Konfigurátor Tesztvezetés Márkakereskedések Szerviz bejelentkezés Ask Ford
Home > Hamarosan érkeznek > Új Ford Edge

ÚJ FORD EDGE

2018 NYARÁN MEGÉRKEZIK

Ford Edge red front grille with pedestrian near by

Különleges, mint a tulajdonosa

Sportos. Magabiztos. Stílusos. Az új Ford Edge külseje egyszerűen ellenállhatatlan. Intelligens, ultramodern formatervezési megoldások, művészien megmunkált, erőtől duzzadó megjelenés. Az olyan apró részletek, mint a jellegzetes hűtőrács és a különleges hátsó lámpák első látásra elárulják: ez az autó nem akármilyen teljesítményre képes. Az új fényszórók, a ködlámpák és a lökhárítók pedig határozott, tekintélyt parancsoló fellépést, magabiztosságot sugároznak. A tökéletes összhatást pedig az új nappali menetfény és az impozáns 20”-es könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

Mintha egy koncerten ülne

Készüljön a különleges hangélményre: a gazdag és erőteljes hangzásról az 1000 W-os B&O PLAY gondoskodik. 12 hangszóró gondoskodik a minőségi surround hangzásról, még a D-oszlopba is hangszórókat építettünk. Nem véletlen, hogy ennyire jól szól: a B&O PLAY akusztikai szakértői tökéletesen az autó teréhez hangolták a rendszert. Szóval bármerre is jár majd, az aláfestő zene biztosan jól fog szólni. Erről a különleges, rétegelt ablakok is gondoskodnak, valamint az Aktív zajcsökkentés, ami segít megszüntetni a nem kívánt zajokat.

 

Ford Edge B&O PLAY music concert with lights
Ford Edge front interior man driving at steering wheel

Okos megoldások mindenfelé

Az új Ford Edge irigylésre méltő technológiai megoldásokkal büszkélkedhet. Ilyen például a SYNC 3 Hangvezérléssel és Érintőképernyővel. A vezeték nélküli töltőnek köszönhetően pedig egyszerűen töltheti mobiltelefonját. A FordPass Connect Modemmel (Magyarországon jelenleg nem elérhető!) akár 10 különböző készülék számára is biztosíthat WiFi elérést. A Stop & Go funkcióval ellátott Adaptív sebességtartó automatika az előttünk haladó autóhoz igazítja az új Edge sebességét. Lassít, ha kell, akár meg is áll, majd újra elindul, ha az út szabad előttünk. A rendszer képes a sebességkorlátozásokat is figyelni, így azokat is figyelembe veszi a sebesség meghatározásánál. A Sávtartó automatika segít megtartani a sávot. Az autó többféle dízelmotorral is elérhető, köztük a 2,0 literes EcoBlue-val, így akár 234 LE és 50 Nm nyomaték is elérhető, a lehető leggazdaságosabb üzemeltetés mellett.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ma nyitva van <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Útvonal

  Márkakereskedés részletei

Top