Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ TOURNEO COURIER > Felszereltségek > Komfort és kényelem

Érezze magát otthon!

Az ötletes kialakításnak és a prémium minőségű anyagoknak köszönhetően az autó belső tere világos, kényelmes és tágas, így mindennek jut elég hely. Ráadásul a SYNC 3 rendszer Hangvezérlése és 6”-os érintőképernyője segítségével nemcsak a szórakozásról gondoskodik, hanem arról is, hogy mindig jól informált legyen.

SYNC 3. Fejlett kihangosító rendszer

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segítségével az utazások alatt is folyamatosan tarthatja a kapcsolatot ismerőseivel, barátaival, a külvilággal. Lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vagy az érintőképernyő segítségével vezérelje a telefonját, valamint a zenelejátszást és a navigációt. (A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.) A 6”-os érintőkijelző természetesen felismeri a mobiltelefonok, tabletek világából ismerős mozdulatokat is.

Applink, Apple CarPlay és Android Auto

A SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat az Applink programmal kezelheti, az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével a SYNC 3 képernyőjén navigálhat okostelefonja funkciói között úgy, mintha a saját készülékén tenné.

Carplay and Android Auto
Ford Tourneo Courier back seats

Variálható ülések

A kényelmes hátsó ülések akár három személy számára is elegendő helyet biztosítanak, még hosszabb utazásokra is. Ha pedig nagyobb csomagtérre van szüksége, a dönthető üléssor lehet ebben segítségére.

Könnyen hozzáférhető, tágas csomagtér

Az új Ford Tourneo Courier elég helyet biztosít az utasok és a csomagjaik számára is. A szélesre nyitható tolóajtó könnyű be- és kiszállást biztosít, ami különösen a szűk parkolóhelyeken hasznos. A dönthető hátsó ülésekkel pedig mindig a helyzetnek megfelelő elrendezést alakíthatja ki attól függően, hogy utasokat, kedvenc háziállatait vagy csomagokat szállít.

Ford Tourneo Courier front seats
Rain Sensing Wipers

Esőhöz igazodó automatikus ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső intenzitásának megfelelő sebességen működik. Több érzékenységi fokozat közül választva határozható meg az is, milyen összegyűlt csapadékmennyiségre induljon az ablaktörlés.

A Ford Easy-Fuel megakadályozza, hogy rossz üzemanyagot tankoljon

A rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot töltsön az autóba, mivel a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem tudja beletenni a töltőnyílásba. Mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, a kezét sem fogja összekoszolni!

Ford Tourneo Courier Easy Fuel detail
Interior of Ford Tourneo Courier with person sitting on a box

Intelligens helykihasználás

Az új Tourneo Courier 708 literes csomagteret és egy ötletes, állítható tálcát is kínál, amellyel mindig rendben tarthatja a csomagjait. Állíthatja magasra, hogy elrejtse a bőröndjeit, de lejjebb is eresztheti, hogy elkülönítse a nagyobb vagy értékesebb darabokat. Ha pedig nem használja, a csomagtálca kényelmesen elhelyezhető a hátsó üléseknél.

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. A rendkívül vékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását.

EATC detail

Az ideális hőmérséklet beállítása

Állítsa be a hőmérsékletet az Elektronikus automata klímaberendezés segítségével, melyet aztán ez a modern légkondicionáló rendszer fenntart az Ön számára.

Fűthető külső visszapillantó tükrök

A fűthető külső visszapillantó tükrökkel a fagyos reggeleken is gyorsan útnak indulhat.

New Ford Transit Courier mirrors
Orange New Tourneo Courier Opened

Bővíthető csomagtér

Az új Tourneo Courier még felhajtott hátsó ülésekkel is több mint 700 literes csomagtérrel rendelkezik, ahová rengeteg csomag befér. De az ülések lehajtásával a csomagtér több mint duplájára növelhető. Az 1656 literes csomagtérben pedig már biztosan lesz elég hely az összes szükséges csomagnak. 

Modern, beépített navigációs rendszer

Az új Tourneo Courier modellekhez választható a teljesen beépített műholdas navigáció 6”- os, színes érintőképernyővel, valamint a DAB hangrendszer. 

Dock Navigator
build and price

Konfigurálja a járművet 

Top