Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Innovatív technológia > Kommunikációs technológiák > Ford SYNC rendszer
Ford SYNC technology

Ideális kapcsolat az autójával

 

Ford SYNC technológia

Az intelligens Ford SYNC rendszeren keresztül kommunikációs szolgáltatások és kényelmi funkciók sorát érheti el, kezdve a telefonhívások és SMS-ek kezelésétől a kedvenc zenéinek lejátszásán át egészen a műholdas navigációig. A rendszer az intuitív érintőképernyővel és egyszerű hangutasításokkal egyaránt kényelmesen vezérelhető.

Ford SYNC4

ÚJ FORD SYNC 4A

A Ford SYNC 4A egy autóba épített, felhőkapcsolattal rendelkező, ultramodern kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú technológia hatékonyabb útvonaltervezést és fejlettebb beszédfelismerést kínál, az OTA (over-the-air) szoftverfrissítéseknek köszönhetően pedig az autó képességei folyamatosan fejlődnek. A vezeték nélküli okostelefon-integráció, az elektromos járművek esetében elérhető töltéskezelés, az új, 15,5”-os érintőképernyő és még számos egyéb szolgáltatás révén az új SYNC 4A páratlan élményt kínál az új Ford tulajdonosok számára. (A rendszer jelenleg csak a teljesen elektromos Mustang Mach-E típusban érhető el.)

Fedezze fel a Ford SYNC 4A rendszert

Ford SYNC 3

A SYNC 3 rendszer 6,5 vagy 8 hüvelykes színes érintőképernyője a mobiltelefonoknál megszokott ujjmozdulatokkal vezérelhető. A rendszer emellett hangutasításokat is elfogad: hívásokat indíthat, irányíthatja a szórakoztatórendszert, és úti célokat adhat meg ilyen módon a navigáció számára. A hangutasítás üzemmód használata egyszerű, a rendszer pedig könnyen felismeri az olyan hétköznapi nyelven megfogalmazott igényeket is, mint például, hogy "tankolni kellene".

Ford SYNC3
Ford SYNC2

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2 Hangvezérléssel és érintőképernyővel: a kristálytiszta 8” átmérőjű színes érintőképernyő segítségével igazán könnyedén irányíthatja a telefonját, a hangrendszert vagy éppen a klímaberendezést. Használhat hangparancsokat, de érintéssel is vezérelheti. Megjegyzés: a SYNC 2 nem tartalmazza az AppLink funkciót. 

A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Olvasson tovább

Elérhető

Ford SYNC 

A Ford SYNC rendszer lehetővé teszi, hogy a kezünk használata nélkül indítsunk és fogadjunk hívásokat, irányítsuk a zenelejátszót – egyszerű hangparancsokkal. Az AppLink segítségével pedig a legnépszerűbb Android és iOS alkalmazásokat is irányíthatja. Hallgasson hangoskönyvet, tudja meg a legfrissebb meccseredményeket a goal.com oldalról, keressen programot a közelben, vagy hallgassa a kedvenc zenéit a Spotify-on! A Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztenssel is rendelkezik. Ez a funkció automatikusan segítséget hív, ha balesetet szenved, és elküldi a szükséges információkat a mentőszolgálatoknak.

A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Olvasson tovább

Ford SYNC

Elérhető

Top