Home > Személyautók és Személyszállítók > ÚJ EDGE > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelemre tervezve

Az új Edge belső terének hihetetlen kidolgozottsága és prémium anyaghasználata azonnal jelzi: nem akármilyen autóban ülünk. A FordPass Connect modem biztosította adatkapcsolatnak köszönhetően minden korábbinál jobban megéri a Ford mellett dönteni. A járműre szabott, 1000 W-os, 12-hangszórós B&O hangrendszer pedig olyan zenei élményt biztosít, mintha egy koncerten ülnénk.

A rendszernek köszönhetően még azt is hallhatja, ahogy magában gondolkodik

Az Aktív zajcsökkentés célja elnyomni minden utastéri zajt. Az aktív zajkioltó képességű fülhallgatókéhoz hasonló rendszer mikrofonokkal érzékeli és méri a pillanatnyi hanghullámokat, hogy egy nem hallható „fehér zaj” kibocsátásával nyomja el az esetleges nemkívánatos zajokat, ezzel igazi nyugalomérzetet biztosítva vezetés közben.

Kedvenc zenéi végre úgy szólnak mint a koncerten

Zenei ízléstől függetlenül úgy gondoljuk, egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogyan azt az előadó elképzelte. Az új Edge pedig pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY segítségével. Ez a prémium minőségű, 1000 W-os hangrendszer a maga 12 hangszórójával és két utas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern rendszert a B&O hangtechnikusai kifejezetten az új Edge számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, autója utastere koncertteremmé változik, ahol épp a kedvenc előadója játszik.

Ford music
Ford Edge electronic parking brake close up

Átgondolt, kényelmes és helytakarékos

Az Elektromos kézifék egyszerű megoldás, de komoly előnyei vannak. Például több helyet biztosít az utastérben, könnyebben behúzható, és a hagyományosnál kevésbé gyakran kell szervizelni. A kézifék behúzásához elég megnyomni egy gombot a középkonzolon.

Kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetés

Ez az intelligens rendszer az Edge be- és kirakodását hivatott maximálisan megkönnyíteni. Ha a jármű érzékeli a kulcstok közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót. Ez különösen praktikus, ha a keze tele van, és nem tud a kilincshez nyúlni.

Ford Edge woman opening a back of the car with her leg
Ford Edge detail of an open rooftop

Süssön be egy kis nap

Az Edge kapható teljes hosszúságú panorámatetővel is. Az ezen keresztül beáradó természetes fény világos és levegős belső teret hoz létre. A tető eleje motorosan billenthető vagy teljesen visszahúzható, míg a teljes hosszúságú, visszahúzható napellenzőnek köszönhetően akkor is védve marad a napsütéstől, ha az üveg elhúzásával friss levegőt enged be.

Top