ÚJ FORD MUSTANG MACH 1

2021-ben érkezik

Bemutatjuk az új Ford Mustang Mach 1 limitált kiadású változatát, az európai Mustang sorozat legerősebb és legjobban felszerelt típusát. Fedezze fel félelmetes képességeit és hatalmas teljesítményű, 5,0 literes V8-as motorját, ami 7000-es fordulatszámon 486 LE-re képes, és 4600-as fordulatszámon 569 Nm nyomatékot ad le.

Aerodinamikus vonalvezetés. Erőt sugárzó megjelenés. Azonnal felismerhető, karakteres Mustang formavilág. Vezetési élményt fokozó fejlett technológiák és kifinomult képességek. A limitált kiadású Mustang azoknak készült, akik a teljesítményt valóban komolyan veszik. 

HOGY MITŐL MÁS?

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

 

Ford Mustang Mach 1 front close up on track

PRECÍZ ÉS MEGBÍZHATÓ IRÁNYÍTÁS

A precízen beállított alváz a nagyobb stabilitás és hatékonyabb irányítás érdekében merevebb lengőkarokat és első felfüggesztést kapott, a speciálisan kalibrált elektromos szervokormány (EPAS) pedig gyorsabb kormányreakciót biztosít. 

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN KÜLSŐ

Az új Mustang Mach 1 minden részletén érződik a teljesítményorientált tervezés.  A többi Mustangnál is aerodinamikailag jobb kialakítása nagyobb leszorítóerőt biztosít a járműnek. A tekintélyt parancsoló, új hűtőrács hatékonyabb hűtéssel járul hozzá a teljesítményéhez. A Mustang versenyautós karakterét látványosan hangsúlyozzák a jellegzetes szaténfekete oldalsó és motorháztető-csíkok, az exkluzív Michelin gumiabroncsokkal felszerelt, 19"-os Tarnished Dark könnyűfém keréktárcsák pedig optimális teljesítményt biztosítanak szélsőséges helyzetekben is. Az új Mustang Mach 1 többféle színben rendelhető, köztük a kizárólag ennél a típusnál elérhető Fighter Jet Grey árnyalatban is. 

Ford Mustang Mach 1 side view
Ford Mustang Mach 1 side view

EGYEDÜLÁLLÓAN STÍLUSOS BELTÉR

Stílus, kényelem, teljesítmény - a Mustang Mach 1 tervezése során szem előtt tartott legfontosabb követelmények. Belül a jellegzetes Mach 1 csíkokkal díszített, prémium minőségű, bőr sportülések, fényes betéttel dekorált, egyedi sötét hatású műszerfal, stílusos, fehér, golyó alakú sebességváltó gomb és egy limitált kiadású Mach 1 embléma teszi összetéveszthetetlenül egyedivé az autót. Menet közben a legfontosabb információk kényelmesen és gyorsan áttekinthetők a 12,3"-os digitális műszerfalon, a járműbe épített intelligens vezetéstámogató technológiák pedig a vezetési élményt fokozzák.

PÁLYÁRA SZÜLETETT

A Mach 1 ugyan mindenféle útviszonyok között remekül teljesít, speciális teljesítményfokozó fejlesztéseivel azonban ez a rendkívüli autó az autópályákon érzi magát igazán elemében. A fékrásegítő gyorsabb fékezést biztosít. Az extra motorolajnak, a sebességváltóolajnak és a hátsó olajhűtőknek köszönhetően a jármű teljesítménye a hosszabb autópályaszakaszokon sem csökken. A korszerűsített légterelő rendszer javítja a légáramlást.  Track  üzemmódba állítva a rendszer a motorparaméterek, a gázadás, a kormányreakciók, a tapadás és a stabilitási beállítások finomhangolásával optimalizálja az autó teljesítményét.

Ford Mustang Mach 1 side view
Ford Mustang Mach 1 engine graphic

LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY

A 6 sebességes manuális, vagy 10 sebességes automata váltós változatban kapható Mustang Mach 1 lélegzetelállító sebességet és gyorsulást biztosít az autópályákon vagy bárhol máshol. A speciálisan kalibrált 5 literes V8-as motor 7000-es fordulatszámon 486 lóerős teljesítményt ad le, 4600-as fordulatszámon pedig 569 Nm nyomatékra képes.

A jármű külsején végrehajtott fejlesztések, az egyedi kialakítású orr-rész, az új oldalfalak és a hátsó spoiler a Mach 1 aerodinamikai tulajdonságait javítják. A Mustang Mach 1 választható vezetési üzemmódjaival – Normal, Sport és Track – kényelmesen és egyszerűen változtathatja meg a jármű vezetési tulajdonságait.