Home > Személyautók és Személyszállítók > FOCUS > Felszereltségek > Praktikus kiegészítők

Mindennek jut elég hely

A vadonatúj belső tér minden négyzetmilliméterét kihasználó Focus minden eddiginél rugalmasabban variálható. Mind elöl, mind hátul bőséges helyet biztosít a fejnél, lábnál és könyöknél is, így még a legmagasabb utas is kényelmesen utazhat. A csomagtér bővíthetősége érdekében a 60/40 arányban osztott hátsó ülések szinte teljesen síkba hajthatók. Emellett az állítható csomagtérpadló feljebb emelésével rejtett tárolóhely alakítható ki, míg leengedésével a raktér növelhető.

Rengeteg rakodóhely

Az impozáns méretű raktér mindig bőséges helyet biztosít a csomagok számára. Az elöl és hátul ülő magas utasok számára főként hosszabb utazáskor hasznos a térdnél és lábnál kialakított nagyobb hely. A szabályozható raktérmagasságnak és (kombi változat esetében) a Kézhasználat nélküli csomagtérajtónak köszönhetően pedig a rakodás is hihetetlenül könnyű.

Tágas és aprólékosan kidolgozott

A modern formatervezés nem csupán a vezetés élményét fokozza, de minden eddiginél praktikusabb és tágasabb belső kialakítást biztosít. Amellett, hogy meglepően nagy csomagtér áll rendelkezésre, világosabb, szellősebb, pihentetőbb és mégis üdítő atmoszférát biztosít minden utazás alkalmával.

Ford Focus spacious interior
Ford Focus load floor

Praktikusan állítható csomagtérpadló

A Focus kombi csomagtérpadlója az alapfelszereltség részeként állítható, így az egysíkú és összefüggő csomagtér mellett, lehetőség nyílik olyan csomagtér kialakítására is, mely padló alatti tárolásra is alkalmas. A hátsó üléseket lehajtva pedig teljesen sík csomagtér áll rendelkezésre.

Meglepően nagy csomagtér

Válassza bármelyik karosszériatípust, a Ford Focus meglepően nagy csomagtérrel áll rendelkezésére. A 60/40 arányban dönthető hátsó üléseket teljesen lehajtva egysíkú és összefüggő felületet hozhat létre, mely minden eddiginél nagyobb csomagteret biztosít. Sőt mi több, az üléseken található síalagúttal a sílécek is könnyen szállíthatóak.

Ford Focus cargo space
Top