Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Transit Courier

ÚJ TRANSIT COURIER

2018-TÓL

A rendkívül agilis új Transit Courier a Transit család legkompaktabb, mégis praktikus, és a nagyobb társaihoz méltó tagja. A meglepően tágas raktér például 2,3 m³ rakteret kínál, így ez a kategória legjobban rakodható autója.

Az új verzió tele van modern műszaki megoldásokkal.  Például egyszerű hangparancsokkal indíthat és fogadhat hívásokat. Ráadásul az autó képes automatikusan figyelni és szabályozni a sebességét.  Természetesen a motorokat is tovább csiszoltuk, így minden korábbinál gazdaságosabban működnek.

Egy kis furgon praktikussága – egy nagy autó technológiáival

A rendkívül agilis új Transit Courier a Transit család legkompaktabb, mégis praktikus, és a nagyobb társaihoz méltó tagja.

Az új verzió tele van modern műszaki megoldásokkal.  Például egyszerű hangparancsokkal indíthat és fogadhat hívásokat. Ráadásul az autó képes automatikusan figyelni és szabályozni a sebességét.  Természetesen a motorokat is tovább csiszoltuk, így minden korábbinál gazdaságosabban működnek.

New Silver Ford Transit Courier
New Ford Transit Courier Steering Wheel

Kényelmesebb vezetés, gazdaságosabb utazások

A Sebességtartó automatikával beállítható a kívánt haladási sebesség, amelyet a rendszer fékezésig, illetve gyorsításig fenntart. A kormányon található kapcsolóval vezetés közben is tudja állítani a sebességet.

Mindemellett a Beállítható sebességhatároló segít egy előre meghatározott sebességhatáron belül tartani a járművet. Az üzemanyag-megtakarításon túl a rendszerrel minimálisra csökkenthető a gyorshajtás kockázata is. Praktikus előnyei mellett, mindkét technológia segít abban, hogy hosszabb autópályás utazásai még nyugalmasabban teljenek.

SYNC 3. Irányítsa kézhasználat nélkül!

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segít, hogy útközben is biztonságosan tartsa a kapcsolatot ismerőseivel, barátaival. Lehetővé teszi, hogy egyszerű hangparancsokkal vagy az érintőképernyő segítségével vezérelje a telefonját, valamint a zenelejátszást és a navigációt. A 6”-os, színes kijelző természetesen a mobiltelefonok, tabletek világából ismerős mozdulatokat is ismeri. A Live Traffic* pedig segíthet a forgalmi dugók elkerülésében. A rendszer képes akár az összes környékbeli éttermet is kilistázni, ha megéheztünk. 

A hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

*Ford Pass alkalmazást futtató mobil eszközzel párosítva. A Live Traffic a regisztrációt követő 2 évig díjtalan, és navigációt tartalmazó SYNC 3 rendszert igényel. Jelenleg Magyarországon nem elérhető.

Lead story 2: Comfort and Convenience: SYNC 3
Ford Transit Courier class-leading 2.3 cu.m loadspace

Kompakt és tágas

Bár kompakt méretű, 2,3 m³-es raktere azonban a kategória egyéb járműveinél 10%-kal tágasabb. Az alapfelszereltséghez tartozó teljes válaszfal mögött elfér egy szabványos méretű raklap, és jól rakodható akár 600 kg teherrel. Ráadásul számos modern műszaki megoldás igyekszik megóvni a járművet és rakományát a napi munkavégzés igénybevételeitől. Mivel az autót a szigorú haszongépjármű-szabványoknak megfelelően terveztük, nemcsak abban lehet biztos, hogy sokáig fog működni, hanem abban is, hogy a fenntartási költségei alacsonyak lesznek.

Takarítson meg üzemanyagot a 6-sebességes váltóval!

Az új Transit Courier 6-sebességes manuális váltójával gazdaságosan és rendkívül hatékonyan működik. Ha pedig útközben elérte a kívánt gyorsaságot, 6. sebességfokozatra váltva üzemanyagot takaríthat meg. Ráadásul a váltásokat is még simábbá tettük.

Lead story 4: Performance and Efficiency: 6 Speed Transmission
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top