Home > Személyautók és Személyszállítók > TOURNEO COURIER > Felszereltségek > Komfort és kényelem

Érezze magát otthon!

Az ötletes kialakításnak és a prémium minőségű anyagoknak köszönhetően az autó belső tere világos, kényelmes és tágas, így mindennek jut elég hely. Ráadásul a SYNC 3 rendszer Hangvezérlése és 6”-os érintőképernyője segítségével nemcsak a szórakozásról gondoskodik, hanem arról is, hogy mindig jól informált legyen.

SYNC 3. Fejlett kihangosító rendszer

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segítségével az utazások alatt is folyamatosan tarthatja a kapcsolatot ismerőseivel, barátaival, a külvilággal. Lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vagy az érintőképernyő segítségével vezérelje a telefonját, valamint a zenelejátszást és a navigációt. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.) A 6”-os érintőkijelző természetesen felismeri a mobiltelefonok, tabletek világából ismerős mozdulatokat is.

Applink, Apple CarPlay és Android Auto

A SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat az Applink programmal kezelheti, az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével a SYNC 3 képernyőjén navigálhat okostelefonja funkciói között úgy, mintha a saját készülékén tenné.

Carplay and Android Auto
Ford Tourneo Courier back seats

Variálható ülések

A kényelmes hátsó ülések akár három személy számára is elegendő helyet biztosítanak, még hosszabb utazásokra is. Ha pedig nagyobb csomagtérre van szüksége, a dönthető üléssor lehet ebben segítségére.

Könnyen hozzáférhető, tágas csomagtér

A Ford Tourneo Courier elég helyet biztosít az utasok és a csomagjaik számára is. A szélesre nyitható tolóajtó könnyű be- és kiszállást biztosít, ami különösen a szűk parkolóhelyeken hasznos. A dönthető hátsó ülésekkel pedig mindig a helyzetnek megfelelő elrendezést alakíthatja ki attól függően, hogy utasokat, kedvenc háziállatait vagy csomagokat szállít.

Ford Tourneo Courier front seats
Rain Sensing Wipers

Esőhöz igazodó automatikus ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső intenzitásának megfelelő sebességen működik. Több érzékenységi fokozat közül választva határozható meg az is, milyen összegyűlt csapadékmennyiségre induljon az ablaktörlés.

A Ford Easy-Fuel megakadályozza, hogy rossz üzemanyagot tankoljon

A rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot töltsön az autóba, mivel a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem tudja beletenni a töltőnyílásba. Mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, a kezét sem fogja összekoszolni!

Ford Tourneo Courier Easy Fuel detail
Interior of Ford Tourneo Courier with person sitting on a box

Intelligens helykihasználás

A Ford Tourneo Courier 708 literes csomagteret és egy ötletes, állítható tálcát is kínál, amellyel mindig rendben tarthatja a csomagjait. Állíthatja magasra, hogy elrejtse a bőröndjeit, de lejjebb is eresztheti, hogy elkülönítse a nagyobb vagy értékesebb darabokat. Ha pedig nem használja, a csomagtálca kényelmesen elhelyezhető a hátsó üléseknél.

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. A rendkívül vékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását.

EATC detail

Az ideális hőmérséklet beállítása

Állítsa be a hőmérsékletet az Elektronikus automata klímaberendezés segítségével, melyet aztán ez a modern légkondicionáló rendszer fenntart az Ön számára.

Fűthető külső visszapillantó tükrök

A fűthető külső visszapillantó tükrökkel a fagyos reggeleken is gyorsan útnak indulhat.

New Ford Transit Courier mirrors
Orange New Tourneo Courier Opened

Bővíthető csomagtér

A Ford Tourneo Courier még felhajtott hátsó ülésekkel is több mint 700 literes csomagtérrel rendelkezik, ahová rengeteg csomag befér. De az ülések lehajtásával a csomagtér több mint duplájára növelhető. Az 1656 literes csomagtérben pedig már biztosan lesz elég hely az összes szükséges csomagnak. 

Modern, beépített navigációs rendszer

A Ford Tourneo Courier modellekhez választható a teljesen beépített műholdas navigáció 6”- os, színes érintőképernyővel, valamint a DAB hangrendszer. 

Dock Navigator
build and price

Konfigurálja a járművet 

Top