MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Home > Személyautók és Személyszállítók > GALAXY > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Stílusos, kényelmes, kommunikatív

Különleges kialakítású, ergonomikus ülések. Minden részletében átgondolt, modern formavilág. A legkorszerűbb kommunikációs technológiák és FordPass mobilalkalmazással távolról is vezérelhető kényelmi funkciók.

Utazzon ezentúl mindig első osztályon, az új Ford Galaxy fedélzetén.

Family inside a car

Összeköttetésben a világgal

A Ford Galaxy-ban már FordPass Connect modemFordPass Connect 2020 is található. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot hu, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatoklive traffic1, melyek alapján könnyűszerrel elkerülheti a zsúfolt útszakaszokat.

Még okosabb lett

A FordPass mobilalkalmazás tökéletes összeköttetést teremt a mobiltelefonja és a Ford Galaxy között. Intelligens funkciói és fejlett szolgáltatásai kényelmesebb és gondtalanabb közlekedést tesznek lehetővé. Az alkalmazás segítségével Ön pillanatok alatt megtalálja leparkolt autóját, vagy akár távolról is zárhatja, nyithatja az ajtókat. A Valós idejű forgalmi adatok alapján a navigációs rendszer hatékonyabban tervezi meg az utazásait, így Ön elkerülheti a késéseket. A közvetlenül a telefonjára küldött értesítések alapján folyamatosan tájékozódhat a jármű műszaki állapotáról, időben értesül a felmerülő problémákról, így szükséges információk birtokában időben elkezdheti a hiba elhárítását. 

* A Valós idejű forgalmi adatok és a Helyi veszélyekre figyelmeztető szolgáltatás az új Ford vásárlását követő ingyenes próbaidőszak után havidíj ellenében vehető igénybe.

Tudjon meg többet

Fordpass App on mobile phone

Könnyedén, gombnyomásra lehajtható ülések

Az innovatív, új EasyFold ülésrendszernek köszönhetően a második sor üléseit egy egyszerű gombnyomással síkba hajthatja. A még kényelmesebb pakolás érdekében pedig használja a Power Raise motoros ülésemelőt, amivel emelheti vagy lejjebb eresztheti a harmadik sor üléseit, ha nagyobb tárgyakat szeretne szállítani.

A testet jobban megtámasztó ülések masszázs funkcióval

Válassza a teljesen állítható Multi Contour üléseket az első ülésekhez! Kialakításuknak köszönhetően tökéletesebb támaszt nyújtanak az emberi test számára, sőt a masszázs funkciónak köszönhetően a hosszú utazások alatt is felfrissülten vezethet!

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

Helyezze magát kényelembe

A Galaxy speciálisan tervezett, a hátat kiválóan támasztó ergonomikus ülései még a leghosszabb utakon is maximális kényelmet és nyugodt utazást biztosítanak. A 18-féleképpen állítható üléseket és az elektromosan működtethető, 4-féle módon állítható deréktámaszt az AGR (Aktion Gesunder Rücken - Az egészségesebb hátért indított kezdeményezés) tanúsította, és orvosok, gyógytornászok egyaránt ajánlják.

Kézhasználat és erőkifejtés nélkül nyitható és zárható hátsó ajtó

Ha a keze tele van, és a Galaxy érzékeli a jármű KeyFree kulcsának közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót.

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

Önhöz igazodó kormányoszlop

Annak érdekében, hogy megtalálja az Ön számára ideális vezetési pozíciót, a kormányoszlop dőlése és távolsága is könnyedén szabályozható.

Ford SYNC 2 hand on the touchscreen

A SYNC 3-hoz a kezét sem kell mozdítania

A Ford SYNC 3 rendszer segít Önnek a kapcsolattartásban. Ehhez még a kezét sem kell levennie a kormányról, ugyanis egyszerű hangutasításokkal vezérelheti telefonját, indíthat el zenét, vagy módosíthatja úti célját a navigációs rendszerben. Sőt a FordPass mobilalkalmazásból közvetlenül is küldhet úticélokat a SYNC 3 navigációs rendszerébe, amit a 8”-os színes érintőképernyőn intuitív, egyszerű kézmozdulatokkal irányíthat. A SYNC 3 rendszerrel az Apple CarPlay-hez és az Android Auto-hoz is csatlakozhat, az AppLink segítségével pedig számos - az okostelefonjára telepített - népszerű alkalmazást is vezérelhet.

Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

A panorámatető világosabb, tágasabb érzetet biztosít

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

Okosabb ablaktörlő rendszer

A legtöbb fúvókával ellentétben a Ford új ablakmosó rendszere a lapátok teljes hosszában biztosítja a folyadékfelvitelt. A víz is több nyílásból érkezik, így ahogy a gumik érintkeznek a szélvédő felületével, az ablakmosó folyadék közvetlenül a lapátok elé kerül. Ez mit eredményez? Tisztább szélvédőt és ennek köszönhetően jobb kilátást. És mivel a rendszer kevesebb folyadékot használ, ritkábban szorul újratöltésre.

Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky
Top