Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Innovatív technológia > Kommunikációs technológiák > Navigációs rendszer
Ford Navigation systems

Mindenkinek van egy bevált módszere, mellyel kiválasztja a legjobb utat A-ból B-be. Van, aki a jármű beépített navigációs rendszerét, mások inkább külső alkalmazásokat részesítenek előnyben. A SYNC 3 rendszerrel Ön bármelyik technológiát használhatja - a lényeg, hogy mindig időben célba érjen.

Navigation systems - person sitting in a car

SYNC 3 Navigáció

A SYNC 3 navigációs rendszerét közvetlen hangutasításokkal, az intuitív érintőképernyőn pedig az okostelefonokról ismert kézmozdulatokkal is vezérelhetjük. A rendszer könnyen érthető, egyszerűen használható, és közvetlen cím meghatározással is az úti célra irányítható. Kényelmesen lekérdezheti vele a környékbeli éttermek (vagy más helyi érdekességek) listáját akár olyan egyszerű hangutasításokkal is, mint például, hogy „ennék valamit”. 

A SYNC 3 navigáció tovább okosítható, ha a FordPass Connect modemhez csatlakoztatjuk és a SYNC képernyőjén a Valós idejű forgalmi információkat is megjelenítjük.

Live Traffic

Ha az autójában SYNC 3 rendszer és FordPass Connect modem is van, akkor a navigáció hatékonyságát a Valós idejű forgalmi adatok szolgáltatással tovább növelheti. A rendszer a hét minden napján, a nap 24 órájában figyelemmel kíséri a forgalom változásait, tájékoztatja az útvonalát érintő balesetekről, útjavításokról és minden más, a közlekedést érintő eseményről. A folyamatosan frissülő adatok alapján a rendszer menet közben is módosítani tudja az ajánlott útvonalakat, ezáltal elkerülhetők váratlan fennakadások. A Live Traffic szolgáltatás és a FordPass Connect az első 12 hónapban ingyenes, ezt követően díjköteles.

A Valós idejű forgalmi adatok szolgáltatás az Applink kapcsolaton keresztül akkor is használható a telefonjára telepített FordPass mobilalkalmazással, ha a járműve nincs felszerelve FordPass Connect modemmel.

SYGIC logo

Sygic

A SYNC Applinken keresztül a Sygic GPS Navigation is használható az autóba épített érintőképernyővel. Az intelligens mobilalkalmazás segít elkerülni a forgalmasabb útszakaszokat, megtalálni az alkalmas parkolóhelyeket, sőt, akár a helyi töltőállomások aktuális üzemanyagárairól is tájékoztatást ad. 

Waze

A Waze egy közösségi alapú forgalmi és navigációs mobilalkalmazás, ami az Applinken keresztül a SYNC 3 érintőképernyőjével is kezelhető. A mobilalkalmazás más felhasználóktól származó forgalmi információkra (pl.: torlódások, balesetek, útfelbontások, sebességkorlátozások, stb) támaszkodva segít Önnek hatékonyan elnavigálni az úti céljához.

WAZE logo
FordPass App

Az intelligens közlekedés világa. Már elérhető.

Fedezze fel a FordPass-t Töltse le az applikációt

Top