPass Connect modemmelFocus ST FordPass Connect modemmel is elérhető. A rendszer rengeteg előnnyel rendelkezik, többet között az akár 10 eszközt is kiszolgálni képes 4G LTE WiFi-velWi-Fi hotspot hu és a valós idejű forgalmi információkkal szolgáló Live Traffic szolgáltatássalLive Traffic 2021, amellyel elkerülhetők a forgalmi dugók. Baleset esetén pedig a FordPass Connect eCall szolgáltatásaeCall hu automatikus vészhelyzeti segélyhívást indít, közölve a mentőszolgálattal a baleset pontos helyszínét.

Ford Focus ST FordPass connect mobile app
Ford Focus ST interior wireless charging pad

Töltődjön fel útközben!

A Focus ST belső tere maximális kényelmet és tágas teret biztosít. A sebességváltó előtt elhelyezett tárolóban a legnagyobb méretű okostelefon is kényelmesen elfér. Sőt, a vezeték nélküli töltőfelületnek köszönhetően a rendszerrel kompatibilis eszközök tápkábel nélkül is feltölthetőek.

Top