Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Innovatív technológia > Kommunikációs technológiák > Ford SYNC rendszer
Ford SYNC 3 technology

Összekapcsolja a világgal, miközben szórakoztatja is: ford SYNC technológia

A Ford SYNC kifinomult technológiának köszönhetően Ön vezetés közben is biztonságosan kommunikálhat és szórakozhat. Az autóban számos szolgáltatás vezérelhető pusztán hangutasításokkal is, így pl. hívásokat indíthat és fogadhat, rákereshet közelben található eseményekre, helyszínekre vagy elindíthatja a beépített zenelejátszót is. 

Az okostelefonokból ismert érintőmozdulatok, intuitív hangutasítások és továbbfejlesztett funkcionalitás - az új SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy Ön vezetés közben a kezét mindvégig a kormányon, tekintetét pedig az úton tartsa.

Esetleg van már SYNC rendszer az autójában? 

A SYNC rendszerhez rendszeresen kiadunk szoftverfrissítéseket, melyek hatékonyabbá teszik a készülék működését és a térképfrissítések (pl. útdíjak, parkolók, benzinkutak) pedig pontosabbá teszik a navigációt. Ellenőrizze, hogy a legújabb szoftvert használja-e. Kattintson IDE.

Ford SYNC3

Ford SYNC 3

A SYNC 3 rendszer 6,5 vagy 8 hüvelykes színes érintőképernyője a mobiltelefonoknál megszokott ujjmozdulatokkal vezérelhető. A rendszer emellett hangutasításokat is elfogad: hívásokat indíthat, irányíthatja a szórakoztatórendszert, és úti célokat adhat meg ilyen módon a navigáció számára. A hangutasítás üzemmód használata egyszerű, a rendszer pedig könnyen felismeri az olyan hétköznapi nyelven megfogalmazott igényeket is, mint például, hogy "tankolni kellene".

Ford AppLink

A Ford SYNC + Applink kombinációval rendkívül egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonját a jármű kommunikációs rendszeréhez. A kapcsolatnak köszönhetően Ön akár hangvezérléssel, a kormányon található kezelőszervekkel és a fejlett érintőképernyő használatával is hozzáférhet mobiltelefonjára telepített alkalmazásokhoz, így vezetés közben biztonságosan telefonálhat, navigálhat vagy zenét hallgathat. Tudjon meg többet a rendszerrel kompatibilis alkalmazásokról az Applink katalógusból.

Olvasson tovább

Ford SYNC3

Elérhető

Ford SYNC2

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2 Hangvezérléssel és érintőképernyővel: a kristálytiszta 8” átmérőjű színes érintőképernyő segítségével igazán könnyedén irányíthatja a telefonját, a hangrendszert vagy éppen a klímaberendezést. Használhat hangparancsokat, de érintéssel is vezérelheti. Megjegyzés: a SYNC 2 nem tartalmazza az AppLink funkciót. 

A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Olvasson tovább

Elérhető

Ford SYNC 

A Ford SYNC rendszer lehetővé teszi, hogy a kezünk használata nélkül indítsunk és fogadjunk hívásokat, irányítsuk a zenelejátszót – egyszerű hangparancsokkal. Az AppLink segítségével pedig a legnépszerűbb Android és iOS alkalmazásokat is irányíthatja. Hallgasson hangoskönyvet, tudja meg a legfrissebb meccseredményeket a goal.com oldalról, keressen programot a közelben, vagy hallgassa a kedvenc zenéit a Spotify-on! A Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztenssel is rendelkezik. Ez a funkció automatikusan segítséget hív, ha balesetet szenved, és elküldi a szükséges információkat a mentőszolgálatoknak.

A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Olvasson tovább

Ford SYNC

Elérhető

Top