Home > Személyautók és Személyszállítók > GALAXY > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Kényelem és az első osztályú utazás érzése. Érezze magát otthon: a Galaxy üdvözli a fedélzeten!

Könnyedén, gombnyomásra lehajtható ülések

Az innovatív, új EasyFold ülésrendszernek köszönhetően a második sor üléseit egy egyszerű gombnyomással síkba hajthatja. A még kényelmesebb pakolás érdekében pedig használja a Power Raise motoros ülésemelőt, amivel emelheti vagy lejjebb eresztheti a harmadik sor üléseit, ha nagyobb tárgyakat szeretne szállítani.

A testet jobban megtámasztó ülések masszázs funkcióval

Válassza a teljesen állítható Multi Contour üléseket az első ülésekhez! Kialakításuknak köszönhetően tökéletesebb támaszt nyújtanak az emberi test számára, sőt a masszázs funkciónak köszönhetően a hosszú utazások alatt is felfrissülten vezethet!

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

Kézhasználat és erőkifejtés nélkül nyitható és zárható hátsó ajtó

Ha a keze tele van, és a Galaxy érzékeli a jármű KeyFree kulcsának közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót.

Önhöz igazodó kormányoszlop

Annak érdekében, hogy megtalálja az Ön számára ideális vezetési pozíciót, a kormányoszlop dőlése és távolsága is könnyedén szabályozható.

Ford SYNC 2 hand on the touchscreen

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

A panorámatető világosabb, tágasabb érzetet biztosít

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

Okosabb ablaktörlő rendszer

A legtöbb fúvókával ellentétben a Ford új ablakmosó rendszere a lapátok teljes hosszában biztosítja a folyadékfelvitelt. A víz is több nyílásból érkezik, így ahogy a gumik érintkeznek a szélvédő felületével, az ablakmosó folyadék közvetlenül a lapátok elé kerül. Ez mit eredményez? Tisztább szélvédőt és ennek köszönhetően jobb kilátást. És mivel a rendszer kevesebb folyadékot használ, ritkábban szorul újratöltésre.

Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky
Top