Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Kuga

ÚJ FORD KUGA
2020 TAVASZÁN ÉRKEZIK

Az új Ford Kuga az elegáns stílust és figyelemreméltó teherbírást ötvözi a hatékony plug-in hybrid hajtással. Kívül: kifinomult, modern design. Belül: sokoldalú, variálható utastér. A legjobb tulajdonságok tökéletes összhangja.

Új, piros Ford Kuga egy hídon halad át

A gondtalan vezetés élménye

Az intelligens Adaptív Sebességtartó automatikának köszönhetően Ön folyamatosan a beállított sebességgel utazhat. Ha a beépített radar egy járművet észlel Ön előtt, a rendszer a biztonságos követési távolság fenntartása érdekében automatikusan lelassítja az autóját. Amint szabaddá válik az út Ön előtt, a rendszer automatikusan felgyorsítja járművét a korábban beállított sebességre. A nem szándékos sávelhagyást megakadályozó Sávtartó automatikával együtt használva a hosszú utak minden eddiginél élvezetesebbek lesznek.

Egyesíti mindkét technológia előnyeit

Bármilyen messze is van a cél, a kétféle erőforrást használó új Kuga plug-in hybrid minden eddiginél hatékonyabban juttatja el oda. A fejlett, elektromos erőátviteli rendszernek/hajtásláncnak köszönhetően rövidebb utakon akár nulla kibocsátással is közlekedhet, ráadásul elektromos hálózatról bárhol fel is töltheti az autóját.  A hosszabb utazásokra pedig ott a nagy teljesítményű, 2,5 literes Duratec benzinmotor, mellyel bárhová eljuthat, miközben még az akkumulátort is feltölti. Ez a plug-in hybrid semmilyen értelemben nem kompromisszum. Különleges megoldás, ami egyesíti mindkét technológia előnyeit.

Új, piros Ford Kuga otthoni töltése
Új Ford Kuga a hátsó üléseket beállító nővel

Igényei szerint variálható ülések

Az új Ford Kuga igény szerint variálható, új beltere tökéletes szabadságot nyújt és bármilyen utazáshoz alkalmazkodik. Tágasabb csomagtérre van szüksége egy nagyobb utazáshoz? Vagy inkább extra lábtérre, hogy a hátul ülők még kényelmesebben utazzanak? A rugalmasan állítható hátsó ülések igény szerint előre és hátra csúsztathatók, hogy Ön gond nélkül bepakolhasson bármit, amire csak szüksége van.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top