Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Személyautók és Személyszállítók > TOURNEO CONNECT > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Praktikus kiegészítők

A Tourneo Connect belső tere még soha nem volt ennyire rugalmasan alakítható. A második üléssor ülései 60:40 arányban osztottak és előredönthetőek, így a rendelkezésre álló hely maximálisan kihasználható. A belső tér intelligens tárolómegoldásainak köszönhetően könnyű benne rendet tartani. Utazzanak akár heten, szállítson akár egy biciklit vagy szinte bármi mást a kettő között, a Tourneo Connect megbirkózik vele.

Ford Tourneo Connect flexible seating

Állítható ülések

A zseniális és praktikus kialakításnak köszönhetően a belső tér könnyedén variálható, így egyszerűen szállíthat utasokat, csomagokat, hosszabb tárgyakat, vagy akár mindezek kombinációját. A második üléssor az 5-üléses és a 7-üléses modellváltozat esetében is 60/40 arányban osztott. Az ülések háttámlája síkba hajtható, a teljes ülés pedig előre dönthető, hogy megkönnyítse a harmadik üléssor elérését. A második és harmadik üléssor ülései síkba is hajthatóak, hogy lapos felületet hozzanak létre a poggyászok elhelyezésére. A harmadik sori dupla utasülések csak a 7-üléses modellváltozat esetében érhetőek el.

Mindennek jut hely

A kézifék körül található tágas rekesznek köszönhetően mindent kéznél tarthat, ami igazán fontos. Továbbá pohártartó és egy külön rekesz is megtalálható az A4-es mappának és a többi apróságnak. USB csatlakozó is rendelkezésre áll a vezető és utasai számára.

Ford Tourneo Connect open centre console close up
Ford Tourneo Connect twin sliding doors

Könnyebb hozzáférés a 2. üléssorhoz

A Kétoldali tolóajtó megkönnyíti a hozzáférést a 2. üléssorhoz. Továbbá megkönnyítik a ki- és beszállást még a szűk helyeken történő parkoláskor is.

Még több dolgot kell szállítania?

Ha még nagyobb tárgyakat kell szállítania, válassza a praktikus levehető vonóhorgot (mely manuális váltó esetén érhető el).

Ford Tourneo Connect removable tow bar detail
Top