Home > Személyautók és Személyszállítók > FIESTA ST > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

A kiváló technológia ismérve, hogy könnyedén kezelhető, megkönnyíti az életet, szórakoztat, kényelmet biztosít és számos előnnyel jutalmazza a felhasználóját. Éppen ezért az új Fiesta ST  a fejlett SYNC 3 rendszerrel, B&O PLAY hangrendszerrel, Recaro ülésekkel és számos egyéb egyedülálló felszereltséggel várja. Fedezze fel a lenyűgöző kényelmet és mindazt, amit a Fiesta ST nyújt és élje át a semmihez sem fogható vezetési élményt!

Live venue with B&O logo

Kedvenc zenéi, élő zenei hangzásban

Zenei ízléstől függetlenül egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogy azt előadója elképzelte. A vadonatúj Fiesta ST pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY hangrendszerrel. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer 10 hangszórójával és kétutas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern berendezést pedig a B&O PLAY hangtechnikusai kifejezetten a Fiesta számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, az utastér koncertteremmé változik, ahol kedvenc előadója játszik.

Fejlett kihangosító rendszer Hangvezérléssel

A Ford SYNC 3 modern rendszerével csatlakoztathatja okostelefonját a járműhöz és egyszerű hangparancsokkal vagy a 8”-os színes érintőképernyő segítségével  vezérelheti az alkalmazásokat, hallgathatja zenéit és használhatja a navigációs rendszert. A SYNC rednszerrel kompatibilis alkalmazásokat az Applink segítségével kezelheti míg az Apple CarPlay és Android Auto használatával a SYNC  3 kezdőképernyőjén keresztül navigálhat okostelefonja funkciói között.

Ford Fiesta ST SYNC 3 screen
Ford Fiesta ST RECARO sports seats

Egy vezetőülés, mely méltó az autó teljesítményéhez

A lehető legtöbbet hozhatja ki Fiesta ST járművéből a versenyautók ihlette RECARO sportülésekkel. A kiváló megtámasztást biztosító ülésben tökéletes testtartással vezetheti az új Fiesta ST modellt. Az részben bőr kárpitozású üléseken az ST és a RECARO felirat látható.

A hatalmas panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít

A hasonló méretű autók többségétől eltérően, a Fiesta ST modellen választható a pazar, kétrészes, üveg panorámatető. Billenthető vagy az első része teljesen hátra csúsztatható a tető hátsó részére, így biztosítva  természetes fényt és friss levegőt az utastérben. A napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a hőtől és a káros UV sugárzástól. Az elektromos működtetésű napellenző további árnyékolást tesz lehetővé.

Ford Fiesta panoramic roof
Ford Fiesta Electronic Automatic Temperature Control

Állítsa be az Ön számára ideális hőmérsékletet!

Az Elektronikus automata légkondícionáló berendezés segítségével egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, melyet a rendszer automatikusan fenntart.

Kulcs nélkül sokkal kényelmesebb

Elég az autója felé sétálnia és a  Kulcsnélküli ajtónyitó- és indítórendszer  érzékeli a jármű kulcsát, legyen az a zsebében vagy a táskájában. Ilyenkor az ajtózárak kinyílnak. A járműbe ülve sem kell elővennie a kulcsot, csupán nyomja ki a kuplungot, nyomja meg a motorindító gombot és az 1,5 literes EcoBoost motor máris életre kel.

Ford Fiesta ST KeyFree system
Ford Fiesta close up of snowy window

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az ötletes funkcióval fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is másodpercek alatt jégteleníti a szélvédőt.

Visszapillantó tükrök, melyek megvédik magukat

Szűk helyeken vagy keskeny utcákon történő parkolás esetén könnyen megsérülhetnek a külső visszapillantó tükrök. A választható felszereltségként elérhető Elektromosan működtethető, behajtható külső visszapillantó tükrök segítségével ez azonban megelőzhető és csupán egy gombnyomásra működik. Mivel ezek a tükrök fűthetőek is, a fagyos reggeleken is gyorsan elindulhat.

Ford Fiesta ST power fold mirorrs
Ford Fiesta Door Edge Protectors close up

Megelőzi a bosszantó horpadásokat és karcolásokat

Szűk parkolóhelyeken az ajtók könnyen odaütődhetnek egy akadálynak. Ha viszont egy Fiesta ST ajtaját nyitja ki, akkor előpattan egy védőelem, amely megóvja járműve  és a mellette parkoló gépkocsi fényezését is.

Top