Home > Személyautók és Személyszállítók > MONDEO > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Az új Ford Mondeo okos technológiákkal és intelligens dizájnnal gondoskodik arról, hogy minden egyes utazás élmény legyen: a személyre szabható hangulatvilágítástól kezdve az automata klímaberendezésen át egészen a masszázsfunkcióval ellátott MultiContour (perforált bőr) ülésekig minden ezt a célt szolgálja. Ráadásul a kombi változatban is elérhető Mondeo Hybridben még az eddigieknél is több hely van csomagjai számára.

Ford Mondeo with family inside car

Összeköttetésben a világgal

A Ford Mondeo már beépített FordPass Connect modemmelFordPass Connect 2020 is kapható, melynek köszönhetően új szolgáltatásokat és előnyöket élvezhet vezetés közben. Ilyen például a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot hu, mellyel az utasoknak útközben online hozzáférésük lehet, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított Valós idejű forgalmi adatoklive traffic1, melyek alapján könnyűszerrel elkerülhetik a zsúfolt útszakaszokat. Fordja és mobiltelefonja mostantól elválaszthatatlan társak lesznek.

Töltse le a FordPass mobilalkalmazást és használja ki jobban a képességeit

A FordPass Connect még hatékonyabb, ha a FordPass mobilalkalmazás segítségével egy okostelefonnal is párosítjuk. Csatlakozás után máris számos új, innovatív szolgáltatás előnyeit élvezheti. Mobiltelefonja segítségével gyorsan megtalálhatja járművét, távolról is nyithatja és zárhatja az ajtókat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, kilométeróraállást, abroncsnyomást, és figyelmeztető üzeneteket kaphat a készülékére az autó műszaki állapotával kapcsolatban.  A telefonról közvetlenül az autóba küldött úti cél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról. 

Tudjon meg többet ITT

A hand with mobile phone with FordPass Connect App on the phone
Ford Mondeo interior detail showing stowage space

A praktikum és gazdaságosság találkozása

A legtöbb hibrid jármű esetén a nagy méretű akkumulátor behelyezésével a csomagtér jelentős részének búcsút kell inteni. Az okos mérnöki megoldásoknak és az intelligens dizájnnak köszönhetően azonban a Ford Mondeo Hybrid kombiban annyi hely van, amennyi csak szükséges. A csomagtér több mint 403 liter, ráadásul teljesen sík, ami megkönnyíti a csomagok be- és kipakolását, valamint elhelyezését. A Mondeo minden négyzetcentiméterét úgy terveztük meg, hogy egy sokoldalú és gazdaságos hybrid járművet hozzunk létre.

A legújabb Ford SYNC 3

A Ford SYNC 3 szoftverünk legújabb változata. Gyorsabb és könnyebben használható, hiszen még több funkcióval láttuk el, ráadásul hangutasításokkal is vezérelhető. Az új felület a könnyebb használat érdekében nagyobb gombokkal rendelkezik, a színes érintőképernyő pedig az okostelefonoknál már használt ujjmozdulatokkal is irányítható. A SYNC 3 az AppLink, az Apple CarPlay és az Android Auto applikációkkal is kompatibilis, amelyek segítségével okostelefonja értesítéseit az autó érintőképernyőjére varázsolhatja.

Ford Mondeo close crop of SYNC 3 screen
Ford Mondeo detail of power tailgate

Kézhasználat nélkül nyitható csomagtérajtó

Ha teli kezekkel érkezik az autóhoz, akkor is könnyen kinyithatja a csomagtérajtót. Elég, ha elhúzza a lábát a hátsó lökhárító alatt, és a csomagtérajtó automatikusan kinyílik vagy bezáródik. Ráadásul még azt is beállíthatja, hogy milyen magasra szeretné nyitni a csomagtartóajtót.

Gyors szélvédő-jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

White Ford Mondeo with a little frost on the windshield
View of Ford Mondeo interior through open rooftop

Panorámatető a világosabb, szabadabb belső térért

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül.

Zenehallgatási lehetőségek

Válassza a fejlett Sony DAB navigáció rendszert 12 hi-fi hangszóróval.

Ford Mondeo interior with close crop of Sony system panel

A MyKey rendszerrel nyugodtan kölcsönadhatja autóját

A MyKey segítségével beállítható a jármű maximális sebessége, a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztetés, sőt még az audiorendszer hangereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti autóját barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey kulcsra ráprogramozhatók a jármű kívánt beállításai. Saját magának pedig megtarthat egy korlátozások nélküli, „rendszergazda” kulcsot. De ha szeretné, bármelyik típusból akár több kulcsa is lehet.

Ford MyKey detail of dashboard
Multi-Contour Seat

Kiváló minőségű ülések… amelyek még masszírozni is képesek

Válassza a teljesen állítható MultiContour üléseket az első ülésekhez! Kialakításuknak köszönhetően tökéletesebb támaszt nyújtanak az emberi test számára, sőt a masszázsfunkciónak köszönhetően a hosszú utazások alatt is felfrissülten vezethet.

Innovatív központi kezelőfelület, amellyel kezébe veheti az irányítást

Korszerű, multifunkciós központi kezelőfelület, amely segítségével egy helyről irányíthatja a jármű minden rendszerét. A funkciókat a képernyőn követheti nyomon, ráadásul a kormányról is irányíthatja azokat.

Ford Mondeo close crop of centre console
Ford Mondeo close crop of central console with ambient lighting

Állítsa be a hangulatához illő éjszakai világítást!

A Hangulatvilágítás segítségével ízléses és kifinomult világítást választhat az éjszakai utazáshoz.

Konnektorok

A két, 12V-os konnektoron kívül egy további, 230V-osat is választhat: kiváló megoldás digitális eszközei töltéséhez, további adapterek nélkül.

Ford Mondeo interior detail of 230V power socket
Top