Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Tourneo Courier

ÚJ TOURNEO COURIER

2018-BAN ÉRKEZIK

Az új Tourneo Courier kompakt és sokoldalú, munkához és szabadidős programokhoz egyaránt tökéletes. A jármű megújult belterében lévő, aprólékosan kidolgozott, variálható ülésekben akár öt személy is kényelmesen elfér. Az üléselrendezés módosításával pedig a rakomány számára is biztosítható extra hely, ha épp arra van szükség.

Ráadásul egy egész sor olyan modern és hasznos kiegészítő műszaki megoldás közül is választhat, amelyeket hamarosan nélkülözhetetlennek fog érezni. Ilyen például a kézhasználat nélküli vezérlést lehetővé tévő vagy a sebesség szabályozását segítő rendszer.

Megújult kialakításával és gazdaságosságával az új Tourneo Courier egyszerre a legintelligensebb családi személyszállító és a legjobban rakodható teherszállító. 

Minden belefér, amit vinni szeretne

Az új Tourneo Courier kompakt és sokoldalú, munkához és szabadidős programokhoz egyaránt tökéletes. A jármű megújult belterében lévő, aprólékosan kidolgozott, variálható ülésekben akár öt személy is kényelmesen elfér. Az üléselrendezés módosításával pedig a rakomány számára is biztosítható extra hely, ha épp arra van szükség.

Two Red Ford Tourneo Courier cars in front of building
Ford Tourneo Courier closeup of Cruise Control with Adjustable Speed Limiter

Kényelmesebb vezetés, gazdaságosabb utazások

A Sebességtartó automatikával beállítható a kívánt haladási sebesség, amelyet a rendszer fékezésig, illetve gyorsításig fenntart. A kormányon található kapcsolóval vezetés közben is tudja állítani sebességet.

Mindemellett a Beállítható sebességhatároló segít egy előre meghatározott sebességhatáron belül tartani a járművet. Az üzemanyag-megtakarításon túl a rendszerrel minimálisra csökkenthető a gyorshajtás kockázata is. Praktikus előnyei mellett, mindkét technológia segít abban, hogy hosszabb autópályás utazásai még nyugalmasabban teljenek.

 

SYNC 3. Egyszerű, kézhasználat nélküli vezérlés

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segít, hogy útközben is biztonságosan tartsa a kapcsolatot ismerőseivel, barátaival. Lehetővé teszi, hogy egyszerű hangparancsokkal vagy az érintőképernyő segítségével vezérelje a telefonját, valamint a zenelejátszást és a navigációt. A 6”-os, színes kijelző természetesen a mobiltelefonok, tabletek világából ismerős mozdulatokat is ismeri. A Live Traffic* pedig segíthet a forgalmi dugók elkerülésében. A rendszer képes akár az összes környékbeli éttermet is kilistázni, ha megéheztünk.

A hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

*Ford Pass alkalmazást futtató mobil eszközzel párosítva. A Live Traffic a regisztrációt követő 2 évig díjtalan, és navigációt tartalmazó SYNC 3 rendszert igényel. Jelenleg Magyarországon nem elérhető.

 

Ford Tourneo Courier with new SYNC 3: voice commands and touchscreen
Ford Tourneo Courier seats and interior close-up

Kényelmes, tágas és rugalmas

A Tourneo Courier megújult belső tere a bent ülők számára pihentetően kényelmes és praktikusan tartós üléseket kínál. Kialakításuk kiváló variálhatóságot is biztosít. A 60/40 arányban osztott hátsó ülések például lehajthatók az első ülések mögé, így jelentősen megnövelhetjük a csomagteret.

Takarítson meg üzemanyagot a 6-sebességes váltóval!

Az új Transit Courier 6-sebességes manuális váltójával gazdaságosan és rendkívül hatékonyan működik. Ha pedig útközben elérte a kívánt gyorsaságot, 6. sebességfokozatra váltva üzemanyagot takaríthat meg. Ráadásul a váltásokat is még simábbá tettük.

Ford Tourneo Courier gear close-up
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top