Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Transit Alvázak

ÚJ FORD TRANSIT ALVÁZAK

HAMAROSAN

Az új Ford Transit Alvázak kiemelkedően sokoldalúak, hiszen a különböző felépítményekkel szinte bármilyen teherautó kialakítható belőlük. Akár sík platós vagy billenő platós áruszállítóra  vagy akár hűtős teherautóra van szüksége vállalkozásának, az új Ford Transit Alvázak az eddigi legtartósabb és legmegbízhatóbb alapot biztosítják ehhez.

Sokoldalú, megbízható, hatékony

Útközben az új Transit Alváz az Ön irodája. Ezért is tartottuk a tervezésnél kiemelten fontosnak, hogy egyszerre legyen kényelmes és strapabíró, erős és hatékony, és ami a legfontosabb, rendkívül megbízható.

New Ford Transit Chassis Cab detail of frame

Egyszerre sokoldalú és megbízható.

Az új Transit Alvázak szinte felülmúlhatatlanul sokoldalúak. A körültekintő tervezés eredményeképpen az alváz tökéletes alapot biztosít a legkülönbözőbb felépitmények számára, ezáltal az igényeknek legmegfelelőbb jármű építhető belőle. 2863 kg-os teherbírásával a Transit Fülkés Alváz a legnehezebb munkát is megkönnyíti.

Továbbfejleszett, új motortechnológia

A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotorok széles választékának köszönhetően az új Ford Transit Alvázak minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak. A négyféle változatban elérhető, akár 185 LE teljesítménnyel és 415 Nm nyomatékkal rendelező erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Bármelyikre is essen a választása, mindegyik motor teljesíti a legszigorúbb Euro 6.2 kibocsátási szabvány előírásait. A járművek rendelhetők nagyobb igénybevételre tervezett nagy teljesítményű (HDT) motorral, valamint még gazdaságosabb üzemanyag-felhasználást és alacsonyabb CO2-kibocsátást biztosító ún. mild Hybrid Electric Vehicle (mEHV) kivitelben is.

New Ford Chassis Cab EcoBlue engine model
New Ford Transit Chassis Cab trailing another car

Célirányos fejlesztések

Az új Transit Alvázak fejlett technológiája az átgondoltabb és hatékonyabb munkavégzést segíti. Az elektromos szervókormányzás alkalmazkodik a változó körülményekhez: alacsony sebességnél a kormány mozgatása könnyebbé és kényelmesebbé, míg nagyobb sebességnél merevebbé, határozottabbá válik a fokozott biztonság és a precízebb kormányzás érdekében. Az Adaptív sebességtartó automatika nem csak a hosszú autóutakat teszi kevésbé fárasztóvá, de az üzemanyag gazdaságosabb felhasználásához is hozzzájárul. A Választható vezetési üzemmódokkal - Normál, Nedves, Sár/Földút, Vontatás/Szállítás és az új EcoMode - beállíthatja, hogy a Transit miképpen viselkedjen a különböző útviszonyok között.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top