Home > Személyautók és Személyszállítók > TOURNEO COURIER > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Erős és hatékony

A Ford Tourneo Courier egyszerre nyújt kiváló menetdinamikát és kivételesen alacsony fogyasztást. Erejéről a többszörös díjnyertes, 1 literes Ford EcoBoost benzinmotor vagy a 1,5 literes TDCi dízelmotor gondoskodik. A Tourneo Courier modellek úgy kerültek kialakításra, hogy minden csepp üzemanyagból a legtöbbet hozzák ki.

Ford Tourneo Courier 6 gear transmission close up

Takarítson meg üzemanyagot a 6-sebességes váltóval!

A Ford Tourneo Courier a 6-sebességes manuális váltóval gazdaságosan és rendkívül hatékonyan működik. Ha pedig útközben elérte a kívánt gyorsaságot, 6. sebességfokozatra váltva üzemanyagot takaríthat meg. Ráadásul a váltásokat is még simábbá tettük.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto-Start-Stop rendszernek köszönhetően

Közlekedési lámpánál vagy dugóban történő várakozás esetén a rendszer automatikusan leállítja az üresbe tett jármű motorját, miközben az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a klíma, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátása továbbra is biztosított. Amint ismét lehet haladni, egyszerűen nyomja ki a kuplungot, tegye egyesbe a váltót, és a motor újraindul. Az Auto-Start-Stop különösen a városi forgalomban hatékony, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Ford Tourneo Courier driving in old town next to shops
Eco Boost engine animation

Hozza ki a maximumot a motorjából!

A forradalmian új 1,0 literes, 3-hengeres Ford EcoBoost benzinmotor egy hagyományos 1,6 literes motor teljesítményét nyújtja, de üzemanyag-felhasználása gazdaságosabb, CO2-kibocsátása pedig alacsonyabb. Így mindenki jól jár.

build and price

Konfigurálja a járművet 

Top