Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ FOCUS ST

FORD FOCUS ST

Soha rosszabb választást…

Színt és karosszériát választani könnyű. Rosszul dönteni lehetetlen.

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez. Ford Focus ST

Konfigurálja a járművet
New Ford Focus ST-Line exterior 360 animation
Ford Focus ST exterior view
Red Ford Focus ST in motion cornering left, driving down the hill

Szabja magára az élményeket

A Focus ST maximális szintre emeli a Focus vezetési élményét. A választható, négyféle vezetési módnak köszönhetően (Normál, Slippery (Csúszós út), Sport, VersenyautóTooltip) a kifinomult Focusból egy szempillantás alatt izgalmas versenyautót varázsolhat. A tökéletesre csiszolt alvázat Continously Controlled DampinggelTooltip (CCD) kombináltuk, amely folyamatosan igazítja a felfüggesztést annak érdekében, hogy minden körülmények között kiemelkedő vezetési élményben és dinamikában legyen része. Ezt a Focust úgy alkottuk meg, hogy az országúton és a versenypályán is megállja a helyét. 

Amikor az erő kifinomultsággal találkozik

A Focus ST-t arra terveztük, hogy mindenhol feltűnést keltsen. Ennek szellemében alakítottuk ki az autó belső terét is. Az ST-jelzéssel ellátott RECARO üléseket alul egyenesített, sport kormánykerék egészíti ki, a látványt pedig az alumínium váltó és az acélötvözetből készült pedálok teszik igazán teljessé. A Ford SYNC 3 rendszernek köszönhetően minden az irányítása alatt van - a belső hőmérséklettől kezdve, az audio- és mobiltelefonbeállításokon át egészen a GPS-ig. Ezt a 8 hüvelykes érintőképernyő és a hangparancsokkal irányítható rendszer teszi még egyszerűbbé. Ha pedig zenét szeretne hallgatni, a B&O rendszer gondoskodik a tökéletes hangzásról.

Ford Focus ST interior view
Blue Ford Focus ST rear view on road

Teljesítményre született

Büszkén valljuk, hogy sikerült megalkotnunk a legerősebb, legkönnyebben irányítható és legjobb vezetési élményt biztosító Focus ST-t. 280 LE és 420 Nm nyomaték gondoskodik arról, hogy a Focus ST mindössze hat másodperc alatt elérje a 100 km/h-s sebességet. Egy olyan hot hatch autót alkottunk meg, amelynek az utcán és a versenypályán is örömet jelent a vezetése. Ráadásul most először elektronikus önzáró differenciálművel láttuk el, amely maximális irányíthatóságot biztosít.

Fejlett biztonsági technológiák

A Focus ST-t fejlett technológiákkal láttuk el, hogy Ön, utasai és a többi autós is biztonságban legyen. Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) folyamatos megfigyelés alatt tartja az autót - amennyiben kipörgést észlel, képes egyenként aktivizálni a fékeket, hogy visszanyerje az irányítást a jármű felett. A hosszabb fékalkatrészek jobb fékteljesítményt tesznek lehetővé. A Gyalogosfelismerő rendszerrel ellátott Ütközésmegelőző rendszer pedig előre jelzi az úton található akadályokat, indokolt esetben pedig automatikus fékezésre is képes.

Ford Focus ST showing pre-collision assist radar lines
Ford Promotions

 

Ismerje meg a Ford aktuális ajánlatait!

További részletek

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top