MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Innovatív technológia > Kommunikációs technológiák > Navigációs rendszer
Ford Navigation systems

Még soha nem volt ilyen egyszerű megtalálni a legrövidebb útvonalat A-ból B-be. A színes érintőképernyővel és fejlett navigációval ellátott SYNC 3 rendszerrel a telefonhasználathoz hasonló intuitív módon keresheti meg az úti célját. Ha pedig az okostelefonjával tervezi meg az útvonalat, akkor közvetlenül a járműbe épített navigációs rendszerbe küldheti el az útvonaltervet a FordPass alkalmazásból.

Navigation systems - person sitting in a car

Navigációs SYNC 3

A navigációs SYNC 3 hangvezérléssel vagy intuitív érintőképernyőn keresztül is kezelhető. Az intelligens rendszeren keresztül egyszerűbben megadható a célállomás. Előhívhatja a helyi éttermek vagy egyéb fontos megállóhelyek listáját is. A FordPass Connecthez csatlakoztatva javíthat a SYNC 3 navigáción, így friss Live Traffic információkat kaphat közvetlenül a SYNC-kijelzőre.

Live Traffic

Ha az autójában SYNC 3 rendszer és FordPass Connect modem is van, akkor a navigáció hatékonyságát a Valós idejű forgalmi adatok szolgáltatással tovább növelheti. A rendszer a hét minden napján, a nap 24 órájában figyelemmel kíséri a forgalom változásait, tájékoztatja az útvonalát érintő balesetekről, útjavításokról és minden más, a közlekedést érintő eseményről. A folyamatosan frissülő adatok alapján a rendszer menet közben is módosítani tudja az ajánlott útvonalakat, ezáltal elkerülhetők váratlan fennakadások. A Live Traffic szolgáltatás és a FordPass Connect az első 12 hónapban ingyenes, ezt követően díjköteles.

Local Hazard

Helyi veszélyekre figyelmeztető jelzések

A többi csatlakoztatott járműtől származó adatfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy Ford járműve még a veszélyek megjelenése előtt észlelhesse azokat. A többi jármű viselkedése alapján azonosítja az olyan problémákat, mint az útépítés vagy a közlekedési dugó. Ezután a SYNC-kijelzőn megjelenő értesítéssel tájékoztatja a járművezetőt a történtekről. (A Helyi veszélyekre vonatkozó tájékoztatás előfizetéses szolgáltatás, amelyhez új Ford járműve megvásárlásakor korlátozott idejű próbaidőszakot biztosítunk, azt követően pedig előfizetési díjjal jár.)

FordPass App

Az intelligens közlekedés világa. Már elérhető.

Fedezze fel a FordPass-t Töltse le az applikációt

Top