Home > Érdeklődőknek > Fedezze fel > Innovatív technológia > Kényelem és praktikum > Ford SYNC rendszer
Ford SYNC 3 technology

Összekapcsolja a világgal, miközben szórakoztatja is: ford SYNC technológia

A Ford SYNC technológia segít, hogy biztonságosan csevegjen és szórakozzon vezetés közben. Egyszerű hangparancsokkal irányíthatja: indíthat és fogadhat hívásokat, helyeket kereshet a közelben, de akár a kedvenc zenéit is lejátszhatja.

Az új SYNC 3 kibővített funkcionalitással rendelkezik, és újabb hangparancsokkal, valamint az okostelefonok világából ismerős ujjmozdulatokkal is irányítható. A rendszert úgy terveztük, hogy Önnek le se kelljen vennie a kezét a kormányról, és a szemét is az úton tarthassa.

A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Ford SYNC3

Ford SYNC 3

A SYNC legújabb és legfejlettebb változata a megszokott kényelmet nyújtja, de újabb funkciókkal egészült ki. Az új kezelőfelület nagyobb gombokat tartalmaz, így még könnyebben irányítható. A 6,5” vagy 8” érintőképernyő pedig az okostelefonoknál és tableteknél már megszokott, újabb mozdulatokat képes kezelni. Az AppLink mellett a Ford SYNC 3 már csatlakozni tud az Apple CarPlay-hez és az Android Auto-hoz is.

Olvasson tovább

Elérhető

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2 Hangvezérléssel és érintőképernyővel: a kristálytiszta 8” átmérőjű színes érintőképernyő segítségével igazán könnyedén irányíthatja a telefonját, a hangrendszert vagy éppen a klímaberendezést. Használhat hangparancsokat, de érintéssel is vezérelheti. Megjegyzés: a SYNC 2 nem tartalmazza az AppLink funkciót. 

A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Olvasson tovább

Ford SYNC2

Elérhető

Ford SYNC

Ford SYNC 

A Ford SYNC rendszer lehetővé teszi, hogy a kezünk használata nélkül indítsunk és fogadjunk hívásokat, irányítsuk a zenelejátszót – egyszerű hangparancsokkal. Az AppLink segítségével pedig a legnépszerűbb Android és iOS alkalmazásokat is irányíthatja. Hallgasson hangoskönyvet, tudja meg a legfrissebb meccseredményeket a goal.com oldalról, keressen programot a közelben, vagy hallgassa a kedvenc zenéit a Spotify-on! A Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztenssel is rendelkezik. Ez a funkció automatikusan segítséget hív, ha balesetet szenved, és elküldi a szükséges információkat a mentőszolgálatoknak.

A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Olvasson tovább

Elérhető

Top