Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ FIESTA ST

ÚJ FORD FIESTA ST

Ford Fiesta ST front interior

Erős és kifinomult

A kiemelkedő teljesítményről a legújabb, háromhengeres, 1,5 literes EcoBoost motor gondoskodik. A motor turbófeltöltője a turbina optimalizált kialakításának köszönhetően gyorsabban éri el az üzemi nyomást, és minimálisra csökkenti a késési időt. Emellett a közvetlen és közvetett üzemanyag-befecskendező technológiák kombinációja nagyobb teljesítményt és rövidebb reakcióidőt nyújt. Az eredmény figyelemreméltó: 200 LE, 1750 ford./perc fordulatszám mellett 290 Nm nyomaték és 6,5 másodperc alatti gyorsulás 0–100 km/h sebességre. Az üzemanyag-takarékosságot javító innovatív, új funkció, a hengerkikapcsolás a sebességtől és a terheléstől függően automatikusan kikapcsolja az egyik hengert. Kikapcsolva a fennmaradó két henger 50%-kal nagyobb terheléssel üzemel, tehát sokkal hatékonyabban.

Uralja az utat, hódítsa meg a pályát!

A legújabb technológiák érdeklik? Akkor a Fiesta ST tetszeni fog Önnek! Mind azért került kialakításra, hogy megkönnyítsék a vezetést, hogy Ön az útra vagy éppen a versenypályára összpontosíthasson.

Ford ST Line selectable drive mode

Minden értelemben kifinomult

A kényelmi funkciók kialakítására épp akkora hangsúlyt fektettünk, mint a teljesítményre. Épp ezért az új Fiesta ST számos olyan felszereltséggel érkezik, melyek kényelmessé és élvezetessé teszik az utazást.

Kifinomult biztonsági rendszerek

Fő célunk, hogy nem csupán az Ön, de utasai és a forgalom többi résztvevőjének biztonságáról is gondoskodjunk. Az ST modell biztonsági felszereltségei gondoskodnak erről, a védelmi funkciókkal pedig járművét tudhatja biztonságban.

Ford ST Line electronic stability control
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top