Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Mondeo Hybrid kombi

 FORD MONDEO HYBRID

Intelligens hybrid technológia, átgondolt, ergonómikus belső tér és meglepően nagy csomagtér. Az alacsony, 95 g/km-es CO2-kibocsátással és a korszerű hybrid elektromos hajtáslánccal a Ford Mondeo Hybrid kombi tökéletesen ötvözi a hatékonyságot, sokoldalúságot és kifinomultságot.

 

Az új Ford Mondeo Hybrid logó

Hogyan csökkenti az üzemanyag-fogyasztást az elektromos üzemmód?

Ha az akkumulátor töltöttségi szintje lehetővé teszi, a Ford Mondeo képes rövid távokat megtenni kizárólag az elektromos motor használatával, mialatt károsanyag-kibocsátása nullára esik vissza. Amikor pedig az akkumulátor lemerült, vagy nagyobb erőkifejtésre van szükség, a 2,0 literes, nagy teljesítményű benzinmotor azonnal működésbe lép. A villanymotor tehát egy támogató funkciót tölt be, aminek segítségével a hagyományos motor optimálisabb üzemanyag-fogyasztást ér el, minimálisra csökkentve a benzinkutak szükségszerű látogatásainak számát. Ennek köszönhetően, amíg a járművét használja, jelentős megtakarításokra tehet szert.

Technológiák találkozása

A Ford Mondeo Hybrid kombit két energiaforrás hajtja: egy hagyományos, üzemanyaggal működő és egy akkumulátorral táplált, elektromos motor. A rendszer automatikusan vált a hagyományosról csak elektromos üzemmódra, a legjobb teljesítmény és gazdaságosság elérése érdekében pedig a két rendszert akár egyszerre is működtetheti. A hybrid hatékonyságát még tovább növeli a visszatápláló fékrendszer, amely áramfejlesztés céljából begyűjti a fékezés közben alapvetően elvesző energiát, és a nagyfeszültségű akkumulátorok töltésére fordítja.

Az új Ford Mondeo Hybrid műszerfala
Az új Ford Mondeo Hybrid motorindító gombja

Csendes indulás

A Ford Mondeo Hybrid Néma Startgombja rendkívül diszkrét indítást tesz lehetővé. Ha finoman megnyomja az elegáns indítógombot a Mondeo zajtalanul, azonnal életre kel. Az elektromos motor segítségével ráadásul egy hang nélkül mozgásba hozhatja a járművet.

A praktikum és gazdaságosság találkozása

A legtöbb hybrid jármű esetén a nagy méretű akkumulátor behelyezésével a csomagtér jelentős részének búcsút kell inteni. Az okos mérnöki megoldásoknak és az intelligens dizájnnak köszönhetően azonban a Ford Mondeo Hybrid kombiban annyi hely van, amennyi csak szükséges. A csomagtér több mint 403 liter, ráadásul teljesen sík, ami megkönnyíti a csomagok be- és kipakolását valamint elhelyezését. A Mondeo minden négyzetcentiméterét úgy terveztük meg, hogy egy sokoldalú és gazdaságos hybrid járművet hozzunk létre.

Az új Ford Mondeo Hybrid tágas csomagtere
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top