Home > Személyautók és Személyszállítók > MONDEO > Felszereltségek > Teljesítmény és hatékonyság

Teljesítmény és fogyasztás

A Mondeo motorválasztékának minden tagja meggyőző teljesítményt nyújt. Megújult felfüggesztésének és számos intelligens műszaki megoldásának köszönhetően pedig a fokozott teljesítmény teljesen kézben tartható. Az eredmény: szuperpontos kezelhetőség minden vezetési helyzetben.

 

A Ford Mondeo fejlett benzines, dízel és hybrid elektromos motorral kapható, amely meggyőző teljesítmény mellett gazdaságos is. Az intelligens tervezésnek és a speciális gépészeti megoldásoknak köszönhetően a jármű kiemelkedően gazdaságos és alacsony CO2-kibocsátású.

 

 

Élvezze az Elektromos hibrid technológia előnyeit

Ahogy egy technológiailag ennyire fejlett autóhoz illik, a Mondeo természetesen Elektromos hibrid hajtással is elérhető: így ez az első ilyen Ford Európában. Az elektromos és benzines hajtás előnyeit kombinálva a Mondeo Hybriddel egyszerre élvezheti az elképesztően gazdaságos működést, valamint a hihetetlen teljesítményt és vezetési élményt. Ráadásul Fékenergia-visszanyerés, innovatív Fékasszisztens és más intelligens technológiák is segítik Önt, hogy az autóból mindig a maximumot hozhassa ki.

EcoBoost: hozza ki a legtöbbet  a motorjából!

EcoBoost: hozza ki a legtöbbet a motorjából
A kiemelkedő teljesítmény és gazdaságosság érdekében a Ford EcoBoost benzinmotorok ötvözik a közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a turbófeltöltés előnyeit:

  • Az 1,5 literes EcoBoost teljesítménye 160 LE
  • A 2 literes pedig a maga impresszív 240 lóerejével és gondosan beállított hangjával egészen különleges élményt nyújt, amikor Ön keményebben a gázra lép.
2.0 Litre EcoBoost engine in detail
TDCi diesel engine in detail

Dízelválaszték

Inkább a dízelt kedveli? Akkor válassza a 1,5 TDCi vagy a 2,0 TDCi motorok egyikét. A 2,0 TDCi ráadásul ECOnetic változatban is kapható, ami még hatékonyabb. Mindkét motor a legújabb technológiákat alkalmazza a nagyobb teljesítmény, nyomaték és gazdaságosság érdekében, miközben a legszigorúbb Euro 6.2 emissziós előírásoknak is megfelelnek.

A rendszer, mely megtanulja, hogyan spórolhat az üzemanyaggal

Az EV+ kombinálja a Ford SYNC beépített GPS-rendszerét egy fejlett szoftverrel, mely megjegyzi és eltárolja a gyakori célállomásokat. Tehát amikor egy előre beállított távolságra tartózkodik az egyik ilyen gyakori célállomástól, járműve megpróbálja elektromos hajtással elérni azt.

Ford EV+ system
Top