MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Írja be kérdését…
Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Innovatív technológia > Kommunikációs technológiák
Connectivity

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Fedezze fel, mit kínál Önnek a Ford fejlett kommunikációs technológiája!

Tudjon meg többet a vadonatúj kommunikációs funkciók előnyeiről!

Fordpass csatlakoztathatóság

Csatlakoztatott világ. Csatlakoztatott járművek. Párosítsa a FordPass alkalmazást a FordPass Connect modemmel, hogy számtalan intelligens funkcióhoz férjen hozzá! A párosítást követően járműve kommunikálni fog a környezetével, tájékoztatja az autójával kapcsolatos információkról és intelligens módon tartja mozgásban.

ÜZLETI ÚTON?

Önnek inkább a FordPass Pro alkalmazást ajánljuk. Kifejezetten azért készült, hogy akár öt jármű számára is intelligensebbé és összehangoltabbá tegyük az üzleti teendőket.

FordPass Connectivity - hand holding mobile

FordPass Pro csatlakoztathatóság

Akár egy furgonja van, akár öt járműből álló flottát kezel, a FordPass Pro feltárja járművei intelligens oldalát. A kifejezetten az üzleti célra használt, FordPass Connecttel* felszerelt járművekhez tervezett FordPass Proval egyszerűbb a haszongépjárművek munkaképességének és a rakomány biztonságának megőrzése, valamint a vállalkozás mozgásban tartása mai összekapcsolt világban.

Ford SYNC

A Ford SYNC számos csatlakoztatott járműfunkció kezelését teszi lehetővé az érintőképernyőn keresztül, vagy rendkívül egyszerű beszédhangparancsokkal. Telefonhívásokat kezdeményezhet és fogadhat, szöveges üzeneteket küldhet, vezérelheti a járműnavigációt, sőt kedvenc zenéit is lejátszhatja.

Ráadásul a teljesen elektromos Mustang Mach-E modellben elérhető új SYNC 4A rendszer az eddigi legintelligensebb technológiánk. A felhőalapú kapcsolatnak és a vezeték nélküli szoftverfrissítéseknek köszönhetően a SYNC 4A zökkenőmentesen integrált, folyamatosan fejlődő felhasználói élményt nyújt.

SYNC 4A
FordPass Connectivity navigation system

Navigáció

Még soha nem volt ilyen egyszerű megtalálni a legrövidebb útvonalat A-ból B-be. A színes érintőképernyővel és fejlett navigációval ellátott SYNC 3 és SYNC 4A rendszerekkel a telefonhasználathoz hasonló intuitív módon keresheti meg úticélját.

FordPass App

Az intelligens közlekedés világa. Már elérhető.

Fedezze fel a FordPass-t Töltse le az applikációt

Top