MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > MONDEO > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Komfort és kényelem

A Ford Mondeo intelligens műszaki megoldásai és átgondolt tervezése minden utazást emlékezetesebbé tesznek. A hangulatunkhoz igazítható belső világítás, az automatikus hőmérséklet-szabályozás és a kényelmes masszázsülések egyaránt az utazók kényelmét szolgálják. A FordPass mobilalkalmazás segítségével akár távolról is ellenőrizheti parkoló autóját, az üzemanyagfogyasztással kapcsolatos jelentései pedig segítenek a hatékonyabb vezetési stílus elsajátításában. A Ford Mondeo minden részletét úgy terveztük meg, hogy a vezetés pihentető legyen az Ön számára, ráadásul mostantól kombi változatban is rendelhető, ami még több helyet kínál a csomagjai számára.

Ford Mondeo with family inside car

Még okosabb lett

A FordPass mobilalkalmazás tökéletes összeköttetést teremt a mobiltelefonja és a Ford Mondeója között. Intelligens funkciói és fejlett szolgáltatásai kényelmesebb és gondtalanabb közlekedést tesznek lehetővé. Az alkalmazás segítségével Ön pillanatok alatt megtalálja leparkolt autóját, vagy akár távolról is zárhatja, nyithatja az ajtókat. A valós idejű forgalmi adatok alapján a navigációs rendszer hatékonyabban tervezi meg az utazásait, így elkerülheti a késéseseket. Közvetlenül a telefonjára küldött értesítések alapján folyamatosan tájékozódhat a jármű műszaki állapotáról, időben értesül a felmerülő problémákról, így szükséges információk birtokában időben elkezdheti a hiba elhárítását.

* A valós idejű forgalmi adatok és a helyi veszélyekre figyelmeztető szolgáltatások az új Ford vásárlását követő ingyenes próbaidőszak után havidíj ellenében vehetők igénybe.

További információ

A praktikum és gazdaságosság találkozása

A legtöbb hibrid jármű esetén a nagy méretű akkumulátor behelyezésével a csomagtér jelentős részének búcsút kell inteni. Az okos mérnöki megoldásoknak és az intelligens dizájnnak köszönhetően azonban a Ford Mondeo Hybrid kombiban annyi hely van, amennyi csak szükséges. A csomagtér több mint 403 liter, ráadásul teljesen sík, ami megkönnyíti a csomagok be- és kipakolását, valamint elhelyezését. A Mondeo minden négyzetcentiméterét úgy terveztük meg, hogy egy sokoldalú és gazdaságos hybrid járművet hozzunk létre.

Ford Mondeo interior detail showing stowage space
Ford Mondeo close crop of SYNC 3 screen

A SYNC 3-hoz a kezét sem kell mozdítania

A Ford SYNC 3 rendszer segít Önnek a kapcsolattartásban. Ehhez még a kezét sem kell levennie a kormányról, ugyanis egyszerű hangutasításokkal vezérelheti telefonját, indíthat el zenét, vagy módosíthatja úti célját a navigációs rendszerben. Sőt a FordPass mobilalkalmazásból közvetlenül is küldhet úticélokat a SYNC 3 navigációs rendszerébe, amit a 8”-os színes érintőképernyőn intuitív, egyszerű kézmozdulatokkal irányíthat. A SYNC 3 rendszerrel az Apple CarPlay-hez és az Android Auto-hoz is csatlakozhat, az AppLink segítségével pedig számos - az okostelefonjára telepített - népszerű alkalmazást is vezérelhet.

Kézhasználat nélkül nyitható csomagtérajtó

Ha teli kezekkel érkezik az autóhoz, akkor is könnyen kinyithatja a csomagtérajtót. Elég, ha elhúzza a lábát a hátsó lökhárító alatt, és a csomagtérajtó automatikusan kinyílik vagy bezáródik. Ráadásul még azt is beállíthatja, hogy milyen magasra szeretné nyitni a csomagtartóajtót.

Ford Mondeo detail of power tailgate
White Ford Mondeo with a little frost on the windshield

Gyors szélvédő-jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

Panorámatető a világosabb, szabadabb belső térért

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül.

View of Ford Mondeo interior through open rooftop
Ford Mondeo interior with close crop of Sony system panel

Zenehallgatási lehetőségek

Válassza a fejlett Sony DAB navigáció rendszert 12 hi-fi hangszóróval.

A MyKey rendszerrel nyugodtan kölcsönadhatja autóját

A MyKey segítségével beállítható a jármű maximális sebessége, a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztetés, sőt még az audiorendszer hangereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti autóját barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey kulcsra ráprogramozhatók a jármű kívánt beállításai. Saját magának pedig megtarthat egy korlátozások nélküli, „rendszergazda” kulcsot. De ha szeretné, bármelyik típusból akár több kulcsa is lehet.

Ford MyKey detail of dashboard
Multi-Contour Seat

Élvezzen minden utazást

A Ford Mondeo intelligens műszaki megoldásai és átgondolt tervezése minden utazást emlékezetesebbé tesznek. A hangulatunkhoz igazítható belső világítás, az automatikus hőmérséklet-szabályozás és a kényelmes masszázsülések egyaránt az utazók kényelmét szolgálják. Az autóban található FordPass Connect modem és a vele együttműködő FordPass mobilalkalmazás segítségével akár távolról is nyithatja és zárhatja az ajtókat, könnyen megtalálja parkoló autóját, és pillanatok alatt ellenőrizheti üzemanyagszintjét és műszaki állapotát. Minden részletét úgy terveztük meg, hogy a vezetés pihentető legyen az Ön számára. Ráadásul a Ford Mondeo Hybrid mostantól kombi változatban is rendelhető, ami még több helyet kínál a csomagjai számára.

Innovatív központi kezelőfelület, amellyel kezébe veheti az irányítást

Korszerű, multifunkciós központi kezelőfelület, amely segítségével egy helyről irányíthatja a jármű minden rendszerét. A funkciókat a képernyőn követheti nyomon, ráadásul a kormányról is irányíthatja azokat.

Ford Mondeo close crop of centre console
Ford Mondeo close crop of central console with ambient lighting

Állítsa be a hangulatához illő éjszakai világítást!

A Hangulatvilágítás segítségével ízléses és kifinomult világítást választhat az éjszakai utazáshoz.

Elektromos csatlakozók

A két 12 V-os csatlakozó aljzat mellé rendelhet 230 V-os aljzatot is dupla USB porttal, melyek segítségével menet közben, speciális adapterek nélkül is feltöltheti elektronikai eszközeit.

Ford Mondeo interior detail of 230V power socket
Top