Home > Személyautók és Személyszállítók > C-MAX > Felszereltségek > Kényelem és praktikum

Kényelem és praktikum

Az intelligens C-MAX megszületését gondos mérnöki munka előzte meg. Ennek eredményeképp az utazás élvezetesebb, mint valaha. Hiszen nemcsak kényelmes, hanem praktikus is az autó kialakítása, így igazán gondtalan lesz az utazás!

A csomagtérajtó automatikusan nyílik és csukódik

A Kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetés rendkívül hasznos, ha tele kézzel érkezik. Ha magánál tartja (táskájában vagy zsebében) KeyFree kulcsát, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót.

Kényelmes, sokoldalúan alakítható, teljesen lehajtható ülések

A C-MAX három különálló hátsó ülésével – amelyek a legjobb helykihasználás érdekében teljesen lehajthatóak – kidolgozott kényelmet kínál egy öttagú családnak. A hétüléses Grand C-MAX esetén a középső, második sori ülés is gyorsan a jobb oldali ülés alá csukható. Ebben a zseniális 2+2+2 elrendezésben a jobb megközelíthetőség érdekében egy „folyosó” alakítható ki.

Ford C-MAX fold-flat seats see through visual
Sony DAB audio radio/CD in a Ford C-MAX

Kristálytiszta hangzású Sony DAB rádió- és CD-rendszer

A tökéletes hangzás mellett ez a csúcsminőségű digitális rendszer prémium minőségű hangszórókkal és a lejátszott szám adatait megjelenítő kijelzővel is rendelkezik. Egyes verziók még a legfrissebb híreket is megjelenítik. A rendszer része a Ford SYNC 3, benne Vészhelyzeti asszisztens, Bluetooth®* hangvezérléssel, USB-csatlakozó.

A panorámatető világosabb, tágasabb érzetet biztosít

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a káros UV sugárzástól és kellemes hűvösen tartja az utasteret.

Panoramic roof in a Ford C-MAX
Ford C-MAX centre console

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod® készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Ford Grand C-MAX with open sliding rear doors

Minden jól hozzáférhető

Egyedülálló hátsó tolóajtóival teszi egyszerűvé az utasok be- és kiszállását. Az intelligens ajtókialakítás megakadályozza azt is, hogy az ajtók más járműnek vagy falnak ütődjenek egy szűk parkolóhelyen.

Top